Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Oraia @ 2011 08 24, 14:33)

O kaip jums šis megstukas??? žiūriu žiūri kuris laikas į jį ir  neapsisprendžiu- gražus jis man ar ne???
http://www.lindex.co...spx?id=15903911

Man grazus, bet maniskis is kart bandytu ji nusivilkti, mokomes naudotis uztrauktuku biggrin.gif
Atsakyti
kokias fainas kepures maciau siandien lindexe biggrin.gif tik internete ju nera g.gif
tokios su velniuko ragais ir briedzio ragais biggrin.gif gerai atrode,ilgai stovejau prie ju, bet net nezinau nepygios 45lt,dvi gautusi jau 90lt,o dar ir salikelio reiktu ieskoti doh.gif

ir ziauriai grazus butent zali kombinezonai wub.gif
Atsakyti
stai kepures kurias nuziurejau, kuri jum grazesne?
vis neapsisprendziu,labiau linkstu del juodos
vaziuosiu vakare pirkti doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
juoda thumbup.gif bet kodel tie ragai balti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 26, 17:09)
stai kepures kurias nuziurejau, kuri jum grazesne?
vis neapsisprendziu,labiau linkstu del juodos
vaziuosiu vakare pirkti  doh.gif

user posted image

user posted image

o jūs nepirkit nei vienos, gi sakėt ir taip daug turit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 23, 17:22)
doh.gif o as jau isivaizdavau, kad bus vos ne didziausia Lietuvoj, jei per tu dvieju uzsidariusiu parduotuviu plota bigsmile.gif
galetu vien tik vaiku skyrius but, nes moteriski rubai tai ten daugiau tokiom pagyvenusiom damom  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif daug kur tik pagyvenusiom..................
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 26, 18:15)
o jūs nepirkit nei vienos, gi sakėt ir taip daug turit lotuliukas.gif

joo as ir pati ciupinejau jas prie kelias dienas,bet susilaikiau..galvoju kepuriu marios pas mus biggrin.gif
Bet vis namie pagavodavau,kad nu fainos man jos,nes lindexe kepuriu graziu praktiskai vienetai...
tai va nulekiau ir nusipirkom , jau turiu du velniukus namie,dabar galvos skausmas kur salikus uzsisakyti,bele kurio nepriderinsi doh.gif
Atsakyti
Taigi tokį gali nesunkiai numegzt, suderinus spalvas: juodą ir pilką, o galus gali kutukais kailiniais papuošt mirksiukas.gif Jei nėra tokių kutukų, galima juk ir be jų apsieit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 26 rugpjūčio 2011 - 21:20
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 26, 22:04)
joo as ir pati ciupinejau jas prie kelias dienas,bet susilaikiau..galvoju kepuriu marios pas mus  biggrin.gif
Bet vis namie pagavodavau,kad nu fainos man jos,nes lindexe kepuriu graziu praktiskai vienetai...
tai va nulekiau ir nusipirkom , jau turiu du velniukus namie,dabar galvos skausmas kur salikus uzsisakyti,bele kurio nepriderinsi  doh.gif

žinau žinau, sunku susilaikyt:) man kartais padeda kai atidarau spintą, pažiūriu kad vietos nėra ir trumpam ramu blush2.gif o kai surenki maišą išaugtukų ir kam nors atiduodi, vėėėl norisi tuštumą užpildyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 26, 22:26)
žinau žinau, sunku susilaikyt:) man kartais padeda kai atidarau spintą, pažiūriu kad vietos nėra ir trumpam ramu blush2.gif o kai surenki maišą išaugtukų ir kam nors atiduodi, vėėėl norisi tuštumą užpildyt blush2.gif

drinks_cheers.gif pas mane jau nebetelpa. o dar vienas siuntinukas turi parvykt, tai jau liepiau tėtei griežtai man nebepirkt nieko (nes jis apmoka išlaidas) blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 26, 21:19)
Taigi tokį gali nesunkiai numegzt, suderinus spalvas: juodą ir pilką, o galus gali kutukais kailiniais papuošt  mirksiukas.gif Jei nėra tokių kutukų, galima juk ir be jų apsieit  ax.gif

o kur galima kailiuko nusipirkti unsure.gif
pati nemezgu,bet manau rasciau forume kas numegstu rolleyes.gif

QUOTE(RutRut @ 2011 08 26, 21:26)

joo susilaikyti labai sunku doh.gif

mano vaikas labai praso sitos striukes,jai pirkciau vienam tai ir kitam reikia..siandien maziukui matavau,nu taip stiliovai atrodo bigsmile.gif

user posted image

Bet striukiu turim doh.gif nepirkau,sakau pagalvosime..bet norisi nors tu ka doh.gif tikriausiai mamai labiau nei vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 26, 23:14)
o kur galima kailiuko nusipirkti  unsure.gif
pati nemezgu,bet manau rasciau forume kas numegstu  rolleyes.gif
joo susilaikyti labai sunku  doh.gif

mano vaikas labai praso sitos striukes,jai pirkciau vienam tai ir kitam reikia..siandien maziukui matavau,nu taip stiliovai atrodo  bigsmile.gif

user posted image

Bet striukiu turim  doh.gif  nepirkau,sakau pagalvosime..bet norisi nors tu ka  doh.gif tikriausiai mamai labiau nei vaikui  lotuliukas.gif

manau, mezgėjėlės tikrai rastų ar bent žinotų, kaip išsisukt iš tokios padėties mirksiukas.gif Nes mes dabar jau ne LT, tai nebežinau, kur ieškot schmoll.gif
O tos striukės tikrai gražios blush2.gif Tik mes jau turim, tai nebežiūriu daugiau schmoll.gif didis.gif
Atsakyti