Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Aprile @ 2011 08 22, 14:33)
As tokios nepirkciau schmoll.gif Mgstuka turim meilutis svelnutis, bet kepures unsure.gif beje tas megstukas su medvilnine medziagyte kapisone, tai super siltumas thumbup.gif Bet sitoje nera unsure.gif

manes irgi sita nesuzavejo schmoll.gif
Atsakyti
Mamos ką manot apie ši lietaus kombį? Žiūriu internete yra, parduotuvėj dar nemačiau. Galvojau pirkti tik kelnes, bet dabar mąstau, kad kombis gal patogiau, nes striukytė kurią turim tai pavasarinė tokia. Ar su tuo kombiu bus galima iki pirmų šalnų, ar bent kiek pašiltintas jis kaži? g.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas zinote kada atsidaro kauno megoi lindex? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 23, 13:13)
gal kas zinote kada atsidaro kauno megoi lindex?  4u.gif

Rugseji tongue.gif
Kalbejausi su Molo pardaveja, tai sake ji bus mazesne uz Molo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 23 rugpjūčio 2011 - 13:25
jo zinau kad rugseji, bet idomu kelinta diena, gal kokiu akciju padarys atidarimo proga.
jei mazesne uz molo tai jauciu pasirinkimas visai skurdus bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 08 23, 14:24)
Rugseji tongue.gif
Kalbejausi su Molo pardaveja,  tai sake ji bus mazesne uz Molo  unsure.gif

doh.gif o as jau isivaizdavau, kad bus vos ne didziausia Lietuvoj, jei per tu dvieju uzsidariusiu parduotuviu plota bigsmile.gif
galetu vien tik vaiku skyrius but, nes moteriski rubai tai ten daugiau tokiom pagyvenusiom damom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 23, 17:22)
doh.gif o as jau isivaizdavau, kad bus vos ne didziausia Lietuvoj, jei per tu dvieju uzsidariusiu parduotuviu plota bigsmile.gif
galetu vien tik vaiku skyrius but, nes moteriski rubai tai ten daugiau tokiom pagyvenusiom damom  rolleyes.gif

As irgi taip isivaizdavau, bet pardaveja zino ka sako. Prasitare, kad ju vadove isejo i nauja parduotuve vedejaut unsure.gif Apie akcijas irgi klausiau tik guzciojo peciais ir sake stebekit netini puslapy del nuolaidu. As isitikinus turi but atidarymo proga nuolaidos tikrai thumbup.gif Jamsiu kepure pirstines labai noriu pizamos ar turit kaip kokybe pvz., tos su mikimauzu dryzuotos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2011 08 23, 13:29)
Mamos ką manot apie ši lietaus kombį? Žiūriu internete yra, parduotuvėj dar nemačiau. Galvojau pirkti tik kelnes, bet dabar mąstau, kad kombis gal patogiau, nes striukytė kurią turim tai pavasarinė tokia. Ar su tuo kombiu bus galima iki pirmų šalnų, ar bent kiek pašiltintas jis kaži?  g.gif

user posted image

Maždaug po savaitės galėsiu pasakyti - užsakiau tokį mergai savo ax.gif Dabar laukiu atvykstant ax.gif

O dėl parduotuvės tikrai įdomu - juk toks didelis plotas ten, o parduotuvė mažesnė bus už Molo mastau.gif
Atsakyti
O jums Lindex'o puslapyje tas 'California denim Get the look' pilnai pasikrauna? Nes man tik iki 98 % pakrauna ir sustoja.. Gal sakau po tuo kokia 25% nuolaida paslepta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 08 24, 13:07)
O jums Lindex'o puslapyje tas 'California denim Get the look' pilnai pasikrauna? Nes man tik iki 98 % pakrauna ir sustoja.. Gal sakau po tuo kokia 25% nuolaida paslepta?  bigsmile.gif

Taip, ir man neužsikrauna...
Papildyta:
O kaip jums šis megstukas??? žiūriu žiūri kuris laikas į jį ir neapsisprendžiu- gražus jis man ar ne???
http://www.lindex.co...spx?id=15903911
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2011 08 24, 14:33)
Taip, ir man neužsikrauna...
Papildyta:
O kaip jums šis megstukas??? žiūriu žiūri kuris laikas į jį ir  neapsisprendžiu- gražus jis man ar ne???
http://www.lindex.co...spx?id=15903911

oi koks gražus wub.gif ir kaip man jo dabar reikia... doh.gif
Atsakyti
Niekas ten nesislepia schmoll.gif Tiesiog gražių megztinukų yra su modeliukais rolleyes.gif
Atsakyti