Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(lineva @ 2011 08 22, 09:47)
Erikiuxxx, nerodo kepku, bent jau nematau g.gif , o man jos labai aktualu dabar blush2.gif

tas trecias dzemperiukas, tiesiog wub.gif

oraia, as atsimenu, kai suzonojau, kad antras bus berniukas, tai masciau, kaip cia ji reiks rengti, na, atrode, mergaites lengva puosti, berniukus maniau misija neimanoma, bet ziuriu, kad oi, kaip galima irgi puosti, nors abu turiu, bet mergyte visvien lengviau papuosti blush2.gif

Jo, berniukus irgi įmanoma puošti, nors mergaitėms gerokai daugiau visokių variantų. O kur dar visokių suknelių ir sijonukų gražumas!!! Gal ir aš kada gyvenime pajausiu, ką reiškia puošti mergytę blush2.gif
Atsakyti
hihihi.gif berniukus ir galima puošti, bet mergytes rengti - nu, gėris... wub.gif

Aš ir nematau kepuryčių mastau.gif Bet, kaip ir Oraja, mezgu saviškiams jas pati blush2.gif Labiausiai mėgstu merino vilnos - ir šilta, ir minkšta, ir gražu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 22, 11:06)
hihihi.gif berniukus ir galima puošti, bet mergytes rengti - nu, gėris...  wub.gif

Aš ir nematau kepuryčių mastau.gif Bet, kaip ir Oraja, mezgu saviškiams jas pati  blush2.gif Labiausiai mėgstu merino vilnos - ir šilta, ir minkšta, ir gražu... ax.gif

as gadangi megzti neturiu kantrybes, tai prasom, man nuorodas deti , kur galiu nusipirkti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o as nemegstu ranku darbo rubeliu blush2.gif. cia, matyt, vaikystes "trauma". mama apmegzdavo nuo galvos iki koju: kepure, salikas, megztukas, sijonas, kelnes ir dar kojines vilnones. nes tiesiog, taip budavo pigiau. o as taip svajodavau apie pirktines bliuskytes ir sunkytes, o ne vient tik megztus sarafanus. dar ir dabar purto prisiminus. aisku, ir tie siulai pries 30 metu nebuvo nei tokie minksti, nei spalvingi doh.gif. tai as dar vaikystej zinojau, kad mano vaikams nereikes deveti megztu rubeliu hihihi.gif. nors dabar rankdarbiai igavo visai kita prasme, bet as per save neperlipu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 22 rugpjūčio 2011 - 11:15
aš ir būdavau tokiu pat būdu puošta doh.gif lotuliukas.gif Bet dabar tiek visokiausių bliuskyčių, suknyčių, marškinukų, kelnyčių, kad pasiilgstu rankų darbo rūbelių blush2.gif Tai nors kepšėm aprūpinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 22, 11:11)
o as nemegstu ranku darbo rubeliu blush2.gif. cia, matyt, vaikystes "trauma". mama apmegzdavo nuo galvos iki koju: kepure, salikas, megztukas, sijonas, kelnes ir dar kojines vilnones. nes tiesiog, taip budavo pigiau. o as taip svajodavau apie pirktines bliuskytes ir sunkytes, o ne vient tik megztus sarafanus. dar ir dabar purto prisiminus. aisku, ir tie siulai pries 30 metu nebuvo nei tokie minksti, nei spalvingi doh.gif. tai as dar vaikystej zinojau, kad mano vaikams nereikes deveti megztu rubeliu  hihihi.gif. nors dabar rankdarbiai igavo visai kita prasme, bet as per save neperlipu ax.gif

Oi, čia mano vyro variantas- mama jį ir sesę apmegzdavo juo galvos iki kojų. Jam dabar irgi ne prie širdies rankų darbo gaminiai, jis įsitikinęs, kad siūlai grauš (ankščiau juk dažnai taip ir būdavo).
Atsakyti
O man patinka ir ranku ir paprasti, nebuvau irgi neikada nei perpikta, nei permegzta blush2.gif nebuvo galimybiu tokiu, uztai mama atsiima su kaupu ant mano vaiku biggrin.gif wub.gif ir vis pagalvoja, "oooo, kad tau, buciau galejus tiek" wub.gif , bet, juk nebuvo ir is kur pirkti, ne tik, kad labai is ko doh.gif
mes dabar tikrai turim visas galimybes savo vaikus rengti, kad ir nebutinai naujais rubais mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2011 08 22, 09:59)
Jo, berniukus irgi įmanoma puošti, nors mergaitėms gerokai daugiau visokių variantų. O kur dar visokių suknelių ir sijonukų gražumas!!! Gal ir aš kada gyvenime pajausiu, ką reiškia puošti mergytę  blush2.gif

na mergytem yra visokiu groziu,bet berniukus galima parengti stilingiau rolleyes.gif man mergaitem daugiau barbisku rubu, o stilingu rubu tikrai pas berniukus daugiau rolleyes.gif man savo bernus rengti vienas malonumas rolleyes.gif
QUOTE(indra* @ 2011 08 22, 11:11)
o as nemegstu ranku darbo rubeliu blush2.gif. cia, matyt, vaikystes "trauma". mama apmegzdavo nuo galvos iki koju: kepure, salikas, megztukas, sijonas, kelnes ir dar kojines vilnones. nes tiesiog, taip budavo pigiau. o as taip svajodavau apie pirktines bliuskytes ir sunkytes, o ne vient tik megztus sarafanus. dar ir dabar purto prisiminus. aisku, ir tie siulai pries 30 metu nebuvo nei tokie minksti, nei spalvingi doh.gif. tai as dar vaikystej zinojau, kad mano vaikams nereikes deveti megztu rubeliu  hihihi.gif. nors dabar rankdarbiai igavo visai kita prasme, bet as per save neperlipu ax.gif

as irgi labai nemegstu ranku darbu blush2.gif nebent kazkas labai ypatingo buna,bet retai tokiu matau blush2.gif
tai parduotuviniai daiktai man labiau prie sirdies

lineva isemiau foto,paskubejau tai ir nesimato,nors as matau dar jas
kepuriu tikrai yra zymiai geresniu ir grazesniu pvz, RASTER, REIMA, Lenne, Strentraler ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 rugpjūčio 2011 - 12:33
As labai grazute nupirkau vakar Reserved bet akrilas blush2.gif Lindex pirksiu ciut rudeniop jau nusiziurejau ta dryzuota su peliuko medziagyte viduje labai graziai apgula galvyte tik dar neskubu gal ka naujo uzves rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
koks grozis mergaitem wub.gif
Atsakyti
Gal kuri turejot kazka panasaus anksciau?
http://www.lindex.co...spx?id=16682872

Ji visai be pamusalo.. Idomu ar ja galima rimtai nesioti, ar cia tik sintetinis zaisliukas toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IndresS @ 2011 08 22, 14:19)
Gal kuri turejot kazka panasaus anksciau?
http://www.lindex.co...spx?id=16682872

Ji visai be pamusalo.. Idomu ar ja galima rimtai nesioti, ar cia tik sintetinis zaisliukas toks?  g.gif

As tokios nepirkciau schmoll.gif Mgstuka turim meilutis svelnutis, bet kepures unsure.gif beje tas megstukas su medvilnine medziagyte kapisone, tai super siltumas thumbup.gif Bet sitoje nera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 22 rugpjūčio 2011 - 14:34