Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Sveikos,

Norejau paklausti, ar gerai suprantu, kad perkant internetu uz 150 Lt pristatymas i namus nemokamas. O jei nurodai pristatyma i parduotuve, tai tada bet kokiai sumai nemokamas pristatymas? Ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 08 19, 09:44)
Tai yra dabar ta akcija "Back to scool",jei apie sita turit omeny  smile.gif

o nuolaida visoms prekems? kiek procentu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2011 08 20, 00:34)
Sveikos,

Norejau paklausti, ar gerai suprantu, kad perkant internetu uz 150 Lt pristatymas i namus nemokamas. O jei nurodai pristatyma i parduotuve, tai tada bet kokiai sumai nemokamas pristatymas? Ar as klystu?

Teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2011 08 20, 05:09)
o nuolaida visoms prekems? kiek procentu?  ax.gif

ne visom,tik tam tikrom akcijinem prekem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2011 08 19, 22:21)
>Oraja mielas tavo baltapukis. Noriu paklausti, kaip kokybe tu kelnyciu su zvaigzdutem ar tokia pati, kaip muminuku kolekcijos. Jos kiek matau irgi is Organic medvilnes, tai mes tureje bliuskuciu irgi nesunesiojamos thumbup.gif
>>Labai noriu kepurytes rudenines, bet kaip kliuna jau ne vienoje parduotuveje tas pailgintas kepuryciu modeliukas apimtis gerai, bet nei aptempia galvytes styro stacios tos kepurytes doh.gif Gal suprantat ka turiu omeny blush2.gif Ziemai pirksiu turbut su peliuko medziagyte viduje tas ryskiai dryzuotas.

> Na, tų su žvaigždutėm (žalių ir pilkų) dar nedaug kartų skalbiau, todėl bijau ką ir pasakyti. Nes tos mėlynos jau galybę kartų skalbtos ir kai išlyginu jas, atrodo beveik kaip naujos. Aš tik tikiuosi, kad žaliosios ir pilkos bus tokios kokybiškos. Dar internetinėje parduotuvėje, mergaičių skyriuje užtikau ir žydras su žvaigždėm, tai ir tas pasiėmiau, nes į darželį kai eisim, tikiu, kad reikės nemažai jų pasikeitimui.

>> o kepurės man tokios neprigludę, stačios, tai labai patinka thumbup.gif Man jos stilingai atrodo thumbup.gif

Žiemai tai aš visasda mezgu pati- iš vaikiškos vilnelės, dvigubas, spalvotas ir pagal pageidaujamą formą. Nes pirkti kiek ieškojau, man jos neatrodydavo šiltos... O maniškis kapišonu nemėgėjas, todėl ir saugau galvytės šilumą storomis kepurėmis.
pernai tokią buvau numezgus
user posted image

QUOTE(Dravi @ 2011 08 19, 22:25)
Oraia, groooožis  wub.gif
Erikiuxx modeliai irgi  wub.gif

Oraia, kokį dydį nešiojat to susegamo megztuko, kur paskutinėj foto?

Ačiū labai už komplimentus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nešiojam 86-92, nes maniškis kūdas vaikinas, nors ūgis apie 92 cm. Bet tas megstukas dar geras.

QUOTE(zweika @ 2011 08 19, 23:34)
Sveikos,

Taip. visiškai teisingai.
KAi būna akcija, nemokamas pristatymas perkant už 150 Lt, tai nebūna akcijos kodukui LT1111 (ar kaip jis ten, tiksliai nepemanu). Čia man Lindexas paraše, kai užklausiau, kodėl kodas nebegalioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 20 rugpjūčio 2011 - 10:07
Sveikutes smile.gif

Modeliukai tai superiniai 4u.gif
Gal jau visos zinot, bet nebera tu anketu, kur uzrasydavai elektronini pasta ir nuimdavo 25 lt sad.gif
Atsakyti
Sper atrodo sunutis wub.gif tokio modeliuko irgi, kai maziukas buvo nesiojo. Maniskis priprates prie kapisonu net butini jam jie. Visi bliuzonai su kapisonais pas mumi net megstukai biggrin.gif
Tai va del kepuryciu nuziurejus reserved tokia simpatiska,bet tas ilgis nei perdidele nei per maza turbut reik priprast ir tiek. O rudeniniu lindexe dar nematyt taip knieti jau nupirkti doh.gif tongue.gif
Atsakyti
nu vaikinai tikrai stiliagos wub.gif
cia musu vienas mylimiausiu lindex derinukas
user posted image
Papildyta:
beje vakar vaziavom kombio i lindexsa, bet susilaikiai, kazkaip nelabai patiko jie man, kepurytes fainos tos ilgintos, tokio hip hopo stiliuko, beje ir neradau klasikiniu tamsiu kelnyciu kad i batukus susikistu, tai mazai apsipirkom
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 20, 10:59)
nu vaikinai tikrai stiliagos  wub.gif
cia musu vienas mylimiausiu lindex derinukas
user posted image
Papildyta:
beje vakar vaziavom kombio i lindexsa, bet susilaikiai, kazkaip nelabai patiko jie man, kepurytes fainos tos ilgintos, tokio hip hopo stiliuko, beje ir neradau klasikiniu tamsiu kelnyciu kad i batukus susikistu, tai mazai apsipirkom

thumbup.gif Cia bridziukai, kaip as tokius praziosojau g.gif
Sian planavau pasluot kazka rudeniop nu orelis brrr doh.gif
Kazi nuolaidu pabers, kai atidarys nauja parduotuve Megoje jau, kaip laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
cia dzinsiukai 68d lotuliukas.gif bet mes dauk kelnyciu taip nesiojam kaip bridziukus labai thumbup.gif
kada megoi atidarys lindex'sa?
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 08 20, 09:17)
cia dzinsiukai 68d  lotuliukas.gif  bet mes dauk kelnyciu taip nesiojam kaip bridziukus labai  thumbup.gif
kada megoi atidarys lindex'sa?

mes tokius dzinsiukus 92d turim,tai kita vasara,ko gero,irgi nesiosim kaip bridziukus thumbup.gif Berniukas wub.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos. bigsmile.gif Gal kas mate ar Vilniuje pardese yra tokiu bodziuku? Akre ir Panoramoje ziurejau, nera, tai arba ispardave arba dar neuzveze?

user posted image
Atsakyti