Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(asedita @ 2011 08 17, 22:54)
As siandien ziurinejau Lindexse mergaitiskas striukes, nu bet nusivyliau modeliais  g.gif Kopijos Nexto dvieju metu senumo striukiu  doh.gif

kokias striukas? kad as tik viena modeliuka matau, va sita:
user posted image
kaip ir zaroj ir galu gale, toj pacioj maximoj...
ir dar spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 18, 11:54)
user posted image
ir dar spalva  doh.gif

Ir sitos, ir dryzuotos, ir is maziukiu skyriaus raudonos doh.gif Tokia raudona mes turejom is Nexto pries pora metu, nu labai panasi
http://www.lindex.co...;111365;1357441
http://www.lindex.co...;111361;3275708
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 18, 10:54)
user posted image
ir dar spalva  doh.gif

dar tokia dryzuota spalvota yra smile.gif
Atsakyti
Dar sitokiu mergaitem yra smile.gif

http://www.lindex.co...spx?id=15300742

http://www.lindex.co...spx?id=15300756
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 18 rugpjūčio 2011 - 16:55
QUOTE(linausius @ 2011 08 18, 17:54)

cia galtruputi plonesnes g.gif nors nezinau is tikro, bet atrodo g.gif
mes irgi apsirupinom zieminem simet striukem, bet ne lindex verysad.gif , na, bet kombi kelnes, tai lindexiuko wub.gif
as tik labai ieskau maziui kepurytes rudenines, kolkas lindexe nieko nematau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 18 rugpjūčio 2011 - 19:10
QUOTE(lineva @ 2011 08 18, 20:10)
cia galtruputi plonesnes g.gif nors nezinau is tikro, bet atrodo g.gif

plonesnes uz fix ar uz padded? g.gif man tai tos padded, tai isvis rudenines atrodo g.gif
as galvoju sita dukrai pirkt:
user posted image
bet dar neciupinejau naturoj (renkuosi is sitos ir h&m blush2.gif ). kazkaip man dar anksti atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2011 08 18, 20:10)
as tik labai ieskau maziui kepurytes rudenines, kolkas lindexe nieko nematau unsure.gif

man tai sita faina, tik kad juoda sad.gif
user posted image
mums tai dar su stinkiu turetu tikt,bet ir ta dryzuota (melyna/balta) turim, jei is plonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 18 rugpjūčio 2011 - 22:02
o pries rugsejo 1 nebuna nuolaidu visiems rubams ax.gif lygtais praeitais metais buvo g.gif
Atsakyti
Kad jau maciau kepuryciu Lindex'e mastau.gif Ir pirstinyciu, ir salikiuku mastau.gif Man visai mieli pasirode ax.gif
Atsakyti
Erikiux, net juokas paėmė, kaip panašiai arba netgi vienodai pataikom aprengti. Gerai, kad gyvenam toli viena nuo kitos lotuliukas.gif
user posted image
'
user posted image

user posted image

O Lindex treningines kelnytes ir mes mėgstam be galo:

Žalias su žvaigžde:

user posted image

O iš kažkada seniau esu pirkusi su Mumiais, tai mums jos neužmušamos lotuliukas.gif Tikrai kokybė superinės
user posted image

O čia šiaip, pasipuošęs Lindex'ais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2011 08 18, 20:30)
o pries rugsejo 1 nebuna nuolaidu visiems rubams  ax.gif lygtais praeitais metais buvo g.gif

Tai yra dabar ta akcija "Back to scool",jei apie sita turit omeny smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oraia @ 2011 08 19, 07:03)
Erikiux, net juokas paėmė, kaip panašiai arba netgi vienodai pataikom aprengti. Gerai, kad gyvenam toli viena nuo kitos  lotuliukas.gif
user posted image
'
user posted image

user posted image

O Lindex treningines kelnytes ir mes mėgstam be galo:

Žalias su žvaigžde:

user posted image

O iš kažkada seniau esu pirkusi su Mumiais, tai mums jos neužmušamos  lotuliukas.gif Tikrai kokybė superinės
user posted image

O čia šiaip, pasipuošęs Lindex'ais
user posted image

dar vienas modeliukas wub.gif Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos sunaiteliai Jusu nuostabus wub.gif
Man labai patinka lindex rubeliai zaismingi spalvingi yra is ko rinktis ir laukiu nesulaukiu antros parduotuves atsidarant Kaune thumbup.gif Gal didesnis asortimentas bus rolleyes.gif
Oraja mielas tavo baltapukis. Noriu paklausti, kaip kokybe tu kelnyciu su zvaigzdutem ar tokia pati, kaip muminuku kolekcijos. Jos kiek matau irgi is Organic medvilnes, tai mes tureje bliuskuciu irgi nesunesiojamos thumbup.gif
Labai noriu kepurytes rudenines, bet kaip kliuna jau ne vienoje parduotuveje tas pailgintas kepuryciu modeliukas apimtis gerai, bet nei aptempia galvytes styro stacios tos kepurytes doh.gif Gal suprantat ka turiu omeny blush2.gif Ziemai pirksiu turbut su peliuko medziagyte viduje tas ryskiai dryzuotas.
Atsakyti
Oraia, groooožis wub.gif
Erikiuxx modeliai irgi wub.gif

Oraia, kokį dydį nešiojat to susegamo megztuko, kur paskutinėj foto?
Atsakyti