Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

aciu uz pagyras 4u.gif

is kombiu man tas zalias labai patiko smile.gif zieminiai jie visi
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 08 17, 11:56)
As siek tiek greitom ciupinejau,tai minkstute pasirode smile.gif Kaip tik gavau reklama lindexo su 30proc nuolaidos kuponu,jauciu leksiu dar geriau apziuret ir imsim bigsmile.gif

O kaip toki nuolaidu kupona galima gauti 4u.gif
Atsakyti
O as siandien tokius nupirkau Marskinukai Gyvai daug graziau atrodo, minksti ir smaguciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2011 08 17, 12:18)
O kaip toki nuolaidu kupona galima gauti  4u.gif

As parduotuvej uzsisakiau lindex klubo kortele,tai dabar beveik kas menesi ateina reklama ir ivairiausiu nuolaidu kuponu,pvz dabar gavau tris:30proc vienam moteriskui,30proc vienam vaikiskui rubui ir 30proc vienam aksesuarui,tai taip ir prekinuos thumbup.gif Tik nezinau ar LT toks dalykas yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 17, 14:29)
O as siandien tokius nupirkau Marskinukai Gyvai daug graziau atrodo, minksti ir smaguciai  thumbup.gif

mes tokius melynus turime,bet kazkaip nenesiojome ax.gif tik fotosesijoi uzsivilkome,taip ir kabo...saiaip labai faini,minstuciai
user posted image

o cia vienas is naujausiu pirkiniu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 12, 08:51)
aciu uz komplimentus bernam  rolleyes.gif  4u.gif

na man kelntes sakyciau gerai nesiojasi,problemu neturiu  ax.gif

mes dar labai megstame tokio tipo kelnytes nesioti,gaila kad lindexe tokiu nebuna  rolleyes.gif
mano mazgius smile.gif
user posted image

Labai gražios visos foto 4u.gif Erikiuxxx, o kur gauni tokio tipo kelnyčių pirkti? Man jos irgi labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2011 08 17, 16:11)
As parduotuvej uzsisakiau lindex klubo kortele,tai dabar beveik kas menesi ateina reklama ir ivairiausiu nuolaidu kuponu,pvz dabar gavau tris:30proc vienam moteriskui,30proc vienam vaikiskui rubui ir 30proc vienam aksesuarui,tai taip ir prekinuos thumbup.gif Tik nezinau ar LT toks dalykas yra g.gif

Lietuvoj man rodos, dar taip nera schmoll.gif

Erikiuxx vaikinai is prigimties modeliai wub.gif
Atsakyti
http://www.lindex.co...;3527905;111370
man sitie dzinsiukai superiniai,bet jau kainyte blink.gif o dar,kai dviem reikia doh.gif

QUOTE(*Ricco* @ 2011 08 17, 15:46)
Labai gražios visos foto  4u.gif Erikiuxxx, o kur gauni tokio tipo kelnyčių pirkti? Man jos irgi labai patinka  blush2.gif

aciukas
as perku butent sias Hapeake, tik dydziu daznai nebuna ten
jai kam reikia tokias pilkas naujas galiu perleisti,nes vyresnelis nenesioja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2011 08 17, 15:52)
Lietuvoj man rodos, dar taip nera schmoll.gif
Erikiuxx vaikinai is prigimties modeliai wub.gif

nu jau nu jau biggrin.gif
man tavo panelyte wub.gif

o avatare,gal tu pati?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 12, 08:51)

bernuzeliai wub.gif

o kur perkat tas stilingas kelnytes? ax.gif taip ieskau savajam, bet nerandu doh.gif

jau radau ats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciku_caku: 17 rugpjūčio 2011 - 15:54
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 16:53)
nu jau nu jau biggrin.gif
*man tavo panelyte  wub.gif

**o avatare,gal tu pati?

**Erikiuxxx, avatare, ne as biggrin.gif , bet labai panasi i ja blush2.gif , na ne as taip sugalvojau, visi , na, dauguma taip sako blush2.gif ypac, kai abi buvom gerokai jaunesnes blush2.gif , kai perkopem atitinkama amziu pradejom kiek tai skirtis blush2.gif biggrin.gif karta grizusi is uzsieno po ilgo laiko tarpo, iskarpas josios kaisiojo visi, nes ko tai apie ja ten rase daug, o visi sakydavo atsiverte zurnalus iskart pagalvodavo, kad mano fotke lotuliukas.gif deja deja, ten buvau ne as......
*tai mazuzentelis bus mano , tas didysis erikiuxxx wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 17 rugpjūčio 2011 - 18:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 16:45)
mes tokius melynus turime,bet kazkaip nenesiojome  ax.gif tik fotosesijoi uzsivilkome,taip ir kabo...saiaip labai faini,minstuciai
user posted image

o cia vienas is naujausiu pirkiniu smile.gif
user posted image

Nu pas mus isvis dydziu nera kelnyciu schmoll.gif O tokiu pilku su juodom zvaigzdutem ant keliu - isvis nemaciau schmoll.gif Zalias norejau paimt, bet ir dydzio nera, o paksui pagalvojau, kad kombi toki zalia pirkau ax.gif
Atsakyti
As siandien ziurinejau Lindexse mergaitiskas striukes, nu bet nusivyliau modeliais g.gif Kopijos Nexto dvieju metu senumo striukiu doh.gif
Atsakyti