aciu uz pagyras
is kombiu man tas zalias labai patiko zieminiai jie visi
QUOTE(linausius @ 2011 08 17, 11:56)
As siek tiek greitom ciupinejau,tai minkstute pasirode Kaip tik gavau reklama lindexo su 30proc nuolaidos kuponu,jauciu leksiu dar geriau apziuret ir imsim
O kaip toki nuolaidu kupona galima gauti
O as siandien tokius nupirkau Marskinukai Gyvai daug graziau atrodo, minksti ir smaguciai
QUOTE(zweika @ 2011 08 17, 12:18)
O kaip toki nuolaidu kupona galima gauti
As parduotuvej uzsisakiau lindex klubo kortele,tai dabar beveik kas menesi ateina reklama ir ivairiausiu nuolaidu kuponu,pvz dabar gavau tris:30proc vienam moteriskui,30proc vienam vaikiskui rubui ir 30proc vienam aksesuarui,tai taip ir prekinuos Tik nezinau ar LT toks dalykas yra
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 17, 14:29)
O as siandien tokius nupirkau Marskinukai Gyvai daug graziau atrodo, minksti ir smaguciai
mes tokius melynus turime,bet kazkaip nenesiojome tik fotosesijoi uzsivilkome,taip ir kabo...saiaip labai faini,minstuciai
o cia vienas is naujausiu pirkiniu
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 12, 08:51)
aciu uz komplimentus bernam
na man kelntes sakyciau gerai nesiojasi,problemu neturiu
mes dar labai megstame tokio tipo kelnytes nesioti,gaila kad lindexe tokiu nebuna
mano mazgius
na man kelntes sakyciau gerai nesiojasi,problemu neturiu
mes dar labai megstame tokio tipo kelnytes nesioti,gaila kad lindexe tokiu nebuna
mano mazgius
Labai gražios visos foto Erikiuxxx, o kur gauni tokio tipo kelnyčių pirkti? Man jos irgi labai patinka
QUOTE(linausius @ 2011 08 17, 16:11)
As parduotuvej uzsisakiau lindex klubo kortele,tai dabar beveik kas menesi ateina reklama ir ivairiausiu nuolaidu kuponu,pvz dabar gavau tris:30proc vienam moteriskui,30proc vienam vaikiskui rubui ir 30proc vienam aksesuarui,tai taip ir prekinuos Tik nezinau ar LT toks dalykas yra
Lietuvoj man rodos, dar taip nera
Erikiuxx vaikinai is prigimties modeliai
http://www.lindex.co...;3527905;111370
man sitie dzinsiukai superiniai,bet jau kainyte o dar,kai dviem reikia
aciukas
as perku butent sias Hapeake, tik dydziu daznai nebuna ten
jai kam reikia tokias pilkas naujas galiu perleisti,nes vyresnelis nenesioja
Papildyta:
nu jau nu jau
man tavo panelyte
o avatare,gal tu pati?
man sitie dzinsiukai superiniai,bet jau kainyte o dar,kai dviem reikia
QUOTE(*Ricco* @ 2011 08 17, 15:46)
Labai gražios visos foto Erikiuxxx, o kur gauni tokio tipo kelnyčių pirkti? Man jos irgi labai patinka
aciukas
as perku butent sias Hapeake, tik dydziu daznai nebuna ten
jai kam reikia tokias pilkas naujas galiu perleisti,nes vyresnelis nenesioja
Papildyta:
QUOTE(lineva @ 2011 08 17, 15:52)
nu jau nu jau
man tavo panelyte
o avatare,gal tu pati?
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 12, 08:51)
bernuzeliai
o kur perkat tas stilingas kelnytes? taip ieskau savajam, bet nerandu
jau radau ats
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 16:53)
**Erikiuxxx, avatare, ne as , bet labai panasi i ja , na ne as taip sugalvojau, visi , na, dauguma taip sako ypac, kai abi buvom gerokai jaunesnes , kai perkopem atitinkama amziu pradejom kiek tai skirtis karta grizusi is uzsieno po ilgo laiko tarpo, iskarpas josios kaisiojo visi, nes ko tai apie ja ten rase daug, o visi sakydavo atsiverte zurnalus iskart pagalvodavo, kad mano fotke deja deja, ten buvau ne as......
*tai mazuzentelis bus mano , tas didysis erikiuxxx
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 17, 16:45)
mes tokius melynus turime,bet kazkaip nenesiojome tik fotosesijoi uzsivilkome,taip ir kabo...saiaip labai faini,minstuciai
Nu pas mus isvis dydziu nera kelnyciu O tokiu pilku su juodom zvaigzdutem ant keliu - isvis nemaciau Zalias norejau paimt, bet ir dydzio nera, o paksui pagalvojau, kad kombi toki zalia pirkau
As siandien ziurinejau Lindexse mergaitiskas striukes, nu bet nusivyliau modeliais Kopijos Nexto dvieju metu senumo striukiu