Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(lineva @ 2011 08 11, 16:02)
siaip jau jokio rubo grynai ant saules negalima dziovinti blush2.gif o jei norisi, reikia isversti i blogaja puse ir niekas neisdegs g.gif as , kai buvau mergiote-paaugle daug sugadinau rubu doh.gif taip doh.gif o dabar, jau nebegadinu tongue.gif
teip, kad ant saules niekas nedziovina tongue.gif

siaip jau jeigu ka, tai blunka nekokybiskai apdirbti ir dazyti audiniai ax.gif o is tokio audinio pasiuti drabuziai pakeicia spalva net ir tiesiog devint juos, nereikia net dziovinti. Teko labai daug kartu su tokiais atvejais susidurt - darbas mano su drabuziu kokybe truputuka susijes tongue.gif ir visais atvejais tai budavo gamintojo brokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 11 rugpjūčio 2011 - 17:22
QUOTE(gute73 @ 2011 08 11, 18:15)
siaip jau jeigu ka, tai blunka nekokybiskai apdirbti ir dazyti audiniai  ax.gif  o is tokio audinio pasiuti drabuziai pakeicia spalva net ir tiesiog devint juos, nereikia net dziovinti. Teko labai daug kartu su tokiais atvejais susidurt - darbas mano su drabuziu kokybe truputuka susijes  tongue.gif ir visais atvejais tai budavo gamintojo brokas  smile.gif

drinks_cheers.gif is dalies pritariu drinks_cheers.gif , bet ne visi buna supper kokybiski, o jei ta ne itin supper kokybiska dziovinsi visa diena ant saules, tai taip ir gausis,o jei pasaugosi, ant saules tiesiogiai nedziovisni, o jei dziovisni isversi i blogaja puse, tai ir nesuppper kokybiskas isliks visai neblogu rubu mirksiukas.gif
kaip mano mama pasakytu "kas moka, tai moka net ir is deveto rubo padaryti nauju" wub.gif
as kartais metu rubus net labai gerai atrodancius, tiesiog nedristu parduoti kai kuriuos, nes per daug nesioti, o tie per daug nesioti, kartais atrodo geriau, nei vos kelis kartus nesioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 10, 15:21)
kurioi cia parduotuvei buvo visko biggrin.gif
as uzvakar buvau Panoramoi ,tei ten visai nieko gero
Ir Gedimino 9, ten sita radom,  rolleyes.gif

Dar sias bliuzeles pasiemiau, turime tokias melynas,tai pacios megstamiausios, jau medziagytes mielumas  wub.gif

user posted image

Cia mano manekenai biggrin.gif
user posted image

dar sitie megstukai man labai patiko is seniau, gaila tik kad vyresnelis toki atsisako nesioti sad.gif
o cia mazius
user posted image

user posted image

Lindex bliuskytes
user posted image

Man dar labai patinka sio styliaus lindex dzinsiukai,siauri tokie  wub.gif
user posted image

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 08 11, 15:15)
O butent kurios cia kelnytes tokios super?  g.gif

as pernai rudeni pirkau paprastas veliurines kelnytes is serijos 3 for 2. bet rinkausi tokias standau veliuro. bet esu maciusi ir tokio "skysto" veliuro, tokiu nebandziau, nes jau iskart kazkokios nekokybiskos atrodo g.gif
kaip pvz sitos atrodo gerai:
user posted image
o tos tokios per minkstos:
user posted image

su zvaigzdutem ant keliu mazylis vienas turejo, tai nusibumbuliavo po pirmo apsivilkimo blink.gif. nors dar nevaiksciojo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 11, 23:11)
as pernai rudeni pirkau paprastas veliurines kelnytes is serijos 3 for 2. bet rinkausi tokias standau veliuro. bet esu maciusi ir tokio "skysto" veliuro, tokiu nebandziau, nes jau iskart kazkokios nekokybiskos atrodo g.gif
kaip pvz sitos atrodo gerai:
user posted image
o tos tokios per minkstos:
user posted image

su zvaigzdutem ant keliu mazylis vienas turejo, tai nusibumbuliavo po pirmo apsivilkimo blink.gif. nors dar nevaiksciojo  cool.gif

o aš galvojau kad čia tokios pačios, tik jie šiaip skirtingai pafotografuoja, kad skirtųsi ne vien spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 08 11, 23:18)
o aš galvojau kad čia tokios pačios, tik jie šiaip skirtingai pafotografuoja, kad skirtųsi ne vien spalvos g.gif

gali buti ir tokios pacios, bet gali buti ir ne. geriausiai naturoj ciupinet. labai skirtingus audinius lindex'as naudoja ir tikrai ne visi 100% kokybiski rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz komplimentus bernam rolleyes.gif 4u.gif

na man kelntes sakyciau gerai nesiojasi,problemu neturiu ax.gif

mes dar labai megstame tokio tipo kelnytes nesioti,gaila kad lindexe tokiu nebuna rolleyes.gif
mano mazgius smile.gif
user posted image

dar ziauriai patenkinta siais kapriukais,gaila kad vyresneliui nenupirkau sad.gif
user posted image

user posted image

o siom maikytem is vis negaliu atsidziaugti, pirkau pris kaleda,tikiuosi ir siemet bus lindexe kazkas panasaus wub.gif
user posted image

Lindex maikyte,bodikas ir dzinsiukai
user posted image
Atsakyti
As be zodziu, erikiuxxx wub.gif
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 12, 08:51)
dar ziauriai patenkinta siais kapriukais,gaila kad vyresneliui nenupirkau sad.gif
user posted image

o tokius kaprius ir mes pirkom ir dar toki pati "moca" turim thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O cia kapriai? Mes tokias trenigines kelnes nesiojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 08 12, 06:11)
O cia kapriai? Mes tokias trenigines kelnes nesiojam  g.gif

Yra ir kapriai ir kelnes tokios mirksiukas.gif

Erikiux,nu kas per grozis bernu ir rubeliu wub.gif thumbup.gif

Musu vakaryksciai pirkinukai:

http://www.lindex.co...spx?id=16769741

http://www.lindex.co...spx?id=16438950
Atsakyti
Pasirodom ir mes.