galiu del dydzio pasakyti - musiskis dabar 97 cm. Tai dar telpa i 92 dydzio rubelius, pirktus pavasari Tik rudeniui jau perku 98-104, bet dar poros cm drasiai reiktu ugtelt iki to dydzio
QUOTE(...little mary... @ 2011 08 09, 19:52)
galiu del dydzio pasakyti - musiskis dabar 97 cm. Tai dar telpa i 92 dydzio rubelius, pirktus pavasari Tik rudeniui jau perku 98-104, bet dar poros cm drasiai reiktu ugtelt iki to dydzio
ačiū
aš suabejojau, nes turim dabar vieną džemperiuką 92 ir jis kaip tik jau dabar
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 09, 13:37)
yra tikrai graziu,berniukiskas yra zydras su bamse dar zalias dryzuotas liuksinis
o tai kodel ju internete nera?
o kazi, dar galioja -25Lt nuolaida, uzpildzius ta anketa? as taip ir nepasinaudojau
Papildyta:
QUOTE(Dravi @ 2011 08 09, 14:47)
ir dar klausimukas dėl dydžių. tarkim mano berniukas dabar yra apie 90 cm ir sveria apie 14 kg. o žiūriu dydžiai tai 86-92 ir paskui net 98-104. taip kaip čia daryt? ar nebus taip, kad 86-92 greit labai išaugsim, o sekančiam dar skęs?
lauksiu patarimų
lauksiu patarimų
butent taip ir bus
mano dicke 105cm, bet kudute, tai 110cm rubuose skesta, o 104cm tai man jau ranka nekyla pirkt
su bernuzelio dydziais tai isvis pravalas. ugis jo ~75-76cm, bet i 100% coton bodziukus 86 dydzio niekaip nebeigrudau, nors dzemperiukas 80 dydzio yra kaip tik, o kelnytes 80 visos net gi didokos. labai nuo vaiko dar priklauso: vienu liemuo ilgas, kitu kojos. mano mazius, matyt, is trumpakoju siame etape .
o lindex dydziai irgi laaabai skiriasi. musu vienos 86 kelnytes (su zvaigzdutem ant kelienu) yra trumpesnes uz 80 veliurines . o kitas 86 dydzio sese kaip bridzus nesioja na ir t.t.
internetu pirkciau tik didesni dydi
siandien panoramoj neblogai prasinesiau nemazai ispardavime buvo visko, tai vaikus kitai vasarai aprupinau Ir dydziu nemazai buvo Bodiku buvo ir didesniu dydziu nei 56 ir 62
mums ta pati beda Nuziurejau dzemperiukus 86-92 tik tik, o 98-104 skestam Tai dzemperiukus teks kazkur kitur ieskoti
Papildyta:
o kazi, dar galioja -25Lt nuolaida, uzpildzius ta anketa? as taip ir nepasinaudojau
panoramoj prie kasu lankstinukai siandien dar buvo
QUOTE(Dravi @ 2011 08 09, 14:47)
ir dar klausimukas dėl dydžių. tarkim mano berniukas dabar yra apie 90 cm ir sveria apie 14 kg. o žiūriu dydžiai tai 86-92 ir paskui net 98-104. taip kaip čia daryt? ar nebus taip, kad 86-92 greit labai išaugsim, o sekančiam dar skęs?
lauksiu patarimų
lauksiu patarimų
mums ta pati beda Nuziurejau dzemperiukus 86-92 tik tik, o 98-104 skestam Tai dzemperiukus teks kazkur kitur ieskoti
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2011 08 09, 23:06)
panoramoj prie kasu lankstinukai siandien dar buvo
QUOTE(Dravi @ 2011 08 09, 13:47)
lauksiu patarimų
lauksiu patarimų
Aš savo sūneliui turiu pirmąjį džemperiuką ir ta superinę juodą liemenę. Man labai patinka ji Plono flyso, minkšti, lengvi.
O dydžiai, tai mano berniukas dabar yra 92 cm ūgio, sveria jis tik 12 kg (kudutis jis pas mane). Tai jam tie dydžiai pats tas ir dar matau, kad kelis mėnesiukus užteks (auga jis nesparčiai ).
ačiū visoms už nuomones
paėmiau va oxox megztuką 86-92 ir teko keist į 98-104. ir žinokit geras . galim ramiai jau tokį nešiot. na jis toks dar pakritęs, bet gražiai, nėr kad vaikas būtų paskendęs. tai įdomu ar su lindex taip pat nebūtų...
mano vaikis neaukštas, bet storulka, tai jam į plotį rūbai išsitempia
paėmiau va oxox megztuką 86-92 ir teko keist į 98-104. ir žinokit geras . galim ramiai jau tokį nešiot. na jis toks dar pakritęs, bet gražiai, nėr kad vaikas būtų paskendęs. tai įdomu ar su lindex taip pat nebūtų...
mano vaikis neaukštas, bet storulka, tai jam į plotį rūbai išsitempia
QUOTE(oii @ 2011 08 09, 22:16)
siandien panoramoj neblogai prasinesiau nemazai ispardavime buvo visko, tai vaikus kitai vasarai aprupinau Ir dydziu nemazai buvo Bodiku buvo ir didesniu dydziu nei 56 ir 62
kurioi cia parduotuvei buvo visko
as uzvakar buvau Panoramoi ,tei ten visai nieko gero
Ir Gedimino 9, ten sita radom,
Dar sias bliuzeles pasiemiau, turime tokias melynas,tai pacios megstamiausios, jau medziagytes mielumas
Cia mano manekenai
dar sitie megstukai man labai patiko is seniau, gaila tik kad vyresnelis toki atsisako nesioti
o cia mazius
Lindex bliuskytes
Man dar labai patinka sio styliaus lindex dzinsiukai,siauri tokie
Wau erikiuxxx
QUOTE(indra* @ 2011 08 01, 10:47)
tai lindex sportines kelnytes mums labai , jos nenuskalbiamos
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 01, 10:51)
man irgi Lindex treningines pasakisko
O butent kurios cia kelnytes tokios super? Man butent treningines Lindex kelnes yra tragiskos nesiojimo prasme Bazinems kelnems seriasi spalva (isskyrus pilkas ), subega ruozais, apie chaki ir rudas net nesneku - po dienos kabejimo balkone nuo saules siaubingai isdege ruozais Vasaros marinistines kolekcijos tamsiai melynos karta isplovus liko tamsesniu ruozu, na bet baisiausias variantas sio rudens su zvaigzdem ant keliu - nereikejo net plaut, po vieno karto uzsidejimo dekoratyvines siules nuejo "barzdom, keliose vietose pasisiause audinys zodziu visiskas sh... Bet butent treningai,o visa kita ai, tiesa, veliuriniams treninguciams tai neturiu priekaistu
Na bet teks pasiburnoti ir vel eilini karta pirkti, nes i darziuka mes irgi dazniausiai einam su treningiukais.
erikiuxxx, manekenai pasakiskai atrodo
QUOTE(gute73 @ 2011 08 11, 15:15)
- po dienos kabejimo balkone nuo saules siaubingai isdege ruozais
siaip jau jokio rubo grynai ant saules negalima dziovinti o jei norisi, reikia isversti i blogaja puse ir niekas neisdegs as , kai buvau mergiote-paaugle daug sugadinau rubu taip o dabar, jau nebegadinu
teip, kad ant saules niekas nedziovina