Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 06, 13:06)
man tie monstrų serijos leginsai netgi labai patinka, žadu juos savo 1,2 m. mažiui paimti  thumbup.gif

Parašykite kas turite jau tuos leginsus, tos apačios nespaudžia kojyčių? Nėra jos siauros labai? Nes Lindexe taip "ant greičio" buvau užmetusi akį, lygtai jos man pasirodė siaurokos...  g.gif

na, tokio amžiaus dar sutinku, bet pagal ūgį ir mano 6metis galėtų nešioti, tai jau neee... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 06, 13:09)
na, tokio amžiaus dar sutinku, bet pagal ūgį ir mano 6metis galėtų nešioti, tai jau neee...  schmoll.gif

tai taip, aš manau irgi, kad vyresniems tie leginsai nelabai. Mano nuomone, tie leginsai dar tokiems "pamperiniams", pamperis turi ant dupcio pūpsoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 08 06, 13:33)
tai taip, aš manau irgi, kad vyresniems tie leginsai nelabai. Mano nuomone, tie leginsai dar tokiems "pamperiniams", pamperis turi ant dupcio pūpsoti biggrin.gif

nusipirkom jau šiandien. Atrodom super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 06, 13:09)
na, tokio amžiaus dar sutinku, bet pagal ūgį ir mano 6metis galėtų nešioti, tai jau neee...  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
mes nesiojam namie legensus ir darzeli,bet zinoma cia maziui...
o butent monstriuku legensu nepirkau,man jie gryna pyzama primena, i darza negaleciau nuvesti,tikrai ne taip supratu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2011 08 05, 11:16)
drinks_cheers.gif tikrai pagalvočiau pamačiusi, kad su pižama laksto.

as irgi biggrin.gif
Atsakyti
jau yra kombinezonu lindexe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 08, 20:54)
jau yra kombinezonu lindexe thumbup.gif

vis tiek pasitikslinsiu - žieminių? bigsmile.gif kokios spalvos? reiks man imti nelaukiant nuolaidų, kad dydį gaučiau.
Atsakyti
Gal kam akis užkliuvo ir matėt Lindexe gražių treningų 134 cm ūgio mergaitei? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 09 rugpjūčio 2011 - 07:56
QUOTE(muminukas @ 2011 08 09, 06:58)
vis tiek pasitikslinsiu - žieminių?  bigsmile.gif kokios spalvos? reiks man imti nelaukiant nuolaidų, kad dydį gaučiau.

as tai nuolaidu irgi neplanuoju laukt, bet manau, kad cia dar ne paskutinieji zieminiai kombiai schmoll.gif. tikrai bus kokiu nors nauju modeliuku thumbup.gif. o del dydziu as dabar nebesuku galvos, kai galima uzsisakyti internetu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 08 09, 09:28)
as tai nuolaidu irgi neplanuoju laukt, bet manau, kad cia dar ne paskutinieji zieminiai kombiai  schmoll.gif. tikrai bus kokiu nors nauju modeliuku  thumbup.gif. o del dydziu as dabar nebesuku galvos, kai galima uzsisakyti internetu  irnesakyk.gif

tai kad internetu kol susiruošiau va irgi reikalingi dydžiai išgraibyti verysad.gif
greit prisipažinkit, kas išpirkot 86d. veliūrines žalias kelnytes ir bodžiukus su pelėdom ax.gif nu nenoriu savo mergai ružavų, bet tai kad nebėr pasirinkimo doh.gif
ir dar kokie jie kakos, kad nuolaidos kodą tai atsiuntė paštan, o nepritaiko!
vsio, išsibumbėjau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutRut: 09 rugpjūčio 2011 - 12:15
QUOTE(muminukas @ 2011 08 09, 05:58)
vis tiek pasitikslinsiu - žieminių?  bigsmile.gif kokios spalvos? reiks man imti nelaukiant nuolaidų, kad dydį gaučiau.

aha zieminiai smile.gif,bet pagrinde vientisu privesta wub.gif
yra tikrai graziu,berniukiskas yra zydras su bamse wub.gif dar zalias dryzuotas liuksinis wub.gif
as irgi mielai nusipirkciau,bet siemet visgi is savu pasiliksime kombius ax.gif
Atsakyti
sveikos lindex gerbėjos smile.gif

mane domina flysiniai džemperiukai, bet bijau kad nebūtų labai stori, noriu plonų mikštučių. gal turit ar parduotuvėj tokius matėt, gal galėtumėt pasakyt kokie jie?
user posted image
user posted image

ir ši liemenė
user posted image

dėkui 4u.gif
Atsakyti
ir dar klausimukas dėl dydžių. tarkim mano berniukas dabar yra apie 90 cm ir sveria apie 14 kg. o žiūriu dydžiai tai 86-92 ir paskui net 98-104. taip kaip čia daryt? g.gif ar nebus taip, kad 86-92 greit labai išaugsim, o sekančiam dar skęs?
lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti