Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 10, 14:08)
Bet ar įmanomas toks variantas, kad nuo karščio MMG galėtų praskysti kaip koks bezas  g.gif ? Kas gali atsitikti baisiausio  g.gif ? Gal tik tai, kad atrodys kaip šlapia, aprasojusi?

O man pradėjo šaldytuve šlapiuot MMG blink.gif blink.gif Niekada to nebuvo blink.gif Kame cia kampas? Dregmes gal per daug? Per salta/ per silta?
Atsakyti
darykitės pastilažą, bus rami galva 4u.gif MMg mėgta krėsti cirkus kartais, ypač jei sirupo virime koks menkiausias nukrypimas, jinai nemėgsta staigios temperatūrų kaitos, pernai gi kiek vargdavo panos ir aš tame tarpe, pastilažas gal gyvenime nesurasos (3xtphu) 4u.gif

nu kas jai gali pasidaryti, praskysti nepraskys, išrasoti, šlapiuoti, suminkštėti gali...

aš žmogui skaičiuoju kaip minimum 150 g, ant tiek žmonių drąsiai 6-8 kg 4u.gif mano kolegės vestuvinis 8 kg, svečių nepilnai 30, tikiu, kad išmesti neteks jai nei gabaliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 06 10, 14:21)
O man pradėjo šaldytuve šlapiuot MMG  blink.gif  blink.gif  Niekada to nebuvo  blink.gif  Kame cia kampas? Dregmes gal per daug? Per salta/ per silta?

pamenu pernai mergaites per karscius irgi skundesi kad slapiuoja... gal nuo karscio saldytuve kondensato daugiau kaupiasi (del temp. skirtumo) o kazkokioj uzsieninej tortu laidoj maciau, kad labai dekoratoriai bijo dregnmes, jei lauke lyja, tai patalpoje dregmes surinkejus isijungia, kitaip mase slapiuoja g.gif
Atsakyti
Mergaitės kiek standartiškai skaičiuojama vienam žmogui gramų torto? Jei yra apie 40 žmonių, tai kokio dydžio turėtų būti tortas?

jei su mase tai as skaiciuoju 200 g.gif nu kas ten is to 150g blush2.gif arba čia aš tokia abžora cool.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 14:29)
darykitės pastilažą, bus rami galva  4u.gif  MMg mėgta krėsti cirkus kartais, ypač jei sirupo virime koks menkiausias nukrypimas, jinai nemėgsta staigios temperatūrų kaitos, pernai gi kiek vargdavo panos ir aš tame tarpe, pastilažas gal gyvenime nesurasos (3xtphu) 4u.gif

o man šiandien taaaaaaaip vienas nurasojo su pastilazu doh.gif nuėmiau viską ir iš naujo darau g.gif nekenčiu karščių bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 14:29)
darykitės pastilažą, bus rami galva  4u.gif  MMg mėgta krėsti cirkus kartais, ypač jei sirupo virime koks menkiausias nukrypimas, jinai nemėgsta staigios temperatūrų kaitos, pernai gi kiek vargdavo panos ir aš tame tarpe, pastilažas gal gyvenime nesurasos (3xtphu) 4u.gif

nu kas jai gali pasidaryti, praskysti nepraskys, išrasoti, šlapiuoti, suminkštėti gali...

aš žmogui skaičiuoju kaip minimum 150 g, ant tiek žmonių drąsiai 6-8 kg  4u.gif  mano kolegės vestuvinis 8 kg, svečių nepilnai 30, tikiu, kad išmesti neteks jai nei gabaliuko smile.gif

o kokio skersmens tortai turėtų būti jei dviejų/trijų aukštų daryčiau tarkim koks snikersas, kavos tortas ir medutis su bananais?

Blyn (atsiprašant), nesu dariusi tai nežinau unsure.gif jau net baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 10, 14:36)
o kokio skersmens tortai turėtų būti jei dviejų/trijų aukštų daryčiau tarkim koks snikersas, kavos tortas ir medutis su bananais?

Blyn (atsiprašant), nesu dariusi tai nežinau  unsure.gif  jau net baisu darosi  doh.gif

jei man 26/21/16 tortukai svere 5 kg, tai gal reiktu visas apimtis padidinti kokiais 5cm arba dar viena apacioj 'blyna' pakloti kokiu 3 kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2011 06 10, 14:21)
O man pradėjo šaldytuve šlapiuot MMG  blink.gif  blink.gif  Niekada to nebuvo  blink.gif  Kame cia kampas? Dregmes gal per daug? Per salta/ per silta?

man taip buvo su krikštynų žaliu tortuku, įkišus į šaldytuvą ir po to išėmus pradėjo drėkti doh.gif bet kai ilgiau pastovėjo kambario temperatūroje apdžiuvo viskas ir nieko nebeliko g.gif tai taip supratau, kad didelė temperatūrų kaita įtakos turi g.gif nes net taip pagalvojus juk karštą vasaros dieną iš šaldytuvo ištrauktas sidro buteliukas užrasoja biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 06 10, 14:33)
jei su mase tai as skaiciuoju 200  g.gif  nu kas ten is to 150g  blush2.gif  arba čia aš tokia abžora  cool.gif
o man šiandien taaaaaaaip vienas nurasojo su pastilazu  doh.gif  nuėmiau viską ir iš naujo darau  g.gif  nekenčiu karščių bash.gif

tikrai per karščius dirbti yra nesąmonė, tai jaučiu geriausia yra naktį darbuotis g.gif bet pavyzdžiui pas mus vakare kambariuose būna +30 dry.gif tai menka paguoda
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 06 10, 14:40)
jei man 26/21/16 tortukai svere 5 kg, tai gal reiktu visas apimtis padidinti kokiais 5cm arba dar viena apacioj 'blyna' pakloti kokiu 3 kg g.gif

aš taip irgi panašiai galvojau, kad gal reikia daryti apatinį 30 cm skersmens ir tada jau atitinkamai visus likusius g.gif nes jeigu daryti dar didesnio skersmens apatinį aukštą, tai jau tada į šaldytuvą nebetilps lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės kiek standartiškai skaičiuojama vienam žmogui gramų torto? Jei yra apie 40 žmonių, tai kokio dydžio turėtų būti tortas?

Aš skaičiuoju 100 g, jei yra kitų saldumynų ir 150 g - kai nėra kitų, bet čia kaip suprantu minimaliai patenkintų poreikius
Atsakyti
Olesta uzsimaniau ir as zenytis pamacius tavo sedevrus bigsmile.gif wub.gif labai labai grazu ir pirmas ir antras nepakartojami thumbup.gif as tokiu niekada neismoksiu ...neturiu tos meno gysleles nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 10, 13:08)
Bet ar įmanomas toks variantas, kad nuo karščio MMG galėtų praskysti kaip koks bezas  g.gif ?

Suskydo man ir pastiliažas.. doh.gif doh.gif doh.gif lupau nuo torto du sykius, figūrėlių iš skirtingų dviejų minkymų niekaip... ne sudba, matyt, pridėjau krakmolo, kol šaldytuve, tol stovi, vos pastovi ant stalo, ima minkštėt... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Olestos darbeliai visi be isimties wub.gif

o cia mano 2590gr.tortukas pirmo gimtadienio proga .slapia beze,masyte.
user posted image user posted image
asmeniskai man,tvora su vardu ne labai ax.gif bet pasiteiravau mamytes ar gerai,ar imam lauk,tai liepe nieko neliesti-viskas labai gerai.tai ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms , su karčiais Lietuviškais biggrin.gif .

Olesta puikūs tortai , orchidėjos - nuostabios wub.gif wub.gif wub.gif .

Nežinau , kaip pas kitas , bet vestuvinio torto nesu nei vieno dariusi pagal savo norą , tai jaunųjų išsirinkti , o su jų norais - nesiginčijama . mirksiukas.gif

------------------------------------------------------------------

Mano keli , iškarščiuoti karsta.gif

Įvairūs tortai , apart apatinio - Morenginis , pastilažas

user posted image

Trys aukštai - morengas , snikersas ir rafaelo , pastilažas .

user posted image

Ir pamergių ....diiiiidelis , snikersas 8 kg. , pastilažas .

user posted image
Atsakyti