ačiū už patarimus
savaitgalį išsibandysiu, tada atlėksiu arba pasirodyti arba patarimų prašyti
nu žiūriu vien tauškaliukai liko iš temos, tai gal Jums leidus aš pagyvinsiu kolegės vestuviniu tortuku viena teka, kita į svočias eina, bet vestuvės ne tos pačios, tik data sutapo
nuo apačios medaus, mascarponinis, apelsinų suflė, dengta pastilažu, aisinguota, orchidėjos iš pastilažo lipdymui
svočios šokoladinis-karamelinis, pastilažas, aisingas...
na ir vienas paprastutis, šokoladinis karamelinis, šlapia bezė, šokoladinė glazūra, pastilažo rožytės ir plikyti lapukai
nuo apačios medaus, mascarponinis, apelsinų suflė, dengta pastilažu, aisinguota, orchidėjos iš pastilažo lipdymui
na ir vienas paprastutis, šokoladinis karamelinis, šlapia bezė, šokoladinė glazūra, pastilažo rožytės ir plikyti lapukai
Olesta vestuvinis o jau gėlių gražumas toks trapumas, švelnumas... nu vienu žodžiu pasaka aš tik nebūčiau kringeliavus su aisingu antro aukšto man jis apsunkina visą tą trapų nuostabų vaizdą bet čia tik mano skonio nuomonė o va kažkada sakei, kad nemoki gėlių lipdyti superinės gėlytės tavo
Olesta, o man kaip tik tas vidurinis aisingas , labai "nekaltybiškas" tortas Nuostabu
mielai būč nekringeliavus, bet toks noras, nes čia kopija Donros vestuvinio, pameni violetinėm tik orchidėjom nesenai darė, ir kai aš jai parodžiau, tai tik tokio, dar prieš orhidėjas derinant buvo atsiuntus tik su kaspinu ir visas apkringeliuotas, matyt jai tas ažūras gražus, o gal suknutė tokia bus, reikės rytoj prie zakso nubėgti pasiciekavinti, kolegė vis dėl to jinai pati tokia traputė kaip kringeliukas kūdumo gyvai vėl kitaip mat atrodo
o kas dėl gėlių, nu juk ir meškos išmoksta dviračiais važinėti, tai jau man privalu buvo išmokti
o kas dėl gėlių, nu juk ir meškos išmoksta dviračiais važinėti, tai jau man privalu buvo išmokti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 11:23)
mielai būč nekringeliavus, bet toks noras, nes čia kopija Donros vestuvinio, pameni violetinėm tik orchidėjom nesenai darė, ir kai aš jai parodžiau, tai tik tokio, dar prieš orhidėjas derinant buvo atsiuntus tik su kaspinu ir visas apkringeliuotas, matyt jai tas ažūras gražus, o gal suknutė tokia bus, reikės rytoj prie zakso nubėgti pasiciekavinti, kolegė vis dėl to jinai pati tokia traputė kaip kringeliukas kūdumo gyvai vėl kitaip mat atrodo
viskas suprantama aš čia tik šiaip savo nuomonę pasakiau, kas man atrodytų gražu ir tiek
Oj meškute tu meškute
eik tu švilpt kaip gražu olesta, super ir man riekia su orchidėjom rytojui atiduot... ale per tuos karščius nieko nenoriu o dar taip nesiseka paskutiniu metu viską darau kaip visada bet nu celiulitas lenda nors užmušk
nuostabus tas vestuvinis tortas Olestuk jusu, o jau geles geles
labai labai grazu. Tie kringeliai man puikiai irgi atrodo, taip elegantiskai trapu.
As tai vis neprisiruosiu niekaip pasibandyti orchideju daryt, taip jau sunku atrodo.
labai labai grazu. Tie kringeliai man puikiai irgi atrodo, taip elegantiskai trapu.
As tai vis neprisiruosiu niekaip pasibandyti orchideju daryt, taip jau sunku atrodo.
QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 11:09)
nu žiūriu vien tauškaliukai liko iš temos, tai gal Jums leidus aš pagyvinsiu kolegės vestuviniu tortuku viena teka, kita į svočias eina, bet vestuvės ne tos pačios, tik data sutapo
olesta tortukai
Fantastika tas vestuvinis pirmas Ir kaip pakyla rankos per tokį karštį ir šaldytuvas atlaiko?
Šiandien kol tortą papuošiau visa masė nušlapiavo, po to šaldytuve vėl matinė pasidarė, nudžiūvo, ar čia nuo karščio, ar kokia bėda? Masė pirktinė. O jei nenuveš bendradarbė jo iki mamos? Išsileis? Nu Šakiai per Balbieriškį
Šiandien kol tortą papuošiau visa masė nušlapiavo, po to šaldytuve vėl matinė pasidarė, nudžiūvo, ar čia nuo karščio, ar kokia bėda? Masė pirktinė. O jei nenuveš bendradarbė jo iki mamos? Išsileis? Nu Šakiai per Balbieriškį
dėkoju visoms o kaip nekils rankos, jei kolegei torto reikia, gi aš dažnai į darbą nusinešu prie kavos, jos jau ragavusios prisiragavusios, tai ir gelbėju, nieks nedaro čia tokių, kokio jinai norėjo o šaldytuvui gi nesunku, va man dėl maisto laikymo problema, šiąnakt gavau šaltieną į šadiklį įsikišti, ne vietos neliko
Bet ar įmanomas toks variantas, kad nuo karščio MMG galėtų praskysti kaip koks bezas ? Kas gali atsitikti baisiausio ? Gal tik tai, kad atrodys kaip šlapia, aprasojusi?
Mergaitės kiek standartiškai skaičiuojama vienam žmogui gramų torto? Jei yra apie 40 žmonių, tai kokio dydžio turėtų būti tortas?
Mergaitės kiek standartiškai skaičiuojama vienam žmogui gramų torto? Jei yra apie 40 žmonių, tai kokio dydžio turėtų būti tortas?