Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Y@smin- labai grazus jusu tortai,o tas nutaskytas per pusvalandi,labai grazus wub.gif

Asseni-grazus vestuvinis thumbup.gif , o tas veliumas is ko padarytas?

griaustine-grazus torciukai,bet tas su nuotrauka tai wub.gif wub.gif wub.gif

saules zuikuti- is priekio masinyte grazi,bet is galo mepanasu i mackvyna(nzn kaip jis teisingai rasosi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 08, 23:29)
saules zuikuti- is priekio masinyte grazi,bet is galo mepanasu i mackvyna(nzn kaip jis teisingai rasosi blush2.gif )

aciu uz pastaba mirksiukas.gif tiesa sakant,pati tai zinau,kad jam tuos uodegos truksta smile.gif bet kas jo norejo,norejo butent tokio.t.y. mate mano pirmaji masiniuka(irgi beuodegi biggrin.gif ),butent tokio ir paprase. jei dar bus proga,pasistengsiu padaryti taip,kaip reikia 4u.gif

Aciu visoms,kas nepabijojo pakritikuoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Y@smin, ačiū už atsakymą
Atsakyti
Mergaites, gal galetumet pasirodyt kokias formeles naudojat raidems isspausti? Noriu nusipirkt tokias, kad lengvai issiimtu - pasidalinkit patirtim ax.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(fureci @ 2011 06 09, 19:32)
Mergaites, gal galetumet pasirodyt kokias formeles naudojat raidems isspausti? Noriu nusipirkt tokias, kad lengvai issiimtu - pasidalinkit patirtim ax.gif  Aciu!

taip taip) Ir kur nupirkti galima)
aciu.
Atsakyti
Labas vakarėlis,

atskubu prašyti pagalbos. Esu visiškai žalia papuošimuose, bet artėjant sūnaus gimtadieniui norėčiau pabandyti. Jokios masės dar nesu bandžiusi, norėčiau tokių papuošimų kaip šioje foto. Gal pasiūlytumėt iš ko geriausiai būtų ruošti ir kad vaikai galėtų valgyti?
Atsakyti
iskepiau snickers (daividijos),norejau papuosti sokoladiniu ganasu, bet man jisai nesiplake, koks buvo toks ir liko verysad.gif tai issiplakiau dar sviesto gabaleli ir sudejau ganasa, isplakiau ir aptepiau torta. dariau tvarkinga netvarka hihihi.gif manau, kad gavos visai neblogai hihihi.gif

user posted image

user posted image

pirma karta si torta dariau su karameliniu ganasu, tik nepamenu ar viskas man ten gavos, buciau darius karamelini, tik jau nebeturejau pakankamai grietineles , gal kita kart pasiseks bigsmile.gif
aii...prisiminiau kad reikia parasyti kiek kg, tai zinokit nezinau unsure.gif neturiu svarstykliu,o dariau tai is pilnos normos, 25cm skersmens smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 09 birželio 2011 - 22:42
QUOTE(Yvette @ 2011 06 09, 20:38)
Labas vakarėlis,

atskubu prašyti pagalbos. Esu visiškai žalia papuošimuose, bet artėjant sūnaus gimtadieniui norėčiau pabandyti. Jokios masės dar nesu bandžiusi, norėčiau tokių  papuošimų kaip šioje foto. Gal pasiūlytumėt iš ko geriausiai būtų ruošti ir kad vaikai galėtų valgyti?

is pastilazo, MMG, cukrines geliu mases, marcipanas irgi manau tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2011 06 09, 22:38)
iskepiau snickers (daividijos),

man tai labai valgomas jis toks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 09, 20:40)
taip taip) Ir kur nupirkti galima)
aciu.

as pirkau e-bay. isivesk ten paieskoj e-bayaus 'cake dekorating tools, ismes visko. o jei konnkreciai raidziu nori, tai isvesk 'letter cutters' turetu ismesti reikiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 06 09, 22:38)
Labas vakarėlis,

atskubu prašyti pagalbos. Esu visiškai žalia papuošimuose, bet artėjant sūnaus gimtadieniui norėčiau pabandyti. Jokios masės dar nesu bandžiusi, norėčiau tokių  papuošimų kaip šioje foto. Gal pasiūlytumėt iš ko geriausiai būtų ruošti ir kad vaikai galėtų valgyti?

Manau labiausiai tiktų saldainių masė 4u.gif
1. paprasta masė iš saldainių

2. šokoladinė saldainių masė

Patarimas - iš kart nedėti į karštą masę cukraus pudros, reikia truputį palaukti kol atvės, kad mažiau cukraus pudros pati masė "suvalgytų" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 10, 07:56)
man tai labai valgomas jis toks thumbup.gif

aciu 4u.gif man jisai irgi valgomas, va tik suabejojau kaip kitiems blush2.gif
Atsakyti