Y@smin- labai grazus jusu tortai,o tas nutaskytas per pusvalandi,labai grazus
Asseni-grazus vestuvinis , o tas veliumas is ko padarytas?
griaustine-grazus torciukai,bet tas su nuotrauka tai
saules zuikuti- is priekio masinyte grazi,bet is galo mepanasu i mackvyna(nzn kaip jis teisingai rasosi )
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 08, 23:29)
saules zuikuti- is priekio masinyte grazi,bet is galo mepanasu i mackvyna(nzn kaip jis teisingai rasosi )
aciu uz pastaba tiesa sakant,pati tai zinau,kad jam tuos uodegos truksta bet kas jo norejo,norejo butent tokio.t.y. mate mano pirmaji masiniuka(irgi beuodegi ),butent tokio ir paprase. jei dar bus proga,pasistengsiu padaryti taip,kaip reikia
Aciu visoms,kas nepabijojo pakritikuoti
Y@smin, ačiū už atsakymą
QUOTE(fureci @ 2011 06 09, 19:32)
Mergaites, gal galetumet pasirodyt kokias formeles naudojat raidems isspausti? Noriu nusipirkt tokias, kad lengvai issiimtu - pasidalinkit patirtim Aciu!
taip taip) Ir kur nupirkti galima)
aciu.
iskepiau snickers (daividijos),norejau papuosti sokoladiniu ganasu, bet man jisai nesiplake, koks buvo toks ir liko tai issiplakiau dar sviesto gabaleli ir sudejau ganasa, isplakiau ir aptepiau torta. dariau tvarkinga netvarka manau, kad gavos visai neblogai
pirma karta si torta dariau su karameliniu ganasu, tik nepamenu ar viskas man ten gavos, buciau darius karamelini, tik jau nebeturejau pakankamai grietineles , gal kita kart pasiseks
aii...prisiminiau kad reikia parasyti kiek kg, tai zinokit nezinau neturiu svarstykliu,o dariau tai is pilnos normos, 25cm skersmens
pirma karta si torta dariau su karameliniu ganasu, tik nepamenu ar viskas man ten gavos, buciau darius karamelini, tik jau nebeturejau pakankamai grietineles , gal kita kart pasiseks
aii...prisiminiau kad reikia parasyti kiek kg, tai zinokit nezinau neturiu svarstykliu,o dariau tai is pilnos normos, 25cm skersmens
QUOTE(Yvette @ 2011 06 09, 20:38)
Labas vakarėlis,
atskubu prašyti pagalbos. Esu visiškai žalia papuošimuose, bet artėjant sūnaus gimtadieniui norėčiau pabandyti. Jokios masės dar nesu bandžiusi, norėčiau tokių papuošimų kaip šioje foto. Gal pasiūlytumėt iš ko geriausiai būtų ruošti ir kad vaikai galėtų valgyti?
atskubu prašyti pagalbos. Esu visiškai žalia papuošimuose, bet artėjant sūnaus gimtadieniui norėčiau pabandyti. Jokios masės dar nesu bandžiusi, norėčiau tokių papuošimų kaip šioje foto. Gal pasiūlytumėt iš ko geriausiai būtų ruošti ir kad vaikai galėtų valgyti?
is pastilazo, MMG, cukrines geliu mases, marcipanas irgi manau tiks
QUOTE(Sikste @ 2011 06 09, 22:38)
iskepiau snickers (daividijos),
man tai labai valgomas jis toks
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 09, 20:40)
as pirkau e-bay. isivesk ten paieskoj e-bayaus 'cake dekorating tools, ismes visko. o jei konnkreciai raidziu nori, tai isvesk 'letter cutters' turetu ismesti reikiamas
QUOTE(Yvette @ 2011 06 09, 22:38)
Labas vakarėlis,
Manau labiausiai tiktų saldainių masė
1. paprasta masė iš saldainių
2. šokoladinė saldainių masė
Patarimas - iš kart nedėti į karštą masę cukraus pudros, reikia truputį palaukti kol atvės, kad mažiau cukraus pudros pati masė "suvalgytų"
QUOTE(*Keila* @ 2011 06 10, 07:56)
man tai labai valgomas jis toks
aciu man jisai irgi valgomas, va tik suabejojau kaip kitiems