Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

sveikos,mergaites smile.gif ,turiu atliekama knyga gal kam reikia ,rasykit i az
http://www.amazon.co...ader_1853917532
Atsakyti
Agu0na, kur Tavo tortai??? Jau niką pamačius kai puoliau skaityt temos ir nėra verysad.gif
Atsakyti
Merginos kepiau torta Trapios teslos tortas su ivairiais kremais (receptas), bet krema naudojau is sio torto Dziovintu vaisiu riesutu (nemedaus) torto (receptas). Na viena forumiete imete linka ir sake labai skanus kremas, nu zinokit arba cia receptas nevisas parasytas arba mano skonio receptoriai atbuke doh.gif Nes padarius tip top pagal recepta man kreme truko saldumo ir rezultate gavosi labai neskanus tortas ax.gif Gal galit kuri pasakyti kas kepet ar tikrai jkreme nereikia cukraus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 08 birželio 2011 - 12:47
keliomis žinutėmis žemiau autorė rašo apie cukrų, tai kaip Jūs plakat grietinėlę ir cukraus nepasigendat iš karto??? džiovintų vaisių ir riešutų tortas yra labai skanus, tik reikia daryti kaip priklauso, su tais lakšteliais, kurie parašyta... trapiai tešlai kažin ar pergeria tas džiovintų kremas, esu darius abudu tortus ir abudu yra puikaus skonio smile.gif
Atsakyti
Atize, o prie ko cia puosimu tema g.gif ? Manau tortu temoje kur kalbama apie kremus , pertepimus, biskvitus ir visa kita is ko padaromas tortas, tau greiciau atsakytu 4u.gif

Ir as pamacius aguonos varda iskart puoliau prie temukes, tikedamasi stebuklu smile.gif. Neradau sad.gif. Aguona, mes lauksim, mes kantrios smile.gif, nustebink mus, kad issizioje prie monitoriu sedetume:D.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 06 08, 07:29)
NEKOMENTUOKITE NUOTRAUKU doh.gif

Nu nieko sau.. blink.gif Tai gal necituokite nuotraukų, o ne "nekomentuokite"...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 06 08, 14:11)
Nu nieko sau..  blink.gif Tai gal necituokite nuotraukų, o ne "nekomentuokite"...

lotuliukas.gif net neatkreipiau demesio biggrin.gif
Atsakyti
nu jo kadangi visos temos neskaiciau mirksiukas.gif doh.gif ir neskaitysi gi su kiekvienu receptu visu puslapiu ir tuolabiau sitiek temu doh.gif juk kol ta recepta suradau kiek puslapiu peverst reikejo rolleyes.gif , siaip tai slyvos saldzios pagalvojau, gal to cukraus ir nereikia.... O grietinele plakant cukraus nereik kad ji issiplaktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 08 birželio 2011 - 13:14
QUOTE(Elentari @ 2011 06 08, 14:11)
Nu nieko sau..  blink.gif Tai gal necituokite nuotraukų, o ne "nekomentuokite"...

persiprasau biggrin.gif bet,kas norejo-tas suprato lotuliukas.gif daugiau nebevargsiu-tegul cituoja ir komentuoja-o,as patylesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 06 06, 23:18)
jusu tikrai torciukai turi isskirtini braiza ir visi labai mieli. spalvos puikios, labai gera ideja du viename  thumbup.gif  ir tas draugei kur darete, tai kiek laiko uzeme visas tas pynimas, man jis taip sudetingai atrodo jog net nebandau niekad. tiesiog nuostabus torciukai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū,labai greitai man tas pynimas gaunasi,būtent šiam tortui pakako 20min.Aš taip pat kol prisiverčiau pabandyti,bet patinka man.Tik šiame kruopštumo tūksta.

QUOTE(likta @ 2011 06 07, 06:21)
Y@smin, puikūs, saviti tortai.
„Raudonąjį velvetą” su dažais kepate, ar be.
Asseni, labai nuotaikingos figūrėlės, visa kompozicija puiki

Su dažais. tik vieną kepiau be dažų,tai sulaukiau komentaro,kad pavadinimas raud.velvetas,o spalvos tokios net nėra biggrin.gif labai mažą kiekį dedu dažų,kad įgautų vos rusvą atspalvį,susimaišo su kakava ir biskvitas gaunasi bordo spalvos.

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 07, 06:57)
Y@smin , man jūsų tortai visada puikūs , ir šitie taip pat  wub.gif , ypač tas rausvas , makalynė  thumbup.gif  , o , kad pasinaudojot mano idėja , man lamai malonu  smile.gif .

Ačiū 4u.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 07, 22:49)
Mano Baby Mqueen'as  biggrin.gif  Kazkoks mazuliukas gavosi  biggrin.gif  nors svoris tai 2450gr.  ''Snikersas''.pastilazas,slapia beze
Labai mielas makvyniukas wub.gif aš dar nebandžiusi šitos mašinytės,man labai sudėtinga atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites aciu ,kad mane prisimenat,buvau isvykusi ,todel nelabai turejau laiko kepimams, bet kai turesiu tortu ateisiu pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 06 08, 21:10)
mergaites aciu ,kad mane prisimenat,buvau isvykusi ,todel nelabai turejau laiko kepimams, bet kai turesiu tortu ateisiu pasirodyti 4u.gif

as irgi pamaciau ir laukiau ax.gif
Atsakyti