Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Y@smin, puikūs, saviti tortai.
„Raudonąjį velvetą” su dažais kepate, ar be.
Asseni, labai nuotaikingos figūrėlės, visa kompozicija puiki

Atsakyti
Labas rytas visoms .

Y@smin , man jūsų tortai visada puikūs , ir šitie taip pat wub.gif , ypač tas rausvas , makalynė thumbup.gif , o , kad pasinaudojot mano idėja , man lamai malonu smile.gif .

Griaustine , visi gražūs tortai thumbup.gif , dažniau jų čia pridėtumėte .
Atsakyti
Kas Vilniuje galetu iskepti torta krikstynoms blush2.gif parasykit i az ir atleiskit uz
poster_offtopic.gif
Atsakyti
Asseni, super wub.gif

Atsakyti
O Dieve!!! Asseni, as gyvenime nieko graziau nesu maciusi wub.gif taip grazuuuu,tobula tiesiog wub.gif iki smulkiausiu detaliu, ausytes kokios wub.gif lotuliukas.gif

ziuriu jau nezinau kelinta karta wub.gif
Atsakyti
Kepejėlės, ar esat kuri iš Telšių? Labai labai, niu beprotiškai liabai reik tortuko Telšiuose ax.gif
Atsakyti
paoftopinsiu ir as, nu skelbimu tema gavosi blink.gif
Atsakyti
Labai patiko ASSENI torciukas,toks tikras vestuvinis,o veliumas,koks ten?
labai grazus @ADRIJ@,GRIAUSTINES IR @YASMIN@torciukai wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, pasistojo klausimas kas tai per "лак" - декор гель? Cia is rusaiciu puslapio, graziai aptepliotos masinytes blizganciu, spalvotu geliu. Bandziau ieskoti angliskai, bet nerandu nieko panasaus g.gif
Cia tas paveiksliukas

Atsakyti
Mano Baby Mqueen'as biggrin.gif Kazkoks mazuliukas gavosi biggrin.gif nors svoris tai 2450gr. ''Snikersas''.pastilazas,slapia beze
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 08, 00:49)
Mano Baby Mqueen'as  biggrin.gif  Kazkoks mazuliukas gavosi  biggrin.gif  nors svoris tai 2450gr.  ''Snikersas''.pastilazas,slapia beze
user posted image user posted image

is snikerso visi tortai labai maziukai gaunasi smile.gif
Atsakyti
NEKOMENTUOKITE NUOTRAUKU doh.gif
Atsakyti