Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Labas vakaras , grožių kūrėjos 4u.gif .

Aš nevardinsiu atskirai nikais tortų , tiesiog visi matyti pasakiški , pilni įdėjų , kruopštūs , tvarkingi ...visų visų wub.gif wub.gif wub.gif .

Čia mano keli .

Morengas , pastilažas , aisingas ....Jonui .

user posted image

Juodas miškas irgi Jonui biggrin.gif , pastilažas .

user posted image

O čia ne Janinai , labai dailiai nuotakai .

Morengas , Žozefina , Bananinis , pastilažas .

user posted image

Atsakyti
@drij@ nuostabus tortai kaip visada, labai labai grazi zalia spalva, koki cia dazai? ir aguonos tarsi tikros super wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
uzbaigta syvakariniai darbai,pries gulant lovyten ilindau apzvelgt,laai patiko LIKTA tavo siluetas,orginalu,nauja.... wub.gif
wingailes varlyte wub.gif liezuvis tai jega smile.gif
monikutes tedis,labai spalvingas ir grazus torciukas thumbup.gif thumbup.gif
ir @adrij@ nuotakai ir su aguonom labai,labaiiii grazu!
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 06 22, 22:51)
saules zuikuti, kaip skaniai prieš miegą vaišini, o aš su tortuku
Tortas „Siluetas”, šokoladiniai ir medaus biskvitai, karamelinis ir citrininis kremai, viršus pastiliažas, šonai beze, svoris 2,2 kg.

Labai idomiai atrodo bigsmile.gif , sakykit su kuo visa ta grozi ispieset 4u.gif
Atsakyti
@adrija kaip visada wacko.gif thumbup.gif:
Dar isimine Migles krepselis, ir kazkieno varlyte. ir siaip visi tortukai nerealus thumbup.gif:
Metu ir as savo greituka, anytai joniniu proga, labai neturejau laiko, galvojau su kremu bus greiciau nei su pastilazu, bet bet bet laugh.gif

Snikersas. slapia beze, saldainiu mase...
user posted image

jergau, kazkodel pagulde doh.gif Einu bandysiu atstatyt, bet jau turiu lekt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 24 birželio 2011 - 10:55
Sveikinus visas Jones, Janinas ir Jonus!!!

Visiems siunciu po gabaliuka medaus torto smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dianocka,lb zaviuosi Jusu tortais wub.gif visada tokie tvarkingi,savam stiliuj, 4u.gif lb grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 06 24, 12:52)
Sveikinus visas Jones, Janinas ir Jonus!!!

Visiems siunciu po gabaliuka medaus torto smile.gif

Na kokie nerealus tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , net gaila pjaut butu doh.gif kaip ismokti tokius grozius daryt rolleyes.gif as net su mielu noru sumokeciau kam, kad pamokytu, nes ziuriu cia tiek niuansu yra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Na isdrisiu ir as dar karteli pasirodyt ax.gif Dabar turiu siek tiek progu pasimokyti prie papuosimu rolleyes.gif
Aisku man dar labai toli iki tu sedevru, kuriuos cia matau. Bet norisi pasirodyt ir forume, o ne tik skaityt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 24 birželio 2011 - 13:17
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 06 24, 14:14)
Sveikos. Na isdrisiu ir as dar karteli pasirodyt ax.gif  Dabar turiu siek tiek progu pasimokyti prie papuosimu rolleyes.gif
Aisku man dar labai toli iki tu sedevru, kuriuos cia matau. Bet norisi pasirodyt ir forume, o ne tik skaityt. ax.gif

Nieko nerodo verysad.gif
a va jau matau ir aš 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule05: 24 birželio 2011 - 13:18
Ojoj, kiek nuotraukyciu biggrin.gif net akys uzraibo smile.gif bet labai skaniai atrodo!
Atsakyti
Labas, sakykit kuom jūs priklijuojat gėlytes, drugelius prie torto masės?
Atsakyti