[quote=azalija170,2011 06 23, 14:17]
Rasskee kaip padariai baltas geles su gelsvu viduriuku
kadangi tik ruosiuosi pabandyti pasidaryti geliu ,man dar daug kas neaisku
[/quoteKaip daryti radau papuosimu be komentaru temoje vaizdziai, tik neprisimenu tiksliai kurioj vietoj
Labai paprasta, 5 lapelius isspaudziu, sudedu viena salia kito ir paskui susuku Nezinau, ar nors kiek suprantamai paaiskinau, bet tikrai pasiskaitinek papupsimu temele, ten yra vaizdziai parodyta
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 15:21)
tie trupiniai nera butini, tiesiog geriau 'nusispakliuoja' nelygumai, man labaiu reikalingas jei tai 3d tortas, ir tai ne visada, gan daznai nelygumus pataisau su 'bulvyte' padaryta is torto atraizu formuojant
Oi, as jauciu nelygumu pas mane bus nemazai na bet nepabandzius gi neismoksi gerai, kad tortas labai labai artimam zmogui, ant kurio galima treniruotis
[quote=Rasskee,2011 06 23, 14:33]
[/quoteKaip daryti radau papuosimu be komentaru temoje vaizdziai, tik neprisimenu tiksliai kurioj vietoj
Labai paprasta, 5 lapelius isspaudziu, sudedu viena salia kito ir paskui susuku Nezinau, ar nors kiek suprantamai paaiskinau, bet tikrai pasiskaitinek papupsimu temele, ten yra vaizdziai parodyta
[/quote]
ai ne taip parasiau ,as norejau paklausti del spalvos jai idesiu dazu tai ji man visa nudazys ,o cia tik viduriukas ,tai kai suprantu daziai jau padariusi geles ,ar kaip?
[/quote]
ai ne taip parasiau ,as norejau paklausti del spalvos jai idesiu dazu tai ji man visa nudazys ,o cia tik viduriukas ,tai kai suprantu daziai jau padariusi geles ,ar kaip?
QUOTE(azalija170 @ 2011 06 23, 14:39)
Sausais dazais ir teptuku padarai gelytes viduriuka geltona
http://www.supermama...?...8104&st=108
QUOTE(rivera @ 2011 06 23, 15:26)
va va, pagal sita as ir dariau
Mergaites, mielos, pasakykit ar MMG i saldytuva pusvalandziui kyst ar kambary laikyt?
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 17:26)
Mergaites, mielos, pasakykit ar MMG i saldytuva pusvalandziui kyst ar kambary laikyt?
kambary
Sveikos
Ar galiu pastiliaza degti ant grietineles?
Ar galiu pastiliaza degti ant grietineles?
QUOTE(liutux0318 @ 2011 06 23, 16:54)
NE, dengti reikia ant sviestinio kremo.
QUOTE(rivera @ 2011 06 23, 17:04)
NE, dengti reikia ant sviestinio kremo.
didelis dekui
QUOTE(keno @ 2011 06 23, 17:30)
kambary
Aciu uz atsakyma ale mano tortas jau iskeliavo pas jubiliate bliamba, skubino skubino, tai nieko nespejau mase liko saldytuve, o torta papuosiau kokosu ir migdolu drozlem, ant virsaus ispiesiau su valgomais dazais (tutelem piesti) gelytes ir paparcio lapus net nenufotkinau ale tiesa pasakius nelabai ten ka ir tureciau parodyti
Tai ka, liko mano MMG suviniuota Bet pati mase labai patiko, tokia fainule visai, tai dabar galvoju, kad reik kazka sau issikepti ir pasitreniruoti ja dengti. Kiek MMG galima laikyti saldytuve, ar isviso negalima?
gal kas turit kokia nuoroda,kur galeciau pamatyti kaip atrodo tam tikros mimikos?