Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

[quote=azalija170,2011 06 23, 14:17]
Rasskee kaip padariai baltas geles su gelsvu viduriuku blush2.gif
kadangi tik ruosiuosi pabandyti pasidaryti geliu ,man dar daug kas neaisku ax.gif
[/quoteKaip daryti radau papuosimu be komentaru temoje vaizdziai, tik neprisimenu tiksliai kurioj vietoj smile.gif
Labai paprasta, 5 lapelius isspaudziu, sudedu viena salia kito ir paskui susuku 4u.gif Nezinau, ar nors kiek suprantamai paaiskinau, bet tikrai pasiskaitinek papupsimu temele, ten yra vaizdziai parodyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 15:21)
tie trupiniai nera butini, tiesiog geriau 'nusispakliuoja' nelygumai, man labaiu reikalingas jei tai 3d tortas, ir tai ne visada, gan daznai nelygumus pataisau su 'bulvyte' padaryta is torto atraizu formuojant

Oi, as jauciu nelygumu pas mane bus nemazai doh.gif na bet nepabandzius gi neismoksi blush2.gif gerai, kad tortas labai labai artimam zmogui, ant kurio galima treniruotis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Rasskee,2011 06 23, 14:33]
[quote=azalija170,2011 06 23, 14:17]
Rasskee kaip padariai baltas geles su gelsvu viduriuku blush2.gif
kadangi tik ruosiuosi pabandyti pasidaryti geliu ,man dar daug kas neaisku ax.gif
[/quoteKaip daryti radau papuosimu be komentaru temoje vaizdziai, tik neprisimenu tiksliai kurioj vietoj smile.gif
Labai paprasta, 5 lapelius isspaudziu, sudedu viena salia kito ir paskui susuku 4u.gif Nezinau, ar nors kiek suprantamai paaiskinau, bet tikrai pasiskaitinek papupsimu temele, ten yra vaizdziai parodyta 4u.gif
[/quote]
ai ne taip parasiau ,as norejau paklausti del spalvos jai idesiu dazu tai ji man visa nudazys ,o cia tik viduriukas ,tai kai suprantu daziai jau padariusi geles ,ar kaip? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2011 06 23, 14:39)
ai ne taip parasiau ,as norejau paklausti del spalvos jai idesiu dazu tai ji man visa nudazys ,o cia tik viduriukas ,tai kai suprantu daziai jau padariusi geles ,ar kaip? blush2.gif  blush2.gif

Sausais dazais ir teptuku padarai gelytes viduriuka geltona wink.gif
http://www.supermama...?...8104&st=108
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 06 23, 15:26)
Sausais dazais ir teptuku padarai gelytes viduriuka geltona wink.gif
http://www.supermama...?...8104&st=108

va va, pagal sita as ir dariau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, mielos, pasakykit ar MMG i saldytuva pusvalandziui kyst ar kambary laikyt?
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 17:26)
Mergaites, mielos, pasakykit ar MMG i saldytuva pusvalandziui kyst ar kambary laikyt?

kambary biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar galiu pastiliaza degti ant grietineles?
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2011 06 23, 16:54)
Sveikos 4u.gif

Ar galiu pastiliaza degti ant grietineles?

NE, dengti reikia ant sviestinio kremo.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 06 23, 17:04)
NE, dengti reikia ant sviestinio kremo.

didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 06 23, 17:30)

Aciu uz atsakyma 4u.gif ale mano tortas jau iskeliavo pas jubiliate doh.gif bliamba, skubino skubino, tai nieko nespejau doh.gif mase liko saldytuve, o torta papuosiau kokosu ir migdolu drozlem, ant virsaus ispiesiau su valgomais dazais (tutelem piesti) gelytes ir paparcio lapus doh.gif net nenufotkinau verysad.gif ale tiesa pasakius nelabai ten ka ir tureciau parodyti lotuliukas.gif

Tai ka, liko mano MMG suviniuota verysad.gif Bet pati mase labai patiko, tokia fainule visai, tai dabar galvoju, kad reik kazka sau issikepti ir pasitreniruoti ja dengti. Kiek MMG galima laikyti saldytuve, ar isviso negalima? 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit kokia nuoroda,kur galeciau pamatyti kaip atrodo tam tikros mimikos?
Atsakyti