Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 23, 13:48)
As slapiai beze dedu 60 g vienam baltymui smile.gif ir ilgai plaku pries dedant ant garu voneles...

tai keturiem kiausiniam ir gaunasi virs 200gr, t.y. 1 stiklines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 12:34)
likta rase kazkada, kad slapioj beze, nurodytas MAZIAUSIAS GALIMAS CUKRAUS KIEKIS, mazint jau nebegalima, tik didint

nu va, turesiu omeny, gal kita karta pavyks, nes pirma kart kaip dariau tai gavosi superine biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, SOS/Help 4u.gif biggrin.gif
Pirma karta gyvenime planuoju torta dengti mase (tikriausiai tai bus MMG), tai klausimas ax.gif torto rafaelo svajone pati virsutini biskvita reikia aptepti tortiniu kremu (na kur su kondensovke, grietinele) ar palikti sausa, o paskiau aptepti visa torta tuo paciu ir virsu sviestiniu kremu? g.gif Nezinau ar aiskiai parasiau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 13:55)
Mergaites, SOS/Help  4u.gif  biggrin.gif
Pirma karta gyvenime planuoju torta dengti mase (tikriausiai tai bus MMG), tai klausimas  ax.gif  torto rafaelo svajone pati virsutini biskvita reikia aptepti tortiniu kremu (na kur su kondensovke, grietinele) ar palikti sausa, o paskiau aptepti visa torta tuo paciu ir virsu sviestiniu kremu? g.gif  Nezinau ar aiskiai parasiau  wacko.gif

virsu ir sonus reikia tepti sviestiniu kremu
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 13:50)
tai keturiem kiausiniam ir gaunasi virs 200gr, t.y. 1 stiklines mirksiukas.gif

Tai as suprantu biggrin.gif as tik pasakiau, kiek as dedu, nes kitos yra deda 50 g, o yra ir kur deda net 70 g.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 23, 13:25)
Tai as suprantu biggrin.gif as tik pasakiau, kiek as dedu, nes kitos yra deda 50 g, o yra ir kur deda net 70 g.

O plakat prie dedant ant garu voneles jau su cukrum, ar vienus baltymus pradzioj?Bet tada jei isplakat su cukrum, tai kokia prasme deti ant voneles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 12:55)
Mergaites, SOS/Help  4u.gif  biggrin.gif
Pirma karta gyvenime planuoju torta dengti mase (tikriausiai tai bus MMG), tai klausimas  ax.gif  torto rafaelo svajone pati virsutini biskvita reikia aptepti tortiniu kremu (na kur su kondensovke, grietinele) ar palikti sausa, o paskiau aptepti visa torta tuo paciu ir virsu sviestiniu kremu? g.gif  Nezinau ar aiskiai parasiau  wacko.gif

As ant virsutinio biskvito kremo netepu, tik sulaistau ji ir paskui, nuvalius kremo pertekliu nuo sonu, visa torta kiek imanoma lygiau stengiuosi poadengti sviestinio kremo ir trupiniu misiniu (jei torta dengiu mase).
Atsakyti
Labas,merginos.As jau labai daug laiko skaitaujuju temas.labai idomu.Ir jau noriu kazka pati padaryti.Bandysiu,bet man klausimas iskili-ar tas pastiliazas skanus?Ar valgan lekstutej ji palikt reikia? g.gif biggrin.gif (jauciu apsikvailinau su savo kklausimu) tongue.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už komentarus
eda.dita, neturiu meninių sugebėjimų, tai kopijuota iš paveikslėlio
Baltymus su cukrumi aš paplaku prieš dedant ant verdančio vandens garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
Dėl pastiliažo, tai skonio reikalas, vieni valgo, kiti palieka lėkštutėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 23 birželio 2011 - 14:14
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 14:12)
virsu ir sonus reikia tepti sviestiniu kremu

QUOTE(eda.dita @ 2011 06 23, 14:31)
As ant virsutinio biskvito kremo netepu, tik sulaistau ji ir paskui, nuvalius kremo pertekliu nuo sonu, visa torta kiek imanoma lygiau stengiuosi poadengti sviestinio kremo ir trupiniu misiniu (jei torta dengiu mase).

Aciu, mergaites 4u.gif taip ir darisiu rolleyes.gif tik vat trupiniu pas mane nera, ar jie atsiras lyginant sonus? g.gif
Atsakyti
Rasskee kaip padariai baltas geles su gelsvu viduriuku blush2.gif
kadangi tik ruosiuosi pabandyti pasidaryti geliu ,man dar daug kas neaisku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 23 birželio 2011 - 14:25
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 23, 15:15)
Aciu, mergaites  4u.gif taip ir darisiu  rolleyes.gif  tik vat trupiniu pas mane nera, ar jie atsiras lyginant sonus? g.gif

tie trupiniai nera butini, tiesiog geriau 'nusispakliuoja' nelygumai, man labaiu reikalingas jei tai 3d tortas, ir tai ne visada, gan daznai nelygumus pataisau su 'bulvyte' padaryta is torto atraizu formuojant
Atsakyti