Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 20:36)

ir iš kart problemėlė doh.gif ,kai įminkiau dažus,man ant  liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų  g.gif pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo doh.gif kame bėda g.gif

visai čia ne problemėlė. Įdedi dažus, ir minkai minkai minkai.. 5 minutes... 10 minučių.. kočioji virvutę, sulenki, supini ir vėl minkai.. vėl kočioji.. na tol, kol neliks siūlų ar marmuro.

dar matau, kad buvo per minkštas pastilažas. Toks celiulitas matosi. Tai reikėjo dar pasiberti krakmolo šaukštelį ir įminkyti.. būtų buvęs lygesnis pastilažas.. o gėlės gražutės wub.gif

QUOTE(likta @ 2011 06 22, 23:51)
saules zuikuti, kaip skaniai prieš miegą vaišini, o aš su tortuku
Tortas „Siluetas”, šokoladiniai ir medaus biskvitai, karamelinis ir citrininis kremai, viršus pastiliažas, šonai beze, svoris 2,2 kg.

Kokia moteris wub.gif
Atsakyti
Ačiū pastabas,patarimus 4u.gif kitą sykį ilgiau paminkisiu 4u.gif
o kiek laiko galima tokias gėles laikyti pasidėjus? g.gif
nors geriausia aišku šviežiai darytos,kai jas gal tik 5-6 kartus darai doh.gif
Atsakyti
Na merginos su tais puosimais:), sian nakti kosmara apturejau biggrin.gif. Sapnuoju kad darau tortuka dukrytes gimtadieniui (nors jau praejo:)). Darau tokia nuostabia princesiu pili, su ryskiom princesytem, nu grazuuu biggrin.gif. Paziuriu pro plysi (langa), o gi viduj nera torto . Ir susinervinau issigandau, ir galvoju, kaip man dabar i tos pilies vidu torta ibrukt, ka daryt. Negi viska vel i kruva sulipyt ir pradet is naujo doh.gif . Bet nusprendziau kad apseis be torto smile.gif, svarbu kad grazu, o torta ir taip supjaustysim , be papuosimu biggrin.gif.

Tai prie savo pasipasakojimu ir tortuka dar pridesiu, daryta Egipto megejui , tiksliau megstanciam ten atostogauti:)
user posted image
MMG, piramide sokoladine mase.
Atsakyti
Ačiū visoms be galo be krašto už tokius šiltus žodžius ir tokius gerus įvertinimus friends.gif man tai tikrai daug reiškia 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 06 21, 22:09)
ale ot patinka tokie žmonės... sėdi, giria, kritikuoja... nieko nerodo.. bet kai parodo tai ir lieki žmogus be amo swoon.gif nereaaaaaaaaaaaaaaliai, nu 10 balų!!! super  wub.gif  wub.gif  wub.gif

taigi rodausi karts nuo karto biggrin.gif
Ačiū wub.gif

likta, čia jau menas wub.gif

wingaile kokia faina varlytė thumbup.gif

*saules_zuikutis*
, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif ačiū, kad vaišini ir mus cool.gif gal galėtum brūkštelti kaip tokį tortuką padarei? Gali ir į AŽ, kad temos neteršti blush2.gif turiu daug braškių, šaldytos sluoksniuotos tešlos ir labai norėčiau pasigaminti kažką panašaus, nes atrodo iš ties baisiai apetitnai hihihi.gif
Atsakyti
Bandziau daryt geles. Dariau pagal @adrijos receptuka, kur reikia deti tik zelatina ir cukraus pudra ir daugiau nieko. Recepte buvo nurodyta 350 g. cukraus pudros ir 1 v.s. zelatinos. Zelatina pirma istirpinau ir atvesinau ir tik tada pamazu beriau cukraus pudra, tai man jos reikejo ne 350 g., o tik 220g.
Ar gali but kad tiek mazai pudors sunaudojau del to, kad atvesus zelatina buvo?
Mase gerai minkesi ir tokia elastinga, nelabai lipo ir prie ranku, bet truputi stala pabarstyt ta pacia cukraus pudra reikejo.
Va, mano pirmosios geles (tik labai jau neipeikit, as tik mokausi) smile.gif
user posted image
tik labai jau negrazi oranzine gavos, maisiau is sausu dazu geltonu ir raudonu, bet tokia nesvari spalva liko, nzn kas negerai buvo:(
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2011 06 22, 21:50)
sveikutes, ir vėl turiu Jums klausimėli:) katik nusilipdžiau iš pastilažo lipdymui figurėlę.., ir db pažiūrėjau jog ji apstingo ir lyg truputi suskilinėjo..taip turi būti? ir kaip suteikti figurėlei blizgesio? degtinyte? g.gif  blush2.gif  ax.gif

ax.gif ax.gif ar gali man kas nors atsakyti?smile.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2011 06 23, 11:47)
ax.gif  ax.gif  ar gali man kas nors atsakyti?smile.gif ax.gif  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

suskilineti neturetu.o blizgesi gal labiau su vandenuku isgausi.asmeniskai man,degtine nugaruoja ir nieko nelieka
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 23, 12:00)
suskilineti neturetu.o blizgesi gal labiau su vandenuku isgausi.asmeniskai man,degtine nugaruoja ir nieko nelieka

ačiū 4u.gif 4u.gif tai va, man ir atrodė jog neturėtų suskilinėti, tai db galvoju ką netaip padariau..., gal perdaug kokio krakmolo... g.gif g.gif
Atsakyti
likta - puikus dailes darbelis - juk, kaip suprantu piesei sia grazia butybe? thumbup.gif

rivera - super egiptietiskas tortukas, as gal dar buciau to ale smeliuko kaip nors ir ant padekliuko pabarscius, bet ir taip puikiai ziurisi 4u.gif

Rasskee - grazios geles. O man asmeniskai kai truputi murzina spalva, tai labai grazu, nes tuomet panasesnes i naturalias spalvas. Retai gamtoje buna grynos ir ryskios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 23, 11:56)
Rasskee - grazios geles. O man asmeniskai kai truputi murzina spalva, tai labai grazu, nes tuomet panasesnes i naturalias spalvas. Retai gamtoje buna grynos ir ryskios spalvos smile.gif

Aciu 4u.gif
Va, dariau slapia beze ir taip jau antra kart is eiles, nesuprantu, plakiau plakiau, kol taip sunkiai tas kremas nuo sluoteliu nusikrato, tiklsiau visia pats nenusikrato, maniau viska sgerai, bet neblizga, kaip turetu sad.gif Nesuprantu, del ko taip gali nutikti, ar tai gali itakoti truputi sumazintas cukraus kiekis? Nes ir praeita kart ta mase neblizgejo ir po kurio laiko taip apdziuvo negraziai, tai jauciu ir si kart apdzius negraziai taip trapiai, o kai gaudavosi tai budavo tik vos vos virsus apdziuna ir islieka blizganti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 23, 13:05)
Aciu 4u.gif 
Va, dariau slapia beze ir taip jau antra kart is eiles, nesuprantu, plakiau plakiau, kol taip sunkiai tas kremas nuo sluoteliu nusikrato, tiklsiau visia pats nenusikrato, maniau viska sgerai, bet neblizga, kaip turetu sad.gif Nesuprantu, del ko taip gali nutikti, ar tai gali itakoti truputi sumazintas cukraus kiekis? Nes ir praeita kart ta mase neblizgejo ir po kurio laiko taip apdziuvo negraziai, tai jauciu ir si kart apdzius negraziai taip trapiai, o kai gaudavosi tai budavo tik vos vos virsus apdziuna ir islieka blizganti sad.gif

likta rase kazkada, kad slapioj beze, nurodytas MAZIAUSIAS GALIMAS CUKRAUS KIEKIS, mazint jau nebegalima, tik didint
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 23, 13:34)
likta rase kazkada, kad slapioj beze, nurodytas MAZIAUSIAS GALIMAS CUKRAUS KIEKIS, mazint jau nebegalima, tik didint

As slapiai beze dedu 60 g vienam baltymui smile.gif ir ilgai plaku pries dedant ant garu voneles...
Atsakyti