Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Laba 4u.gif
ateinu pasirodyti, blush2.gif ko iš jūsų išmokau,čia lindėdama ir skaitinėdama 4u.gif
pirmosios gyvenime mano darytos gėlytės blush2.gif doh.gif darytos iš pastilažo lipdymui pagal Asseni 4u.gif aišku ''nezgrabnios'' jos,bet kaip pirmu blynu visai patenkinta esu doh.gif
user posted image

ir iš kart problemėlė doh.gif ,kai įminkiau dažus,man ant liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų g.gif pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo doh.gif kame bėda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 22, 14:40)
mergaites ar praleidau info apie ta valgoma popieriu? koks jis yra ir kur jo gauti? g.gif

Virsutineje papuosimu temoje be komentaru ikeliau foto smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As cia su vienu klausimu-prasymu. Labai neturiu laiko ieskoti, nes turiu baisiai neramia mergina. Gal kuri darot ar zinot kas daro tortus? Man reikia kitam savaitgaliui krikstynom mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kristule05,kuriuo momentu dejai dazus g.gif reikia i karsta zelatina deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Solen @ 2011 06 22, 21:18)
Kristule05,kuriuo momentu dejai dazus g.gif reikia i karsta zelatina deti mirksiukas.gif

Kodėl būtinai į karštą? O jei reikia kelių gabaliukų skirtingų spalvų? galima jau į suminkytą pastilažą dėti, imi po gabaliuką masės ir dažai kokiom nori spalvom, tik svarbu gerai išminkyti. Jei dažai miltelių pavidalu, tai reikia juos gerai ištirpinti, vandenuke arba dektinikėje. Jei man reikia labai ryškios spalvos, tai net želatina užmerkus iškart sudedu dažus ir brinkinasi man, o tik po to kaitinu želatiną.
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 19:36)
ir iš kart problemėlė doh.gif ,kai įminkiau dažus,man ant  liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų  g.gif pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo doh.gif kame bėda g.gif

Nedaminkyti dazai. Ir man taip buvo kai pirmakart su dazais dariau. Maniau kad kazkas kaltas. O kai likusi gabaliuka vel paemiau minkyti ir ilgiau paminkiau pastebejau, kad spalva liko grazi ir neliko jokiu siulu ar granuliu. Kitakart pavyks geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraRupke: 22 birželio 2011 - 20:46
sveikutes, ir vėl turiu Jums klausimėli:) katik nusilipdžiau iš pastilažo lipdymui figurėlę.., ir db pažiūrėjau jog ji apstingo ir lyg truputi suskilinėjo..taip turi būti? ir kaip suteikti figurėlei blizgesio? degtinyte? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2011 06 22, 21:33)
Kodėl būtinai į karštą? O jei reikia kelių gabaliukų skirtingų spalvų? galima jau į suminkytą pastilažą dėti, imi po gabaliuką masės ir dažai kokiom nori spalvom, tik svarbu gerai išminkyti. Jei dažai miltelių pavidalu, tai reikia juos gerai ištirpinti, vandenuke arba dektinikėje. Jei man reikia labai ryškios spalvos, tai net želatina užmerkus iškart sudedu dažus ir brinkinasi man, o tik po to kaitinu želatiną.

mano dažai geliniai 4u.gif tai greičiausiai bus gerai neišminkyti doh.gif nes reikėjo iš gabaliuko pasidaryti kelias spalvas,tad brinkinti negalėjau dažų 4u.gif
Atsakyti
saules zuikuti, kaip skaniai prieš miegą vaišini, o aš su tortuku
Tortas „Siluetas”, šokoladiniai ir medaus biskvitai, karamelinis ir citrininis kremai, viršus pastiliažas, šonai beze, svoris 2,2 kg.
user posted image
Atsakyti
likta,kaip originalu!labai patiko!
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 19:36)
ir iš kart problemėlė doh.gif ,kai įminkiau dažus,man ant  liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų  g.gif pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo doh.gif kame bėda g.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 22:13)
mano dažai geliniai 4u.gif tai greičiausiai bus gerai neišminkyti doh.gif nes reikėjo iš gabaliuko pasidaryti kelias spalvas,tad brinkinti negalėjau dažų 4u.gif

manau tikrai zelatina blogai istirpinta, gelniai dazai be problemu issiminko, ir nereikia ju deti i karsta zelatina, tiesiog minkai i pastiliaza arba i mmg arba i dar kazka 4u.gif
Atsakyti
mergaites o tesiant tema apie dazus, ar negalejo jie blogai issiminkyti jei nebuvo buteliuke gerai isplakti? man viena karta taip buvo kai dazai ilgiau pastovi nenaudojami juos reikia gerai isplakti pries pilant i mase, gal cia ta pati bedele buvo........ g.gif
Atsakyti