Laba
ateinu pasirodyti, ko iš jūsų išmokau,čia lindėdama ir skaitinėdama
pirmosios gyvenime mano darytos gėlytės darytos iš pastilažo lipdymui pagal Asseni aišku ''nezgrabnios'' jos,bet kaip pirmu blynu visai patenkinta esu
ir iš kart problemėlė ,kai įminkiau dažus,man ant liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo kame bėda
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 22, 14:40)
mergaites ar praleidau info apie ta valgoma popieriu? koks jis yra ir kur jo gauti?
Virsutineje papuosimu temoje be komentaru ikeliau foto
Kristule05,kuriuo momentu dejai dazus reikia i karsta zelatina deti
QUOTE(Solen @ 2011 06 22, 21:18)
Kristule05,kuriuo momentu dejai dazus reikia i karsta zelatina deti
Kodėl būtinai į karštą? O jei reikia kelių gabaliukų skirtingų spalvų? galima jau į suminkytą pastilažą dėti, imi po gabaliuką masės ir dažai kokiom nori spalvom, tik svarbu gerai išminkyti. Jei dažai miltelių pavidalu, tai reikia juos gerai ištirpinti, vandenuke arba dektinikėje. Jei man reikia labai ryškios spalvos, tai net želatina užmerkus iškart sudedu dažus ir brinkinasi man, o tik po to kaitinu želatiną.
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 19:36)
ir iš kart problemėlė ,kai įminkiau dažus,man ant liko kaip ir siūlai,ir lyg granulytės dažų pudra sijojau,želetina be gumuliukų buvo kame bėda
Nedaminkyti dazai. Ir man taip buvo kai pirmakart su dazais dariau. Maniau kad kazkas kaltas. O kai likusi gabaliuka vel paemiau minkyti ir ilgiau paminkiau pastebejau, kad spalva liko grazi ir neliko jokiu siulu ar granuliu. Kitakart pavyks geriau
sveikutes, ir vėl turiu Jums klausimėli:) katik nusilipdžiau iš pastilažo lipdymui figurėlę.., ir db pažiūrėjau jog ji apstingo ir lyg truputi suskilinėjo..taip turi būti? ir kaip suteikti figurėlei blizgesio? degtinyte?
QUOTE(rekaliuke @ 2011 06 22, 21:33)
Kodėl būtinai į karštą? O jei reikia kelių gabaliukų skirtingų spalvų? galima jau į suminkytą pastilažą dėti, imi po gabaliuką masės ir dažai kokiom nori spalvom, tik svarbu gerai išminkyti. Jei dažai miltelių pavidalu, tai reikia juos gerai ištirpinti, vandenuke arba dektinikėje. Jei man reikia labai ryškios spalvos, tai net želatina užmerkus iškart sudedu dažus ir brinkinasi man, o tik po to kaitinu želatiną.
mano dažai geliniai tai greičiausiai bus gerai neišminkyti nes reikėjo iš gabaliuko pasidaryti kelias spalvas,tad brinkinti negalėjau dažų
likta,kaip originalu!labai patiko!
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 19:36)
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 22, 22:13)
mano dažai geliniai tai greičiausiai bus gerai neišminkyti nes reikėjo iš gabaliuko pasidaryti kelias spalvas,tad brinkinti negalėjau dažų
manau tikrai zelatina blogai istirpinta, gelniai dazai be problemu issiminko, ir nereikia ju deti i karsta zelatina, tiesiog minkai i pastiliaza arba i mmg arba i dar kazka
mergaites o tesiant tema apie dazus, ar negalejo jie blogai issiminkyti jei nebuvo buteliuke gerai isplakti? man viena karta taip buvo kai dazai ilgiau pastovi nenaudojami juos reikia gerai isplakti pries pilant i mase, gal cia ta pati bedele buvo........