monikuote - fantastiskai miela siltas tortukas
wingaile - puikus rupuziokas
QUOTE(doloresa @ 2011 06 21, 17:37)
sveikutes.. na ir grožių čia prisižiūrėjau turiu kalusimėlį, ar iš MMG galiu lipdyti baibokus? ir jei juos lipdyčiau savaitę iki tol kol bus puošiamas tortas, nieko blogo? ar nelb gerai? ačiū ar baibokams geriau kokia kitokią masę pasidaryti?
laisvai galima baibokus lipdyt ir prieš savaitę, ir prieš dvi. Tik turiu vieną pastebėjimą su MMG. Kiek aš esu dariusi, tai ilgainiui džiūdami baibokai kiek pablykšta. Kalbu apie porą savaičių, tris savaites.. matomai pablykšta spalva.
Taip yra tikriausiai dėl esančio riebalo.. šiek tiek matomai atpalaiduoja dažą per laiką..
Monikute,ale tikrai fantastika
Wingaile ,bet man lyg ir noretusi biski tokios paplokscios galvos
Wingaile ,bet man lyg ir noretusi biski tokios paplokscios galvos
QUOTE(naitas @ 2011 06 21, 22:56)
laisvai galima baibokus lipdyt ir prieš savaitę, ir prieš dvi. Tik turiu vieną pastebėjimą su MMG. Kiek aš esu dariusi, tai ilgainiui džiūdami baibokai kiek pablykšta. Kalbu apie porą savaičių, tris savaites.. matomai pablykšta spalva.
Taip yra tikriausiai dėl esančio riebalo.. šiek tiek matomai atpalaiduoja dažą per laiką..
Ir man tas pats. Galvojau kad dazuose esme
QUOTE(Nova @ 2011 06 22, 08:27)
Ir man tas pats. Galvojau kad dazuose esme
Taip, ypac jei laikai ant saules, net trumpo laiko uztenka, nublunka. Ir dar jei laikot gelytes, lapeliusar kt. pasigamine is anksto, del to riebalo atsiranda nemalonus kvapas, toks pasenusio aliejaus.
senai buvau uzsukus tai kol perskaiciau viska o jau tortu groziai ispudingi visi,o jums kepejeles visoms po baliona
Labai jau grazus jusu visu torciukai,be isimties.super,man dar mokytis ir mokytis.labai prasau isduokit paslapti,na nerandu as,kaip tuos padeklus padarot,kas cia per blizgus popierius,kur pirkt?ir kartona kaip suprantu apvelkat???
QUOTE(wingaile @ 2011 06 21, 17:58)
labas mergaites, senai jau buvau, o tortu grazumas , net nevardinsiu, visos saunuoles o cia maniskis dar tokio pas jus nemaciau, todel rodausi medutis , pastilazas
Super varlyte Man kaip tik po 2 savaiciu kazkas panasaus nusimato, reiks torto arba varles, arba su daug varlyciu. Tai nepykit jei pasiskolinsiu ideja
mergaites ar praleidau info apie ta valgoma popieriu? koks jis yra ir kur jo gauti?
QUOTE(Glen @ 2011 06 22, 15:29)
kaip tuos padeklus padarot,kas cia per blizgus popierius,kur pirkt?ir kartona kaip suprantu apvelkat???
atsikerpi tvirto kartono kiek reikia ir uzdengi paprastu reikiamos spalvos dovanu popieriumi.as visada pirmiau dedu popieriu ir dar ant virsaus uzdedu irgi dovanu popieriu, tik toki permatoma,slidu(maximoj yra).labai patogu-istepus kokiu kremu padekliuka,lengvai nusivalo ir nelieka jokiu riebaliniu demiu
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 22, 15:40)
mergaites ar praleidau info apie ta valgoma popieriu? koks jis yra ir kur jo gauti?
paieskok,eda.dita rase apie ji ir foto ikele kaip atrodo. as jo ebay maciau
grazus visi torciukai, bet jau Monikutes koks mielas, kai tik mskiu buvo idejus tai is pradziu pagalvojau jog tai ir yra tortas, bet poto toliau paskaiciusi supratau jog figurele,. labai grazios spalvos ir taip jau kruospciai
Migles kaip visada nuostabus krepselis, tik labai idomu pasidare, ten ir uogos lipdytos ar tikros?
Eda.dita vienas is isskirtiniu tortu, sauni ideja ir nuostabus rezultatas.
Atsiprasau nepamenu niko, kas dare varlyte- fainuole labai
Migles kaip visada nuostabus krepselis, tik labai idomu pasidare, ten ir uogos lipdytos ar tikros?
Eda.dita vienas is isskirtiniu tortu, sauni ideja ir nuostabus rezultatas.
Atsiprasau nepamenu niko, kas dare varlyte- fainuole labai
as cia truputi ne i tema,bet gal nesupyksite
Šiandien pusė metų nuo mano pirmojo tortuko.Noriu nuoširdžiai padėkoti mano dižiausiai internetinei mokytojai SPYGLIUI. Taip pat didelis AČIŪ ir Olestai,kirbei,rugiagelei,@DRIJAI ,bei visom kitom mergaitem(atleiskit,visu nesuminesiu )
Vaišinamės visi
Plikytos teslos tortukas su braskem 2kg.-sikart be jokiu papuosimu
Šiandien pusė metų nuo mano pirmojo tortuko.Noriu nuoširdžiai padėkoti mano dižiausiai internetinei mokytojai SPYGLIUI. Taip pat didelis AČIŪ ir Olestai,kirbei,rugiagelei,@DRIJAI ,bei visom kitom mergaitem(atleiskit,visu nesuminesiu )
Vaišinamės visi
Plikytos teslos tortukas su braskem 2kg.-sikart be jokiu papuosimu