Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 19:46)
Parnesu tortu, o tai savaitgali kai sudesit saviskius, vel man po lapais sleptis teks...
I ruda neziurekit, jis likutinis  tongue.gif
Angeliuko nepaisiau, ten lenkiskas toks valgomas blynas
Rozes vyniojau prie teliko
Batu nemyliu
Rudas - 2 kg, snikeris, saldainiu sokoladine mase ir pastilazo trupinys (ciut uztekau)
Su angelu - rafaelas 2,8 kg, pastilazas ir Lenkija  ax.gif
Su batais - snikeris,  2,8 kg, pastilazas, batai - mase figurelems (Asseni?  g.gif )

wub.gif nu man rodos su batais netgi labai tamsta draugaujate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 20:46)
Parnesu tortu, o tai savaitgali kai sudesit saviskius, vel man po lapais sleptis teks...

labai patiko jusu kristynu tortukai wub.gif ar sunku tuos batus pagaminti blush2.gif as turesiu irgi iskepti savo kriksto dukrytei krikstynu torta tai noreciau juos padaryt, gal sakau pavyktu ...o is ko daret?
Atsakyti
sveiki, atsiprasau, kad sutrukdysiu, labai patiko visi tortai, grazus, tikiu ir skanus smile.gif kas gaminat uzsakymus, atsiliepkit i az. aciu, lauksiu, domina vln
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 20:46)
Rozes vyniojau prie teliko

aišku, vadinas kitą kartą teliką kartu žiūrim nail.gif:
man tai įdomus toks tas lenkiško blyno tortas. lotuliukas.gif
Šiaip visi torčiukai labai geri. Įtariu, Griaustinė tik patiekia tortus ant stalo, peiliai tik sužaibuoja biggrin.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 22:13)
Man jau praejo noras bandyt, kazkaip idomiai nuskambejo, ypac druska, idomu, kas duos tasuma, nes nera zelatinos  unsure.gif , gal gum tralialia nors reiktu...

o gal kondencuotas duoda tąsumą. g.gif Jeigu labai plonai nekočiot, tai gal visai nieko toks pataliukas gautųsi.. Druska tai kad neužsimiršt koks gyvenimas ant LT bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
kaip greitai temas prikalbat,tortų grožiai neapsakomi,tiek draželinukų išleistuvių,tiek vestuviniai,tiek krikštynų. Tikri šedevrai wub.gif Yra iš ko pasimokyti ir kur akis paganyti wub.gif
Aš irgi atnešu kelis:
mascarponės tortas su braškėmis,pastilažas,šlapia bezė 2,8kg.
Man dar taip niekad nebuvo,kad ryte paskambintų ir vakarui reiktų torto,tai buvau šokiruota,bet smagu,kad rezultatu užsakovai liko patenkinti.
user posted image

Raudonasis velvetas,šokoladinė masė,šlapia bezė 4kg.
user posted image

raudonasis velvetas,šlapia bezė,šokoladas,cukrinės rožės. 4,3kg.
user posted image

Tortas draugei,Cipsiuko medutis su bananais, šlapia bezė,cukrinė rožė.nutaškytas per pusvalandį biggrin.gif svoris 1,8kg.
user posted image

tas pats medutis,tik sau,makalynė :
user posted image

Mascarpone su braškėm,tortas 2 progoms-pirmai komunijai ir gimtadieniui. pastilažas. svoris 2,8kg.
user posted image

mascarpone su braškėm,pirmai komunijai,pastilažas,pirmą kart bandžiau krimperiuoti smile.gif svoris 2,8kg.
user posted image
P.S. atsiprašau,pavogiau Adrijos idėją,savų kažkaip pritrūko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y@smin: 06 birželio 2011 - 22:23
labas, mergaites, visu tortai labai grazus

Y@smin
, tavo tortus galima atskirti man rodos is miliono kitu tortu. Jie turi savo stiliu, bei toki malonu blizgesi

geram vakarui idedu savo tortuka, tikiuosi jis sukels Jum sypsena smile.gif

Viduje sokoladinis tortas, 5,3 kg, MMg, figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm

user posted image
Figureles arciau. pas nuotaka veliumas pakeltas i virsu, gal nuotraukoje nelabai ir matosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 23:18)
Labas vakaras,

visi labai grazus wub.gif , bet (radau ko prisikabint blush2.gif mirksiukas.gif ) g.gif ar rozanciui ne po 10 burbuliuku turi but ? ir 5 apacioj? smile.gif biggrin.gif

Asseni -koks grazus wub.gif wub.gif wub.gif tikrai toks linksmas, thumbup.gif super smile.gif kaip visada wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 06 birželio 2011 - 22:39
QUOTE(naitas @ 2011 06 06, 22:42)
aišku, vadinas kitą kartą teliką kartu žiūrim nail.gif:
man tai įdomus toks tas lenkiško blyno tortas.  lotuliukas.gif
Šiaip visi torčiukai labai geri. Įtariu, Griaustinė tik patiekia tortus ant stalo, peiliai tik sužaibuoja  biggrin.gif
o gal kondencuotas duoda tąsumą.  g.gif  Jeigu labai plonai nekočiot, tai gal visai nieko toks pataliukas gautųsi.. Druska tai kad neužsimiršt  koks gyvenimas ant LT bigsmile.gif

Esu bandzius kazkokia mase su kondensuotu, bet man nieko nesigavo g.gif , kaip merginos sako- nera zelatinos, kas ta tasuma duos...idomu bus sulauk rezultatu, gal kam pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 23:18)
Labas vakaras,

Zinokit ziurejau sulaikydama kvapa bigsmile.gif , labai grazu, kiekvienas savitas 4u.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Asseni post Šiandien, 21:36-figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm
[/QUOTE]
Asseni-tavo figureles vis vienos uz kitas fainesnes-niekaip neatsistebiu ju groziu-kaip jos tokios dailios tau iseina? g.gif -super atidirbta rankele.. Pasvajoju vis,kad galetum idet puslapiuka su pamokelem lipdymo mirksiukas.gif
Y@smin,tavo torciukai isties isskirtiniai,tokie mieli wub.gif ,kazkaip dar vakar pagalvojau,kur pradingus?..
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 06 06, 21:36)

Y@smin
, tavo tortus galima atskirti man rodos is miliono kitu tortu. Jie turi savo stiliu, bei toki malonu blizgesi

geram vakarui idedu savo tortuka, tikiuosi jis sukels Jum sypsena smile.gif

Ačiū Asseni,Jūsų tortukai taip pat mano favoritų pirmose gretose wub.gif
Vestuvinis nuostabus ,o figūrėlės kokios dailios wub.gif ,kaip tokias gražias nulipinti? lygios tokios.. man kančia lipdyti doh.gif

QUOTE(wingaile @ 2011 06 06, 21:37)
visi labai grazus wub.gif , bet (radau ko prisikabint  blush2.gif  mirksiukas.gif ) g.gif  ar rozanciui ne po 10 burbuliuku turi but ? ir 5 apacioj? smile.gif  biggrin.gif

Iš eigos dariau,O rožančiau nėr namie,tai net nepagalvojau apie tai biggrin.gif dabar aišku,ko šypsojosi močiutė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(airius @ 2011 06 06, 21:48)
Zinokit ziurejau sulaikydama kvapa bigsmile.gif , labai grazu, kiekvienas savitas 4u.gif

Ačiū,labai miela girdėti 4u.gif

Papildyta:
[quote=Divia,2011 06 06, 21:52]
[/QUOTE]Asseni post Šiandien, 21:36-figureles is masytes, gan dideles, apie 13-14 cm
[/QUOTE]
Y@smin,tavo torciukai isties isskirtiniai,tokie mieli wub.gif ,kazkaip dar vakar pagalvojau,kur pradingus?..
[/quote]

Ačiū.manau kiekviena kepėjėlė turi savo braižą drinks_cheers.gif
Pradingstu kartais,4 neklaužados namuos-kiekvienas su savo charakteriu,poreikiais biggrin.gif,tai nevisad laiko užsukti čia lieka,užmetu akį prieš miegą,bet jau kartais ir jėgų pritrūksta pakomentuot grožius.
sorry už Offtopic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 06 06, 21:36)

as taip visada laukiu jusu tortuku, jie nuostabus, o figureles figureles, na tikrai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
o kaip tas veliumas taip pakeltas? is ko jis?

Papildyta:
QUOTE(Y@smin @ 2011 06 06, 21:18)
Labas vakaras,
kaip greitai temas prikalbat,tortų grožiai neapsakomi,tiek draželinukų išleistuvių,tiek vestuviniai,tiek krikštynų. Tikri šedevrai wub.gif  Yra iš ko pasimokyti ir kur akis paganyti wub.gif
Aš irgi atnešu kelis:

jusu tikrai torciukai turi isskirtini braiza ir visi labai mieli. spalvos puikios, labai gera ideja du viename thumbup.gif ir tas draugei kur darete, tai kiek laiko uzeme visas tas pynimas, man jis taip sudetingai atrodo jog net nebandau niekad. tiesiog nuostabus torciukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 06 06, 21:54)
ar sunku tuos batus pagaminti  blush2.gif as turesiu irgi iskepti savo kriksto dukrytei krikstynu torta tai noreciau juos padaryt, gal sakau pavyktu ...o is ko daret?

Iš pastilažo figūrėlėms, lipdymui, na iš viršutinės temos, ten receptas yra 4u.gif
Nu va užduchino mane, tik idėk savo "šedevrus", ateis profės ir net pirmadienį patvarkysssss verysad.gif lotuliukas.gif
Jau tos figūrytės su sarkastiška šypsena ir tas kombinuotas trims vaikams - tai suuuuuper thumbup.gif
Atsakyti