Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(eda.dita @ 2011 06 20, 19:42)

jau kaip dekoju uz toki issamu paaiskinima 4u.gif 4u.gif Nezinau, ar isdrisiu pabandyt, bet tortas tai super graziai atrodo.. wub.gif
Atsakyti
naitai, butinai pabandyk, tikrai nera super sudetinga, bet rezultatas tikrai to vertas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 20, 16:24)
vaivorykste dariau 1karta,stai http://public.fotki....irmo.html#media  bet as ne vielutes kišau,o dantu krapstukus.viename gale 2 ir kitame 2,i raudona ir melyna spalvas.apsodinau slapia beze ir viskas.tortas atlaike vienos valandos kelione masina  smile.gif

va ir as noreciau, kad taip atrodytu... o cia is kokios mases lipdyta? pasitilazo lipdymui? as dariau is dengimo pastilazo likuciu, tai jauciu man nesilaikys, ane?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 20, 22:39)
va ir as noreciau, kad taip atrodytu... o cia is kokios mases lipdyta? pasitilazo lipdymui? as dariau is dengimo pastilazo likuciu, tai jauciu man nesilaikys, ane?

as dariau is minordijos masytes.ji greiciau dziuna,kas man buvo aktualu.del pastilazo dengimui nezinau,gal laikys,tik vaivorykste bandykit kiek anksteliau suklijuoti.
oj,skaiciau ir nedaskaiciau doh.gif jus ja jau padaret smile.gif po2d.bandykit pajudinti atsargiai.pajausit an kiek sudziuvo.o i ja jau ismeiget kazka?nes i sudziuvusia jau bus be sansu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 20 birželio 2011 - 21:44
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 20, 16:42)
Divia, mano dukra vaziuos i Lietuva liepos menesi, galetu parvezti to popieriaus, nors maciau ir surbitrone, is kurio panos uzsakineja prekes ir kurie siuncia i visas pasaulio salis, to popieriaus yra pirkti smile.gif

Aciu,eda.dita,uz rupesti 4u.gif ,isties radau surbitrone,prie progos uzsisakysiu mirksiukas.gif ir isbandysiu-nu labai jau man patinka tokie nestandartai.. tongue.gif Beje,tu gal gyveni Airijoj (jei taip,kokiam mieste)?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 20, 21:39)

Puikiausiai tiks ir pastilažas lipdymui. Greitai jis džiūsta. Tik, aišku, džiovinti reikia paguldytą.
Atsakyti
Sveikos, dariau pirmą kartą batuką-sportbatuką iš pastiliažo masės, tai nu gavosi jis man, tik kočiojant reikėjo stiprokai berti krakmolo... nes kitaip lipo prie rankų. O jei nuspalvinsiu tą masę, tai kočioti be krakmolo neis. Kaip jūs darote? gal aš kažkaip ne taip pasidariau tą masę? nes man paėmus į rankas ir paminkius, ji taip suminkštėja, jog pradeda lipti prie rankų.. o ką jau kalbėti apie kažkokių personažų lipdymą.. gal aš kažką blogai darau g.gif šniūriukams bantuko nėjo padaryti, nes trūkinėjo, skystėjo... gal dar pudros toje masėje per mažai g.gif
Atsakyti
Labas merginos na ir groziu prikepet idedu ir as savo sestadienini laimiki.user posted image
Atsakyti
eda.dita ačiū už paaiškinimą kaip reikai daryti tokius įspūdingus tortus 4u.gif

RIMVILMA, ogo koks šamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 06 20, 23:32)
Labas merginos na ir groziu prikepet idedu ir as savo sestadienini laimiki.

o vaikyti,kokia zuvis! bigsmile.gif kokio ji svorio? atrodo tai toks nemenkas laimikis bigsmile.gif
tik man tu usu gal kiek plonesniu noretusi ax.gif bet siaip liux smile.gif manes greitu metu irgi zuvis laukia smile.gif
Atsakyti
eda.dita ačiū už tokį išsamų aprašymą, taip papuoštas tortas tikrai labai įspūdingas.
RIMVILMA, koks šamas, puiku
Atsakyti
Na va blush2.gif pagaliau galiu parodyti ne tik meškiuką, bet ir visą tortą blush2.gif
Draugės gimtadieniui dovanų nešiausi tortuką su jos mėgstamiausiu Tedžiu wub.gif
Snikersas, MMG

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti