Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(likta @ 2011 06 20, 10:19)
Įdomu būtų plačiau apie tai, kas per valgomas popierius, kaip jis tvirtinamas, kaip paruošiamas tortas, smulkiai kaip tai daroma.

he he, čia ko gero tas rice paper - ryžių popierius bus, ant kurio ir nuotraukas valgomas daro, valgomus pinigus. Įsivaizduoju, kad sukarpo jį kaip nori, ir tada kokiu nors cukraus pudros ir vandens mišiniu klijuoja.. gal dar tikru bezu.. įspūdingai atrodo galutinis produktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 06 19, 15:48)

O čia mano virtuali dovana mirksiukas.gif:
"Krepšelis su ramunėmis ir uogomis":

Kaaaaiiiiiiip gražuuuuuuuuuuuuuuuu. Iš ko gėlytės padarytos?
Durnas klausimas: kaip gražiai tokį tortą supjaustyti, nuimant gėlytes ar jas paliekant???

Dar klausimas, kur nusipirkt normalų kond. švirkštą su antgaliais?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 06 19, 09:08)
vienas kavos, kitas kirbes medutis... mmg... dydis realus.. koks 46  lotuliukas.gif

o mamamia blink.gif blink.gif Kaip tik siandien galvojau, koki torta reikes daryt begikui doh.gif Jau masciau krikstynu batukus didesnio dydzio daryt lotuliukas.gif Akvilyte - superiniai tortai ir ideja thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif Kopijuojuos blush2.gif
Atsakyti
Sunus vaziuoja pirma karta i Lietuva pas senelius ir ten budamas sves savo 6-aji gimtadieni. Gal zinote pas ka Kaune galeciau uzsakyti fantastiska Spongebob torta savo mazam stebuklui g.gif
Busiu labai dekinga uz informacija. Mano emeilas - lukuciomamyte05@yahoo.com
Atsakyti
Eda.dita, tikrai nsutebinai, esu mačiusi tokių tortų, bet vis galvodavau, kad ten iš masės viskas, o čia pasirodo ryžių popierius, nu liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, labai grazus visu tortai. Cia as gal ne i tema, bet norejau paklausti, gal galima uzsisakyti koki torta pas ka? blush2.gif Gal yra kas is alytaus ar netoli alytaus? 4u.gif
Atsakyti
kiek groziu....vakar jau apzvelgiau vakare visu darelius,tai visgryztu paziureti EDA-EDITA torciuko,nuostabus,papasakok daugiau,kaip ji darei,kur galima gauti to valgomo popieriaus?
taip pat gryztu vis grozejuos @ADRIJ@ jusu zalsvuoju garbaniu taip graziai spalvos pereina,pabandysiu jusu su AKVILYTE ideja perteikt ant savo tortiko jei kas gausis,darau copy mirksiukas.gif
DIANOCKOS kaip visada grazus,tvarkingi,ryskus,tas zalsvas su drugeliais ir orhidejom pasakiskas wub.gif
AKVILYTE vauuu galvojau,kad tikri kedukai drinks_cheers.gif
NAITAI nesigincyk,super tavo su kriauklem,nieko jam netruksta,labai grazus tortas 4u.gif
egalo skaniai ziurisi OLESTOS valgomas,skoningas,neapkrautas,tvarkingas!
ZIU-ZIU gera ideja su kibiriukais, thumbup.gif
SANDRULYTES katinas super,bet tikrai salia noretusi peliukscio mirksiukas.gif
Ne kiek eprastesni ir SAULES ZUIKUCIO IR mirksiukas.gif VAIDOSES wub.gif
Atnesu ir as savo du meducius darytus penktadieni i jusu bury smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labas

gal atsirastu ŠIAULIUOSE mamyte kuri iskeptu skanu ,grazu vaikiska torta smile.gif

lauksiu i az 4u.gif
Atsakyti
Įdedu ir aš savo pirmą bandymą- "snikeris" su karameliniu ganašu, karamelizuotais lazdynu riešutais, puoštas tirpintu baltu ir juodu šokoladu bei šokoladinėmis grotelėmis

Atsakyti
[quote=Kapabull,2011 06 20, 13:30]
Įdedu ir aš savo pirmą bandymą- "snikeris" su karameliniu ganašu, karamelizuotais lazdynu riešutais, puoštas tirpintu baltu ir juodu šokoladu bei šokoladinėmis grotelėmis

kaip skaniai atrodo,einu kavos-duoks gabala thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif

tikrai idomu kas ten per popierius? gal galima apie ji placiau, kur galima nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 06 20, 13:00)

grazios aguonos ir grazi aplikacija bigsmile.gif
QUOTE(Kapabull @ 2011 06 20, 13:30)
Įdedu ir aš savo pirmą bandymą-

kaip skaniai atrodo! seiletekis totalus biggrin.gif
Atsakyti