eda.dita- labai idomus,dar tokio niekur nesu maciusi.GRAZU
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 19, 22:05)
nu pasakyk teisybę,gi ne tortas čia nu nerealaus kažkas
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 19, 22:17)
as irgi ieskociau smelio tarp dantu.. jega
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 19, 22:26)
ikeliu ir as savo kelis
man tas pasportaves torsas jeeeeeeeega
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 19, 23:05)
SEZONO NAUJIENA LT
Na merginos , be komentaru pavaret . Jau griunancios ziurkes cia neuzteks.
SUPER
SUPER
QUOTE(julioske @ 2011 06 19, 12:10)
sveiki, atnešu du vakarykščius
kamuolys tailandietiskas, pastilazas, mix-fix, sl.beze, 2,3kg, keturracio parodija, apacia jogurtinis su sv, zemuogem, apteptas sviestiniu kavos kremu ir siek tiek sl.beze, virsutinis tailandietiskas, mix-fix, pastilazas.
kamuolys tailandietiskas, pastilazas, mix-fix, sl.beze, 2,3kg, keturracio parodija, apacia jogurtinis su sv, zemuogem, apteptas sviestiniu kavos kremu ir siek tiek sl.beze, virsutinis tailandietiskas, mix-fix, pastilazas.
Na bet kamuoli atitirbus, tai sakes
labai atsiprasau Olestuk, kad jusu nepasveikinau su gimtadieniu tik @drij@, kazkaip nesupratau jog jusu vienu metu abieju, jau begalve visai.
siunciu balioneli sekmes tortu kepime ir puosime.
Labai jau grazus visu tortu tai man iki ju kaip iki menulio nueiti dar. Norejau paklausti dariausi is saldainiu mase tortui padengti islydziau gerai prasukau praveso sijojau pudra,minkiau kol neliko pusleliu,palaikiau kokia valndzike ir kai pradejau kocioti ji man pradejo skilineti nors lakstas dsr buvo storas.Ka netaip padariau,kaip ismokti pasidaryti graziai.
QUOTE(surmute @ 2011 06 20, 08:01)
kai pradejau kocioti ji man pradejo skilineti nors lakstas dsr buvo storas.
turbut perdaug pudros. as kai darau sita mase,pudros dedu tiek,kad dar mase siektiek limpa prie ranku.apvolioju ja pudroje ir isuku i plevele.po valandziukes dazniausiai ji jau nebelimpa.o jei kiek ir limpa,tai tik tada po truputi dar dadedu.
beja, pudra as dedu iskart islydziusi saldainius,nelaukiu kol pravesta
QUOTE(zibute77 @ 2011 06 20, 00:39)
labai atsiprasau Olestuk, kad jusu nepasveikinau su gimtadieniu tik @drij@, kazkaip nesupratau jog jusu vienu metu abieju, jau begalve visai.
Dėkoju, taigi čia tortų papuošimų, o ne sveikinimų tema, tiesiog labai gerai atsimenu @adrij@ gimtadienį, kadangi mes tik 2 dienų skirtumu gimusios
QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 19, 15:25)
Sveiki,
tortai kaip visada nuostabus
As vel su klausimu Sitam puslapyje http://www.supermama...;#entry19520823 zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi Gal per mazai padziovinau Kas galite patarkite. Is anksto dekoju
tortai kaip visada nuostabus
As vel su klausimu Sitam puslapyje http://www.supermama...;#entry19520823 zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi Gal per mazai padziovinau Kas galite patarkite. Is anksto dekoju
Naitas jau atsakė, bet aš dariau kriauklytes panašioje formelėje ir iš lipdomojo pastilažo ir iš dengiamosios masės likučių, tik reikia formelę labai gausiai pabarstyti krakmolu ir tą masės dalį kuri dėsis į formelę taip pat pabarstyti krakmolu ir stipriai spaudžiu masę į formelę, kad atsuispaustų visi išraitymai. Aš nelaikau kol pilnai išdžiūsta, kai tik laiko formą ir išimu.
Visų tortai fantastiški, o eda. dita pateikė tikrą staigmeną, kuri visiškai nepanaši į tortą. Įdomu būtų plačiau apie tai, kas per valgomas popierius, kaip jis tvirtinamas, kaip paruošiamas tortas, smulkiai kaip tai daroma.O jeigu įkeltumėte į viršutinę papuošimų temą, būtų didžiausias ačiū nuo mūsų visų
QUOTE(Superfėja @ 2011 06 19, 10:05)
O su kuo paskiau tas atskiras dalis geriausia klijuoti?
su aisingu gal
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 19, 21:17)
kokie fainuoliai
sandrulyte1975, fainas katinas
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 19, 22:05)
nu jo kažkas nerealaus norim aprašymo kaip daryti tokį