Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Sveiki,
tortai kaip visada nuostabus 4u.gif
As vel su klausimu blush2.gif Sitam puslapyje http://www.supermama...;#entry19520823 zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi doh.gif Gal per mazai padziovinau g.gif Kas galite patarkite. ax.gif Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
@drija, Olesta, su praėjusiu GIMTADIENIU birthday.gif

O čia mano virtuali dovana mirksiukas.gif:
"Krepšelis su ramunėmis ir uogomis":
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 19 birželio 2011 - 14:49
QUOTE(naitas @ 2011 06 19, 08:58)
nu negražus tas tortas, negirk bash.gif:

Baik mušti man per galvą , tamsta gausi atgal user posted image....tortas jai negražus pasidarė per naktį , ku ku tau visai , tai jai iš voveriukų , koaliukai per naktį virsta .... miegok , o ne tortus sapnuok . umn.gif .

Migle79 .... user posted image.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 19 birželio 2011 - 15:01
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 19, 11:55)
moteriške,a tau viskas gerai?  blink.gif  biggrin.gif

ne, nevirškina skrandis ko tai šiand.. pirmąkart per kokius 8 metus.. verysad.gif
tortas vistiek buvo pabaisiškas..

QUOTE(julioske @ 2011 06 19, 13:10)
kamuolys tailandietiskas,

skaičiau paaiškinimus KAIP tą kamuolį aplipdyt.. vistiek man čia nesuvokiama.. SUPERRRR darbas.

QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 19, 16:25)
zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi

į visokias tokias formas nebededu naminio pastilažo. Jis iš tikro neatlimpa. Arba reikia labai labai atminkyt jį. Bet man tai retai gaudavosi iš pirmo karto. Ilgai užtrukdavau, kol atitaikydavau... Tai labai gerai išsiima iš visų formelių minordijos masytės ir pastilažo mišinukas. Gal į naminį pastilažą tada reiktų įpilti aliejaus ar glicerino, tada jis kažkiek taptų draugiškesnis formelėms. Formelės vidų reiktų pabarstyt krakmolu.
TAčiau jokių tokių dalykų nereik daryt, kai naudojama minordijos masytė.

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 19, 17:00)
tamsta gausi atgal user posted image....tortas jai negražus pasidarė per naktį , ku ku tau visai , tai jai iš voveriukų , koaliukai per naktį virsta .... miegok , o ne tortus sapnuok . umn.gif .

o dafai susimušam bigsmile.gif nu negražus man tas kriauklių tortas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 19 birželio 2011 - 19:22
QUOTE(naitas @ 2011 06 19, 19:21)

o dafai susimušam  bigsmile.gif  nu negražus man tas kriauklių tortas  doh.gif
user posted image

Dafai ... user posted image.user posted image...user posted image...o man gražus .
Kas tau jame negerai ? .... bangų trūksta ? tongue.gif
Atsakyti
grooziai cia pas jus wub.gif

parodysiu as savo viena darbeli, aisku yra ju ir daugiau, bet man kaip ir naitui jie nepatinka, tai nerodysiu biggrin.gif

medaus kibiriukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas,

Dianocka, nerealiai gražūs tortai 4u.gif
Migle, ačiū už sveikinimus ir už nuostabią virtualią dovaną 4u.gif

atsakymas į klausimą: dažai electrik green iš www.sal2.puslapiai.lt

Ziu ziu, nuostabi idėja vaikiškam tortukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 19 birželio 2011 - 20:25
eina sau wub.gif wub.gif jaučiu valgyčiau ir bandyčiau pajausti ar negirgžda smėlis iš tikro dantyse laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 19, 21:17)

medaus kibiriukai smile.gif

kokia faina ideja bigsmile.gif liux tortukai thumbup.gif copy blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergytes. Visu pirma SVEIKINU OLESTA IR @ADRIJ@ su praejusius GIMTADIENIU!!!!!!!! kazi ar issikepet sau po torciuka g.gif ,itariu,kad ne...

Daug torciuku prideta,labai grazus visu be isimties. Kaip visada dianockos grazus,labai tas zalias grazus,@adrij@ bobute nereali. Naitai------ ir as sakysiu,ko tu kimbi prie savo torto,man labai grazu,taip,kad neissigalvok rimtai jau ir as sakysiu ax.gif

ikeliu ir as savo kelis

Snikersas,pastilazas
user posted image

raudonasis velvetas,pastilazas

user posted image

peliuko nera,todel,kad nejo man jo greit nulipdyti,vezlio rankos pas manes,o ir buvo jis skirtas mano krikstasuniui tad labai nepergyvenau. Mase man trukinejo, o klaipedoj nera pirkt jokiu minordiju ir pan...

Papildyta:
Ziuziu, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , gera ideja...
Atsakyti
Ziu Ziu - puiki ideja, grazus torciukas labai smile.gif

Migle 79 - tokius tortus as vadinu - griuk negyvas smile.gif Puikus kruopstus torciukas bigsmile.gif

sandrulyte 1975 - nuostabus katiniukas 4u.gif

Olesta, @adrij@ - su praejusiu gimtadieniu, mielosios 4u.gif

Cia mano savaitgalinis darbelis - Juodasis miskas, dekoruota valgomu popieriumi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 19, 22:05)

Cia mano savaitgalinis darbelis - Juodasis miskas, dekoruota valgomu popieriumi.

o dieve mano,kas cia per grozis?! bigsmile.gif atrodo,lyg tortas šviestų bigsmile.gif nerealus vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti