Sveiki,
tortai kaip visada nuostabus
As vel su klausimu Sitam puslapyje http://www.supermama...;#entry19520823 zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi Gal per mazai padziovinau Kas galite patarkite. Is anksto dekoju
@drija, Olesta, su praėjusiu GIMTADIENIU
O čia mano virtuali dovana :
"Krepšelis su ramunėmis ir uogomis":
O čia mano virtuali dovana :
"Krepšelis su ramunėmis ir uogomis":
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 19, 11:55)
ne, nevirškina skrandis ko tai šiand.. pirmąkart per kokius 8 metus..
tortas vistiek buvo pabaisiškas..
QUOTE(julioske @ 2011 06 19, 13:10)
kamuolys tailandietiskas,
skaičiau paaiškinimus KAIP tą kamuolį aplipdyt.. vistiek man čia nesuvokiama.. SUPERRRR darbas.
QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 19, 16:25)
zinute 171 yra parodytos kriaukliu formneles. Kaip is ju isimti paskui kriaukles? Ar pries dedant pastiliaza reikia jas kazkuo patepti (aliejum) ar pabarstyti? As tokio tipo formoje dariau angeliukus, bet kai reikejo juos isimti tai keikiausi
į visokias tokias formas nebededu naminio pastilažo. Jis iš tikro neatlimpa. Arba reikia labai labai atminkyt jį. Bet man tai retai gaudavosi iš pirmo karto. Ilgai užtrukdavau, kol atitaikydavau... Tai labai gerai išsiima iš visų formelių minordijos masytės ir pastilažo mišinukas. Gal į naminį pastilažą tada reiktų įpilti aliejaus ar glicerino, tada jis kažkiek taptų draugiškesnis formelėms. Formelės vidų reiktų pabarstyt krakmolu.
TAčiau jokių tokių dalykų nereik daryt, kai naudojama minordijos masytė.
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 19, 17:00)
tamsta gausi atgal ....tortas jai negražus pasidarė per naktį , ku ku tau visai , tai jai iš voveriukų , koaliukai per naktį virsta .... miegok , o ne tortus sapnuok . .
o dafai susimušam nu negražus man tas kriauklių tortas
Labukas,
Dianocka, nerealiai gražūs tortai
Migle, ačiū už sveikinimus ir už nuostabią virtualią dovaną
atsakymas į klausimą: dažai electrik green iš www.sal2.puslapiai.lt
Ziu ziu, nuostabi idėja vaikiškam tortukui
Dianocka, nerealiai gražūs tortai
Migle, ačiū už sveikinimus ir už nuostabią virtualią dovaną
atsakymas į klausimą: dažai electrik green iš www.sal2.puslapiai.lt
Ziu ziu, nuostabi idėja vaikiškam tortukui
eina sau jaučiu valgyčiau ir bandyčiau pajausti ar negirgžda smėlis iš tikro dantyse
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 06 19, 21:17)
medaus kibiriukai
kokia faina ideja liux tortukai copy
Labas vakaras mergytes. Visu pirma SVEIKINU OLESTA IR @ADRIJ@ su praejusius GIMTADIENIU!!!!!!!! kazi ar issikepet sau po torciuka ,itariu,kad ne...
Daug torciuku prideta,labai grazus visu be isimties. Kaip visada dianockos grazus,labai tas zalias grazus,@adrij@ bobute nereali. Naitai------ ir as sakysiu,ko tu kimbi prie savo torto,man labai grazu,taip,kad neissigalvok rimtai jau ir as sakysiu
ikeliu ir as savo kelis
Snikersas,pastilazas
raudonasis velvetas,pastilazas
peliuko nera,todel,kad nejo man jo greit nulipdyti,vezlio rankos pas manes,o ir buvo jis skirtas mano krikstasuniui tad labai nepergyvenau. Mase man trukinejo, o klaipedoj nera pirkt jokiu minordiju ir pan...
Papildyta:
Ziuziu, , gera ideja...
Daug torciuku prideta,labai grazus visu be isimties. Kaip visada dianockos grazus,labai tas zalias grazus,@adrij@ bobute nereali. Naitai------ ir as sakysiu,ko tu kimbi prie savo torto,man labai grazu,taip,kad neissigalvok rimtai jau ir as sakysiu
ikeliu ir as savo kelis
Snikersas,pastilazas
raudonasis velvetas,pastilazas
peliuko nera,todel,kad nejo man jo greit nulipdyti,vezlio rankos pas manes,o ir buvo jis skirtas mano krikstasuniui tad labai nepergyvenau. Mase man trukinejo, o klaipedoj nera pirkt jokiu minordiju ir pan...
Papildyta:
Ziuziu, , gera ideja...
Ziu Ziu - puiki ideja, grazus torciukas labai
Migle 79 - tokius tortus as vadinu - griuk negyvas Puikus kruopstus torciukas
sandrulyte 1975 - nuostabus katiniukas
Olesta, @adrij@ - su praejusiu gimtadieniu, mielosios
Cia mano savaitgalinis darbelis - Juodasis miskas, dekoruota valgomu popieriumi.
Migle 79 - tokius tortus as vadinu - griuk negyvas Puikus kruopstus torciukas
sandrulyte 1975 - nuostabus katiniukas
Olesta, @adrij@ - su praejusiu gimtadieniu, mielosios
Cia mano savaitgalinis darbelis - Juodasis miskas, dekoruota valgomu popieriumi.
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 19, 22:05)
o dieve mano,kas cia per grozis?! atrodo,lyg tortas šviestų nerealus vaizdas