Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Olesta....gal išduotum paslaptėlę:kokie čia per dažai, salotiniai?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 23:22)
Ooooooooooo ... joklmn  swoon.gif

nu negražus tas tortas, negirk bash.gif:

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 18, 23:41)

naitai,super darbas!

ačiū.. bet šįryt buvo gėda atiduot.. nu negražus jis man..

QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 18, 23:44)
oj, dar klausimas. cia kaip suprantu Minordijos mase, ane? o jums ji neplysta dengiant torta? man kazko ne viena karta ji iplyso taip gerokai- toks jausmas, kad nuo svorio, nors as ja tikrai nelabai stora palikau  g.gif

taip, minordijos masyte. Nieko aš jai nedarau. Pasiimu gabalą maždaug kiek reiks, pasipilu krakmolo kokią saują, išsklaidau ir ant jo kočioju pusmetriniu kočėlu. Neleidžiu prilipt, verčiu ant kito šono. Stengiuos iš pirmo kočiojimo pataikyt į temą, kad nereiktų vėl suminkyt iš naujo į gabalą ir vėl kočiot. Na tokiam kočiojime tikrai neplyšta. Be to, kaip Olesta sako, keldama nuo stalo tą blyną, įtraukiu nagus biggrin.gif, tik pirštų pagalvėlėm imu. Kartais vynioju ant kočėlo ir keliu, bet šitam tortui tai kėliau kiek kitaip - virš blyno ištiesiau kairę ranką, per porą cm virš blyno, ir deįine ranka švelniai kėliau ir verčiau ant kairės rankos, nuo pirštų iki alkūnės maždaug. Taip užsidėjau tą blyną ir perkėliau ant torto.
TAi va.. daugiau taip sėksovai neaiškinsiu biggrin.gif

man šita masė kočiojama plyšta, jeigu aš ją padažau. Tada reikia ją maišyt su pastilažu, kuriame padauginta želatinos, arba įminkyti kokį šaukštelį tragakano gumos.

Dar niekada nesiseks gražiai iškočiot tokio gabalo, kurio kraštai būna apdžiūvę. Jeigu imat masę iš pradėto maišelio, tai būtinai atskirkit visus padžiūvusius kraščiukus, trupinius (juos galit sunaudot lipdydami figūrėles, ar šiaip kur nors į formeles).

QUOTE(Dianocka @ 2011 06 19, 09:41)
Na o cia mano paskutiniai vasaros darbai pries ilgas atostogas vacation4.gif
Vestuvisis, apatinis medaus su zele, kiti snickersiniai, MMG ir keli dirbtiniai drugeliai

dievulėliau wub.gif wub.gif wub.gif tortų karalienė wub.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 06 19, 10:08)
o čia paskutinis toks įdomesnis...

nu jooooo.. batų tema kitam subforume hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 22:14)

Superfėja[/b], o nenorit išdžiovinti atskirai kūną ir kojas ir tada suklijuoti  g.gif

O su kuo paskiau tas atskiras dalis geriausia klijuoti?
Atsakyti
Labas visoms, tortai fantastika. Labai įstrigo kažkurios mergaitės kur dviejų aukštų, valtis ir žuvis smile.gif

dabar toks klausimas - reikia violetinės spalvos, na tokios gražios, mergaitiškos, turiu Americolor violetinę spalvą. Arba aš nesuprantu arba nusuprantu, bet ar ten tikrai violetinė? man ten kažkokia mėlyna? nors vyras aiškina, kad violetinė.. kuri turite ir ar ją priskiriate prie violetinės?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 06 19, 10:34)
Labas visoms, tortai fantastika. Labai įstrigo kažkurios mergaitės kur dviejų aukštų, valtis ir žuvis smile.gif

dabar toks klausimas - reikia violetinės spalvos, na tokios gražios, mergaitiškos, turiu Americolor violetinę spalvą. Arba aš nesuprantu arba nusuprantu, bet ar ten tikrai violetinė? man ten kažkokia mėlyna? nors vyras aiškina, kad violetinė.. kuri turite ir ar ją priskiriate prie violetinės?

imaisyk truputi raudonos, bus violetinesne biggrin.gif nes ji daroma is raudonos ir melynos, priklausomai nuo proporciju iratspalvis kinta
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 19, 10:40)
imaisyk truputi raudonos, bus violetinesne  biggrin.gif nes ji daroma is raudonos ir melynos, priklausomai nuo proporciju iratspalvis kinta

oh, jau buvo mintis eit žiūrėt kaip gaminasi violetinė biggrin.gif ačiū, bereiks ieškoti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 19, 09:58)
bet šįryt buvo gėda atiduot.. nu negražus jis man..

moteriške,a tau viskas gerai? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Akvilyte, man galvoj netelpa kaip tu padarei taip biggrin.gif tavo sugebėjimai tikrai kažkas toookio didis.gif bet kaip taip "užkrovei" tą batą ant kito doh.gif žodžiu aš tai nesuprantu biggrin.gif

Dianocka, jau turi savo stilių wub.gif labai gražu wub.gif

ir iš vis panos- pridedat čia visokių karibų kriauklių, firminių dizainerių batų, visokių išskirtinių rūšių gėlių ir aiškina, kad čia tortai, kad čia MMG ar dar koks biesas lotuliukas.gif o Naitas tai ryškiai iš lovos išlipo ne ta koja mastau.gif man tas tortas su kriauklėm tobulas, nesuprantu kodėl jis negražus tamstai blush2.gif gal plačiau paaiškins?
Atsakyti
sveiki, atnešu du vakarykščius biggrin.gif

kamuolys tailandietiskas, pastilazas, mix-fix, sl.beze, 2,3kg, keturracio parodija, apacia jogurtinis su sv, zemuogem, apteptas sviestiniu kavos kremu ir siek tiek sl.beze, virsutinis tailandietiskas, mix-fix, pastilazas.
Atsakyti
Sveikos,
nu bet Jūsų mergaitės ir tortukai thumbup.gif
aš žiūriu išsižiojus kaip į kokius paveiksliukus thumbup.gif
visada anksčiau firmose užsakinėjau tortus ir NIEKADA nemačiau toooookių gražių kaip Jūs darote !!!!!!
Visoms pagyrimai thumbup.gif first.gif
aš visada darydavau tortus paaaaaprastučius, be jokių gražių papuošimų, bet dabar mokinuosi iš jūsų ir gal kas pavyks, po daug daug pasipraktikavimo smile.gif noriu sūnui krikštynoms, gimtadieniams padaryti pati, tad turiu gerus du mėnesiukus mokintis smile.gif
Atsakyti
julioske koks kamuolys thumbup.gif man vis dar mistika tokie tortai biggrin.gif bet kaip jį reikia pjauti g.gif
Atsakyti
nuostabus tortai kaip visada, atskirai net nebevardinsiu, nes kiekvienos savitai grazus. pribloske ir tie valgomi, ir su kriaukslemis, bijunu, kedus tai is karto pirkciau, tik gaila vienas dydis biggrin.gif, drugeliai dirbtiniai irgi uzburiantys, na tiesiog zado netekau ir vos i lupa neisikandau beziuredama. puiku, thumbup.gif visoms po balioneli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kadangi paskutiniu metu labai strigineja internetas tai net @drij@s negalejau pasveikinti su gimtadieniu. Linkiu jums ir toliau puosti sventes savo isskirtiniais darbais. 4u.gif sekmes
Atsakyti