Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 19:53)
Bobutė matai , auksu apsikarsčiusi , ir kilimėlis turi būti rankų darbo , vat  laugh.gif

aha, brangoki tie kilimai.. ypac persiski.. kaip tik siand truputi rode per LTV.. ne apie Tavo bobutes kilimus? bigsmile.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 06 18, 22:50)
medaus tortas, pastilažas

labai grakšti panelė.. wub.gif

tiek to.. ir savo parodysiu.. net susijuokiau.. kai fotografavau, tai kreipiau dėmesį į kriauklių ryškumą.. o kad horizontas kreivas, tai net nepastebėjau.. nu bet vistiek bus suvalgytas. Medutis, dengtas masyte. Kriauklės taip pat is masytes. Ranku darbo dazymo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
nuostabios kriauklės Naitai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 18, 23:02)
nuostabios kriauklės Naitai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū wub.gif žiūriu žiūriu aš į jas, ir nežinau.. kaip tikros jos , ar ne.. kažkaip pripratau, neskiriu aš nei kas "gražu" nei kas tinkama.. unsure.gif
Atsakyti
Visų pirma tai gimtadienininkes su tortadieniu biggrin.gif

Darbštumo, fantazijos, kruopštumo jūs ir taip turite per akis blush2.gif tad belieka palinkėti kad visa tai niekur nedingtų, o jūsų tortai ir toliau džiugintų mūsų akis 4u.gif

Natai, na ir sugebėjimai blink.gif eina peklon kokios kriauklės swoon.gif tikrai netikiu, kad čia rankų gamybos schmoll.gif neįsižeiskite, bet tikrai netikiu tongue.gif biggrin.gif o kad atspėjot mano meškino ūgį tai irgi kažkas nerealaus blink.gif juk šalia jo nėra jokio objekto padedančio numanyti kokio jis dydžio biggrin.gif

Olesta wow kokios orchidėjos wub.gif o barbė tobula mirksiukas.gif

Adrija, tortas su kvarbatkom labai labai gražus wub.gif o močiutės tortas traukią akį savo tokių smulkių detalių gausa swoon.gif

Vaidoose, pasakiškas laivas cool.gif

Superfėja
, o nenorit išdžiovinti atskirai kūną ir kojas ir tada suklijuoti g.gif

*saules_zuikutis* nuostabus margas gėlių darželis wub.gif gal šiek tiek ri per daug visko, bet juk vasara tiek daug spalvų aplink wub.gif

Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 18, 21:01)
aha, brangoki tie kilimai.. ypac persiski.. kaip tik siand truputi rode per LTV.. ne apie Tavo bobutes kilimus?  bigsmile.gif
labai grakšti panelė..  wub.gif

tiek to.. ir savo parodysiu.. net susijuokiau.. kai fotografavau, tai kreipiau dėmesį į kriauklių ryškumą.. o kad horizontas kreivas, tai net nepastebėjau..  nu bet vistiek bus suvalgytas. Medutis, dengtas masyte. Kriauklės taip pat is masytes. Ranku darbo dazymo  biggrin.gif

Ooooooooooo ... joklmn swoon.gif
Atsakyti
Olesta,razi suknele smile.gif smile.gif
naitai,super darbas!
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 18, 22:12)
ačiū  wub.gif  žiūriu žiūriu aš į jas, ir nežinau.. kaip tikros jos , ar ne.. kažkaip pripratau, neskiriu aš nei kas "gražu" nei kas tinkama..  unsure.gif

nu aisku, koks skirtumas tikros tos kriaukles ar ne- vis tiek niekas ju dazniausiai nevalgo, o man kadangi tokias padaryt/nudazyt atrodo nerealu, tai kai reikes torto su kriauklem, nupirksiu naturaliu, apdesiu visa torta nuosirdziai kokiu kilogramu, o sveciams sakysiu: " irnesakyk.gif ai, nevalgykit, neskanu lotuliukas.gif "
o dabar rimtai- neitiketinai grazu thumbup.gif
oj, dar klausimas. cia kaip suprantu Minordijos mase, ane? o jums ji neplysta dengiant torta? man kazko ne viena karta ji iplyso taip gerokai- toks jausmas, kad nuo svorio, nors as ja tikrai nelabai stora palikau g.gif
----
Olestos barbe labai elegantiska, tokia nail.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 18 birželio 2011 - 21:47
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 17, 23:17)

Noriu pasidalinti su Jumis, kokį meškį nulipdžiau jei nesupyksit  blush2.gif  bigsmile.gif

Ai koks grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Naitai nu tikrai,kad super duper wub.gif nusikopinau jums leidus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Monikute - Tedi kaip tikras smile.gif
Divia - grazi Paryziaus aplikacija ir zuvyte thumbup.gif tik su sriftu reikia padirbeti 4u.gif
@adrij@ - zalias nuostabus, o jau bijuno grozis!!! na o maciute sios savaites topas! thumbup.gif
Olesta - kaip visada seile tysta, o lele si karta labai elegantiska gavosi wub.gif
saules zuikutis - grazios gelytes smile.gif
Vaidosee - laivas su nematytom detalem - ten valgoma foto ant bures, ar kaip?
Naitas - kriaukliu karaliene, grazi kompozicija!!! smile.gif

Na o cia mano paskutiniai vasaros darbai pries ilgas atostogas vacation4.gif
Vestuvisis, apatinis medaus su zele, kiti snickersiniai, MMG ir keli dirbtiniai drugeliai
user posted image
Krikstynu, snickersas ir MMG
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 19 birželio 2011 - 07:42
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 09:49)
Man jis be galo gražus su bet kokių spalvų gama .

drinks_cheers.gif aš ir prieš kokį mėnesiuką išbandžiau šitą papuošimą bigsmile.gif irgi labai patiko wub.gif

user posted image

o čia paskutinis toks įdomesnis...

vienas kavos, kitas kirbes medutis... mmg... dydis realus.. koks 46 lotuliukas.gif

user posted image

monikut, meškis nereaaaaaalus wub.gif

o naito kriaukles tai sugebėjau sapnuot šianakt doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Dianocka @ 2011 06 19, 08:41)
, MMG ir keli dirbtiniai drugeliai

swoon.gif
Atsakyti
Dianocka,abu faini,bet jau vestuvinis! wub.gif tiek geles,tiek tie pereinanciu atspalviu ispjaustyti ...(kaip cia juos pavadinti mastau.gif ) .nu zodziu,tie zali biggrin.gif

Akvilyte,ne i ta tema pataikei su kedais biggrin.gif super thumbup.gif
Atsakyti