Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

@adrij@,per koki laiko tarpa jus pridarot tiek groziu!-as vakar vos du iskentejau,maniau koju nebeteksiu... doh.gif Na jau bet tas su kvarbatkom,SPALVU GAMA nereali!!! Ir su bijunu labai patiko-toks elegantiskas...
Su Gimtadieniu jus-lai kojos ir rankos niekada nepavargsta kuriant kitiems(ir sau) dziaugsma ir lai niekada neissenka fantazija!!! bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
o aš apsiribojau kuklesniais tortukais ir pasidariau valgomus, kolektyvui suėjo kaip uoga, persikiniai braškiniai, šokoladas, šlapia bezė ir pastilažo orchidėjos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms wub.gif .

O aš sveikinu Olestą , irgi su saldžia diena 4u.gif ....tortai puikūs . wub.gif

user posted image
Atsakyti
sia savaite maziau tortuku,bet uztai kokie visi! bigsmile.gif bratz,kempiniukas,@drijos,Olestos tortukai..! pasaka!
o cia mano,kaip sakau,BABYTĖS DARŽELIS biggrin.gif ''vysninis karamelinis'' 2400gr. pastilazas,slapia beze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 11:17)
O čia noriu parodyti tortą ..... kurį niekada sau nedaryčiau , dėl per didelio perkrovimo , bet ..... kai kieno prašymai - man įsakymas .

ai, nu nesakyk taip..
gal viskas tvarkoj su tuo tortu būtų, jeigu jis tiesiog ant didžiulio padėklo būtų padėtas. Basutės pasitrauktų į šoną, ir liuks.. dabar tai kaip apžergtas atrodo.. biggrin.gif

Apie Bijūno tortą tai tyliu.. GROOOOOŽIS wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 18, 14:54)
o cia mano,kaip sakau,BABYTĖS DARŽELIS  biggrin.gif

kaip tokio garbaus amžiaus, tai babytė dar labai gerai darželį prisižiūri wub.gif
Atsakyti
Laba dienukę smile.gif
Po tokių grožių,net gėda savo dėti blush2.gif ,niekaip nemoku padaryti visko lygiai,tvarkingai,nežinau,kaip čia man taip nesigauna,aišku visada labai skubu,bet matyt,jau kaip ir ankščiau sakiau yra kas tobulėja,o man turbūt jau viskas,tobulėti jau nesugebu verysad.gif
Tortas labai didelis,spėju,kokių 5 kg,gal net daugiau doh.gif ,vidus snikerso biskvitai,grietinėlė,plombyrinė varškė,ananaso gabaliukai,dekoracijos-pastiliažas,pirktinė masė,saldainių masė,nevalgomos piratų figūrėlės,žuvys ir palmė,ai dar burės,turėjau ir valgomas pasidarius,bet jos man,tokios tuščios atrodė,tai dariau iš nuotraukų popieriaus,su jubilijato foto.
user posted image
Gyvai atrodė įspūdingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2011 06 18, 14:32)
Gyvai atrodė įspūdingai  rolleyes.gif

tai ir dabar ispudingai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 13:12)
As tai icinga darau taip: i kiausinio baltyma iberiu truputi citr rugsteles(galima ir be jos),baltyma (paplaku su sakute ar sluotele) tik tiek ,kad jis issileistu,suskystetu (pora minuciu kokiu) ir po to dedu cukraus pudra iki tokios konsistencijos kokios reikia piesimui (jei pasidaro per tirsta-atskiedziu keliais lasais citr sulciu, jei skysta-dadedi truputi pudros) .Pasidarau maza tubele ir piesiu kaip piestuku.Taip kaledom piesiau kalediniu sausainukus ir namelius,su juo sulipdau visokias cukrines detales.. 4u.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 16, 15:22)
Pamaisau aisinga kokias 3 minutes ir uztenka pilnai biggrin.gif as aptepu is vienos normos toki torta svietsiniu kremu, ir dar lieka...sarlot, jei tiksliau.

Labai aciu, atrodo paprasta, kai pabandysiu pasakysiu ar tikrai biggrin.gif
Atsakyti
OLESTA ,@ADRIJ@

o aš jums dovanoju šią pievą gėlių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Olesta,jusu "valgomi" torciukai patys patys.... wub.gif
Atsakyti
Gal naitai...bet man ten vis tiek visko per daug smile.gif .

Laivas įspūdingas wub.gif .

Atnešu paskutinį šios savaitės .

Morengas , pastilažas .....močiutei ir pro močiutei .

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 18 birželio 2011 - 15:44
nu adrijos bijunas, kvarbetkos ir babyte wub.gif ner zodziu...
jungiuosi prie sveikinimu ir linkiu kepti/puosti/dziuginti... (valgytojus ir internetinius zioplius) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 18 birželio 2011 - 15:52