@adrij@,per koki laiko tarpa jus pridarot tiek groziu!-as vakar vos du iskentejau,maniau koju nebeteksiu... Na jau bet tas su kvarbatkom,SPALVU GAMA nereali!!! Ir su bijunu labai patiko-toks elegantiskas...
Su Gimtadieniu jus-lai kojos ir rankos niekada nepavargsta kuriant kitiems(ir sau) dziaugsma ir lai niekada neissenka fantazija!!!
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 11:17)
O čia noriu parodyti tortą ..... kurį niekada sau nedaryčiau , dėl per didelio perkrovimo , bet ..... kai kieno prašymai - man įsakymas .
ai, nu nesakyk taip..
gal viskas tvarkoj su tuo tortu būtų, jeigu jis tiesiog ant didžiulio padėklo būtų padėtas. Basutės pasitrauktų į šoną, ir liuks.. dabar tai kaip apžergtas atrodo..
Apie Bijūno tortą tai tyliu.. GROOOOOŽIS
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 18, 14:54)
o cia mano,kaip sakau,BABYTĖS DARŽELIS
kaip tokio garbaus amžiaus, tai babytė dar labai gerai darželį prisižiūri
Laba dienukę
Po tokių grožių,net gėda savo dėti ,niekaip nemoku padaryti visko lygiai,tvarkingai,nežinau,kaip čia man taip nesigauna,aišku visada labai skubu,bet matyt,jau kaip ir ankščiau sakiau yra kas tobulėja,o man turbūt jau viskas,tobulėti jau nesugebu
Tortas labai didelis,spėju,kokių 5 kg,gal net daugiau ,vidus snikerso biskvitai,grietinėlė,plombyrinė varškė,ananaso gabaliukai,dekoracijos-pastiliažas,pirktinė masė,saldainių masė,nevalgomos piratų figūrėlės,žuvys ir palmė,ai dar burės,turėjau ir valgomas pasidarius,bet jos man,tokios tuščios atrodė,tai dariau iš nuotraukų popieriaus,su jubilijato foto.
Gyvai atrodė įspūdingai
Po tokių grožių,net gėda savo dėti ,niekaip nemoku padaryti visko lygiai,tvarkingai,nežinau,kaip čia man taip nesigauna,aišku visada labai skubu,bet matyt,jau kaip ir ankščiau sakiau yra kas tobulėja,o man turbūt jau viskas,tobulėti jau nesugebu
Tortas labai didelis,spėju,kokių 5 kg,gal net daugiau ,vidus snikerso biskvitai,grietinėlė,plombyrinė varškė,ananaso gabaliukai,dekoracijos-pastiliažas,pirktinė masė,saldainių masė,nevalgomos piratų figūrėlės,žuvys ir palmė,ai dar burės,turėjau ir valgomas pasidarius,bet jos man,tokios tuščios atrodė,tai dariau iš nuotraukų popieriaus,su jubilijato foto.
Gyvai atrodė įspūdingai
QUOTE(Vaidosee @ 2011 06 18, 14:32)
Gyvai atrodė įspūdingai
tai ir dabar ispudingai atrodo
QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 13:12)
As tai icinga darau taip: i kiausinio baltyma iberiu truputi citr rugsteles(galima ir be jos),baltyma (paplaku su sakute ar sluotele) tik tiek ,kad jis issileistu,suskystetu (pora minuciu kokiu) ir po to dedu cukraus pudra iki tokios konsistencijos kokios reikia piesimui (jei pasidaro per tirsta-atskiedziu keliais lasais citr sulciu, jei skysta-dadedi truputi pudros) .Pasidarau maza tubele ir piesiu kaip piestuku.Taip kaledom piesiau kalediniu sausainukus ir namelius,su juo sulipdau visokias cukrines detales..
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 16, 15:22)
Pamaisau aisinga kokias 3 minutes ir uztenka pilnai as aptepu is vienos normos toki torta svietsiniu kremu, ir dar lieka...sarlot, jei tiksliau.
Labai aciu, atrodo paprasta, kai pabandysiu pasakysiu ar tikrai
OLESTA ,@ADRIJ@
o aš jums dovanoju šią pievą gėlių
Olesta,jusu "valgomi" torciukai patys patys....
nu adrijos bijunas, kvarbetkos ir babyte ner zodziu...
jungiuosi prie sveikinimu ir linkiu kepti/puosti/dziuginti... (valgytojus ir internetinius zioplius)
jungiuosi prie sveikinimu ir linkiu kepti/puosti/dziuginti... (valgytojus ir internetinius zioplius)