Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(tugaudzius @ 2011 06 17, 22:07)
Jus saunuoles. Tortukai tai tikri meno sedevrai. As dar tik mokinuosi.
Darysiu torta savo gimtadieniui, nusprendziau daryti Negro Bucini tik pakeisti krema. Noriu daryti su plikytu batu kremu. Gelytes ir papuosimus noriu daryti is sokoladines mases, tik deti balta sokolada. Ar tai gera ideja?

ohmy.gif su ' vaksu' ta prasme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ideja puiki.
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 06 18, 00:07)
ohmy.gif  su ' vaksu' ta prasme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ideja puiki.

Ne, turejau omenyje baltu, bet l nepasisapaude...
Atsakyti
Labas rytas merginos .

O tortų grožiai , visų visų wub.gif wub.gif , su labai smarkiai įstrigusiu Divios nameliu , kvepia Kalėdom wub.gif wub.gif wub.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Keli mano tortukai , gal ne taip dažnai pasikartojantys , kitų nedėsiu , tas pats per tą patį .

Šokoladinis , persikinis , pastilažas .

user posted image

Mergvakariui , Margarita , pastilažas .

user posted image

Persikinis , pastilažas .

user posted image
Atsakyti
adrija-kokios spalvos wub.gif ,labai grazu 4u.gif ,kaip tas kvarbatkas taip israitet?gtoks vaizdas,kad lipdet is apacios i virsu o po to apvertet torta,panasiai kaip siuvami balerinu sijonukai.
monikute-meskiukas super,laukiam viso torto
divia-labai grazus darbai,aplikacija thumbup.gif
Atsakyti
neturiu žodžių tortų grožiui aprašyti wub.gif wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 00:17)
Noriu pasidalinti su Jumis, kokį meškį nulipdžiau jei nesupyksit  blush2.gif  bigsmile.gif

oho koks gražutis. Bet ir didutis.. Koks jo ūgis? 8 - 10 cm?

QUOTE(MO @ 2011 06 18, 01:24)
Mergikės,pasakykit,na,ką ne taip darau,kaskart,kaskart tas pats  doh.gif kokį tortą bedaryčiau,kuo bedengčiau (mase ar kremu),nors ir gerai aptepu sviestiniu kremu,pro apačią vis tiek pabuvus kambario temperatūroj varva-kas ten varva,grietinėlė,na,kodėl??  verysad.gif

varva - tai gal per daug suliejat biskvitą? gal labai daug pridedat kokių nors apelsinų ir konservuotų persikų? grietinėlė gi negali varvėti, jeigu gerai išplakta..

QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 06 18, 01:25)
p.s. arteja vyro 30-metis, maciau cia puiku tortuka bokalo formos su laispniais smile.gif gal turit receptuka ir autorei leidus, noreciau pasidaryti..sad.gif)

Pačios masės receptai yra viršutinėje papuošimų temoje, kuri yra be komentarų. Jeigu neturit maistinių dažų, tai rudai spalvai išgauti tiktų šokoladinė saldainių masė. O torto vidus - tai kas tik norit tortas, pagal skonį. Tik nesirinkit žele torto, ar jogurtinio.. bus sunku suvaldyti ;-).
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 07:52)
Labas rytas merginos .

O tortų grožiai , visų visų  wub.gif  wub.gif , su labai smarkiai įstrigusiu Divios nameliu , kvepia Kalėdom  wub.gif  wub.gif  wub.gif

------------------------------------------------------------------------------------------

Keli mano tortukai  , gal ne taip dažnai  pasikartojantys , kitų nedėsiu , tas pats per tą patį .

Šokoladinis , persikinis , pastilažas .

user posted image

Nuostabus visi tortukai smile.gif
Kaip padaryti sitoki grozi? Labai domina technologija ir paslaptys smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės aciuks.gif .

Nieko čia baisaus , ir jokios tehnologijos nėra , tiesiog viršutinėje temoje radau ( o ir pati turėjau kelis pavyzdžius ) tokio puošimo , tik progos nebuvo , dabar pasitaikė biggrin.gif .

Man jis be galo gražus su bet kokių spalvų gama .

Tortų viršui iškirpau storesnio pastilažo skritulius , kad būtų lygu , o va šonus juosiau , gan plonu , kam didinti svorį , jei jis vis tiek pasislėps po kvalboniukais .

Paskui dariau jas -" kvarbatkas "....lipinama nuo viršaus į apačią .

Atsakyti
O čia noriu parodyti tortą ..... kurį niekada sau nedaryčiau , dėl per didelio perkrovimo , bet ..... kai kieno prašymai - man įsakymas .

Šokoladinis ir Margarita , tortų viršūs pastilažas , šonai beze , visa kita taip pat pastilažas .

user posted image

O šitas ....man blush2.gif , gal kas ateis ..... asorti tortas , pastilažas , aisingas .

Pirmas mano bijūnas , ir už tai didelis dėkui pasta222 už kai kokią idėją , būčiau dariusi kitą spalvą , bet buvo bandymas , o spec. gėlių masės turėjau tik burgundiško vyno spalvos , bet man nieko spalvytė .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 18, 10:17)

Nebesusilaikiau blush2.gif
Sveikinu su Gimimo diena ir linkiu kuo didžiausios sėkmės, ir kuo daugiau kūrybinių šedevrų wub.gif

user posted image
Atsakyti
@adrij@, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
nu jau adrijos tortai tai nuostabūs... pasakiški
Atsakyti
Adrija,nu be zodziu toks grozis,toks subtilumas,grozio suvokimas,tiesiog nugriuti galima be ziurint,tik aikciojam su dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Prisidedu prie Olestos sveikinimu su gimtadieniu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti