Neli- dailiai padaryta. Man atrodo dar nebuvo tokio torto su BRATZ. Issisaugosiu
Neli,labai graziai padaryta,man niekaip nesuprantama aplikaciju darymas.
QUOTE(Rasukas @ 2011 06 17, 21:32)
Neli,labai graziai padaryta,man niekaip nesuprantama aplikaciju darymas.
Nėra taip sudėtinga, kaip atrodo, tik reikia daug kruopštumo ir tiek. pabandyk, ir pamatysi, tikrai pavyks, jei tik laiko yra.
Neli, na ir kruopštumas
Noriu pasidalinti su Jumis, kokį meškį nulipdžiau jei nesupyksit
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 00:17)
[b]N
labai grazus, o sakykit kaip tokius tortus pjausto atrodo nepatogu...
QUOTE(Liusii @ 2011 06 17, 23:19)
Čia ne tortas čia figūrėlė, kuri ryt keliaus ant torto viso torto foto dar neturiu, nes neužbaigiau ligi galo puošti
QUOTE(Liusii @ 2011 06 17, 23:19)
Tai čia figūrėlė ir labai daili
Jus saunuoles. Tortukai tai tikri meno sedevrai. As dar tik mokinuosi.
Darysiu torta savo gimtadieniui, nusprendziau daryti Negro Bucini tik pakeisti krema. Noriu daryti su plikytu batu kremu. Gelytes ir papuosimus noriu daryti is sokoladines mases, tik deti balta sokolada. Ar tai gera ideja?
Darysiu torta savo gimtadieniui, nusprendziau daryti Negro Bucini tik pakeisti krema. Noriu daryti su plikytu batu kremu. Gelytes ir papuosimus noriu daryti is sokoladines mases, tik deti balta sokolada. Ar tai gera ideja?
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 00:24)
Čia ne tortas čia figūrėlė, kuri ryt keliaus ant torto viso torto foto dar neturiu, nes neužbaigiau ligi galo puošti
as maniau cia visas tortas tas meskinas , ot ziopla
QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 14:11)
Va kas gaunasi is tokio glajaus:mano kalediniai namukai
negaliu nepacituoti- nuostabuuuu
prašau prašau,pakomentuokite,kaip sukurti tokį grožį?
Eda.dita,kempiniukas,jo akys apskritai tavo tortai labai labai dailūs,kruopštumo daugybė
Mergikės,pasakykit,na,ką ne taip darau,kaskart,kaskart tas pats kokį tortą bedaryčiau,kuo bedengčiau (mase ar kremu),nors ir gerai aptepu sviestiniu kremu,pro apačią vis tiek pabuvus kambario temperatūroj varva-kas ten varva,grietinėlė,na,kodėl??
Sveikos :0
per velai atradau sita tema..
tiek graziu vestuviniu tortu prisiziurejau, mes irgi buvom balta keliu aukstu su gelem uzsisake, kai atveze vestuviu diena vos neiskritau is klumpiu susmeges, sudribes blynas, net nepanasus i vestuvini torta ka darysi, suejo ir toks, nebuvo kada kito ieskoti...
p.s. arteja vyro 30-metis, maciau cia puiku tortuka bokalo formos su laispniais gal turit receptuka ir autorei leidus, noreciau pasidaryti..)
per velai atradau sita tema..
tiek graziu vestuviniu tortu prisiziurejau, mes irgi buvom balta keliu aukstu su gelem uzsisake, kai atveze vestuviu diena vos neiskritau is klumpiu susmeges, sudribes blynas, net nepanasus i vestuvini torta ka darysi, suejo ir toks, nebuvo kada kito ieskoti...
p.s. arteja vyro 30-metis, maciau cia puiku tortuka bokalo formos su laispniais gal turit receptuka ir autorei leidus, noreciau pasidaryti..)
Divia, ar galetumei ideti i virsutine papuosimu tema, kaip tokius nerinius padaryti .
-Ikeliau i papuosimus keleta nuotraukikiu,kaip piest icingu Mazoka pakolkas torciuku.. -na bet gal ryt derlius uzderes
O ideti torciukai labai grazus-meskis nulipdytas super, Kempiniukas ,o Neli aplikacija nereali
As ir parodau savo pirma "a le aplikacija" (nesijuokit ir nesisaipykit labai-pirmas,o dar paskutiniu min darbas)-mano dukrytes atsisveikinimui isvykstant i Prancuzija
Sokoladiniai biskvitai su balto ir juodo sokolado musaisir svieziom braskem,saldainiu mase,sokoladas-
Ir dar vienas (ir pirmakartinis "a le dviaukstis"-zvejui-fanatui
Griliazinis,jogurtinis,saldainiu mase,pastiliazas,svoris viso 5kg