Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Neli- dailiai padaryta. Man atrodo dar nebuvo tokio torto su BRATZ. Issisaugosiu blush2.gif
Atsakyti
Neli,labai graziai padaryta,man niekaip nesuprantama aplikaciju darymas.
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2011 06 17, 21:32)
Neli,labai graziai padaryta,man niekaip nesuprantama  aplikaciju darymas.

Nėra taip sudėtinga, kaip atrodo, tik reikia daug kruopštumo ir tiek. mirksiukas.gif pabandyk, ir pamatysi, tikrai pavyks, jei tik laiko yra.
Atsakyti
Neli, na ir kruopštumas bigsmile.gif

Noriu pasidalinti su Jumis, kokį meškį nulipdžiau jei nesupyksit blush2.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 00:17)
[b]N
Noriu pasidalinti su Jumis, kokį meškį nulipdžiau jei nesupyksit  blush2.gif   bigsmile.gif

labai grazus, o sakykit kaip tokius tortus pjausto g.gif atrodo nepatogu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 17 birželio 2011 - 22:19
QUOTE(Liusii @ 2011 06 17, 23:19)
labai grazus, o sakykit kaip tokius tortus pjausto  g.gif atrodo nepatogu...

Čia ne tortas hihihi.gif čia figūrėlė, kuri ryt keliaus ant torto blush2.gif viso torto foto dar neturiu, nes neužbaigiau ligi galo puošti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 06 17, 23:19)
labai grazus, o sakykit kaip tokius tortus pjausto  g.gif atrodo nepatogu...

Tai čia figūrėlė ir labai daili bigsmile.gif
Atsakyti
Jus saunuoles. Tortukai tai tikri meno sedevrai. As dar tik mokinuosi.
Darysiu torta savo gimtadieniui, nusprendziau daryti Negro Bucini tik pakeisti krema. Noriu daryti su plikytu batu kremu. Gelytes ir papuosimus noriu daryti is sokoladines mases, tik deti balta sokolada. Ar tai gera ideja?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 18, 00:24)
Čia ne tortas hihihi.gif čia figūrėlė, kuri ryt keliaus ant torto  blush2.gif  viso torto foto dar neturiu, nes neužbaigiau ligi galo puošti  ax.gif

biggrin.gif as maniau cia visas tortas tas meskinas , ot ziopla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 14:11)
Va kas gaunasi is tokio glajaus:mano kalediniai namukai

negaliu nepacituoti- nuostabuuuu bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
prašau prašau,pakomentuokite,kaip sukurti tokį grožį? bigsmile.gif

Eda.dita,kempiniukas,jo akys wub.gif apskritai tavo tortai labai labai dailūs,kruopštumo daugybė wub.gif wub.gif

Mergikės,pasakykit,na,ką ne taip darau,kaskart,kaskart tas pats doh.gif kokį tortą bedaryčiau,kuo bedengčiau (mase ar kremu),nors ir gerai aptepu sviestiniu kremu,pro apačią vis tiek pabuvus kambario temperatūroj varva-kas ten varva,grietinėlė,na,kodėl?? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos :0

per velai atradau sita tema.. sad.gif
tiek graziu vestuviniu tortu prisiziurejau, mes irgi buvom balta keliu aukstu su gelem uzsisake, kai atveze vestuviu diena vos neiskritau is klumpiu sad.gif susmeges, sudribes blynas, net nepanasus i vestuvini torta sad.gif ka darysi, suejo ir toks, nebuvo kada kito ieskoti...

p.s. arteja vyro 30-metis, maciau cia puiku tortuka bokalo formos su laispniais smile.gif gal turit receptuka ir autorei leidus, noreciau pasidaryti..sad.gif)
Atsakyti
Divia, ar galetumei ideti i virsutine papuosimu tema, kaip tokius nerinius padaryti .
-Ikeliau i papuosimus keleta nuotraukikiu,kaip piest icingu 4u.gif
Mazoka pakolkas torciuku.. unsure.gif -na bet gal ryt derlius uzderes mirksiukas.gif
O ideti torciukai labai grazus-meskis nulipdytas super, Kempiniukas wub.gif ,o Neli aplikacija nereali wub.gif
As ir parodau savo pirma "a le aplikacija" (nesijuokit ir nesisaipykit labai-pirmas,o dar paskutiniu min darbas)-mano dukrytes atsisveikinimui isvykstant i Prancuzija
Sokoladiniai biskvitai su balto ir juodo sokolado musaisir svieziom braskem,saldainiu mase,sokoladas-
user posted image
Ir dar vienas (ir pirmakartinis "a le dviaukstis"-zvejui-fanatui
Griliazinis,jogurtinis,saldainiu mase,pastiliazas,svoris viso 5kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 17 birželio 2011 - 23:41