Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(Divia @ 2011 06 16, 14:11)
Va kas gaunasi is tokio glajaus:mano kalediniai namukai-user posted image
Gal merginos neuzpyks,kad idejau sita paveiksliuka cia  ax.gif  blush2.gif

aš tyčia viską cituoju su nuotrauka, nes nu.... Dievaži... neįmanoma atsižiūrėti į tokį grožį wub.gif tiesiog trūksta žodžių wub.gif fantastika..... kaip reikia tokius nerinius padaryti swoon.gif gal kokios schemos yra ar kas mastau.gif

Noiraite,
man, jei kabinėjantis, šiek tiek kliūna torto forma blush2.gif bet čia tik mano kreivom akim biggrin.gif o šiaip iš esmės labai dailus tortukas wub.gif patinka man tokie papuošimai su dabar taip madingais burbuliukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 17 birželio 2011 - 08:47
Divia, ar galetumei ideti i virsutine papuosimu tema, kaip tokius nerinius padaryti - tiesiog apstulbau!!! Nuostabus namukai.

Atnesu savo kempiniuka. Varskes su zele gabaliukais tortas puostas dengimo mase (Receptas cia)
Ideja kopijuota nuo Asseni.

user posted image
Papildyta:
Labai grazus visu mergaiciu tortukai. Labai isimine vinesos vestuvinis tortas - puikumelis - kruopstu, grazu, tiesiog tobula 4u.gif
@adrija@ balerina fantastiska!!! bigsmile.gif
Dianocka - tavo vaikisku tortu spalvos privercia mane labai, labai pavydeti smile.gif Nuostabus tortukas Tejai thumbup.gif
Atsakyti
Eda.dita- nu laaaaabai grazus kempiniukas. Toks tikroviskas.ZAISMINGAS wub.gif
Atsakyti
Aga, fainuolis, toks tvarkingas smile.gif Aš kai kempiniuką pamatau tai visada "išsišiepiu" biggrin.gif Man jis kažkoks labai mielas personažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 17, 11:06)

Atnesu savo kempiniuka. Varskes su zele gabaliukais tortas puostas dengimo mase

Laaabai gražus tortukas wub.gif Tik norėjau paklausti, o kuom taip apvedat akis? blush2.gif
Atsakyti
SKubus klausimas bo dabar darau:

I Marshmallow saldainius pries dedant juosi mikrobange reikia ka nors idet? Kazkur skaiciau apie piena, sviesta, alieju, citr.sultis.

Ka nors reikia deti?????? kuri is tu ingridientu?

HELP
4u.gif
Atsakyti

Asseni demonstruoja saldainiu mases galybos procesa pazingsniui

Paziurek ten, parasyta, kad deda sviestuko - siaip si nuoroda tau turetu praversti.

Aciu, mergaites uz ivertinima. Virsutineje papuosimu temoje radau patarima, kad norint plonai apvesti ka nors ar rasyti, tai i vienkartini svirksta be adatos reikia ideti mases, pakaitinti keliolika sekundziu mikrobangineje ir piesti. Pasinaudojau siuo protingu patarimu ir stai rezultatas.
Na rasymui dar ranka neigudus, tad uzrasas ne toks, kokio norejau, bet ideja puiki, tereikia praktikuotis, praktikuotis ir dar karta praktikuotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 17 birželio 2011 - 12:19
QUOTE(eda.dita @ 2011 06 17, 11:06)
Divia, ar galetumei ideti i virsutine papuosimu tema, kaip tokius nerinius padaryti - tiesiog apstulbau!!! Nuostabus namukai.

Ati smile.gif Nuostabus tortukas Tejai  thumbup.gif

labai grazu smile.gif
Atsakyti
Eda.dita koks nerealus kempiniukas wub.gif
Atsakyti
Oho ,akip cia tuscia siandien. Matyt visos darbuojasi issijuosusios clap_1.gif . ot bus i ka paziureti clap.gif
Atsakyti
Kol tuščia, atnešu saviškį.
Trapios tešlos tortas, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
Noiraite,[/b] man, jei kabinėjantis, šiek tiek kliūna torto forma blush2.gif bet čia tik mano kreivom akim biggrin.gif o šiaip iš esmės labai dailus tortukas wub.gif patinka man tokie papuošimai su dabar taip madingais burbuliukais wub.gif

gerai pastebeta ax.gif as sutepiau blynus pacioj formoj ir kokie 3 blynai jau buvo auksciau formos,tai gavos i auksti daugiau negu reikia blush2.gif kita kart jau nedesiu schmoll.gif aciu uz pastaba drinks_cheers.gif
Papildyta:
eda.dita-kempiniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noiraite: 17 birželio 2011 - 19:06