Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(kice @ 2011 06 16, 08:52)
jei trupa - reiksia mazai vandens ar aliejaus.. Galima pataisyti po truputi lasinant vandenuka, alieju.. Tik negalima pilti - reikia lasiukais biggrin.gif

o as manau, kad truksta zalatinos, nes nesigavo ir an: joks vanduo ir aliejus negelejo unsure.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites.

Dianocka wau,kaip visada tobula wub.gif wub.gif wub.gif

Kitu torciukai irgi nuostabus...

ikeliu ir as viena torciuka(niu jau atsibodo man tie makvynai blush2.gif )

rafaelo svajone,pastilazas

user posted image

Dar karta mergytes klausiu,kur jus naudojat skysta gliukoze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 16 birželio 2011 - 08:35
Labai aciu visoms uz patarimus del pastilazo 4u.gif
Jau ranku tikrai nenuleisiu, po keliu dienu turbut vel bandysiu ji daryti smile.gif
Atsakyti
Dianocka, wow wub.gif

sandrulyte1975,
man čia toks klausimėlis kilo dėl rafaelo torto - kaip reikia jį kepti,kad tokią mašiną sukonstruoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 16 birželio 2011 - 09:36
mergaitės turiu klausimėlį, ar yra Lietuvoje kur pirkti marcipano, ar visgi teks darytis pačiai? anksčiau esu pirkusi maximoje, bet dabar kažkaip neberandu... smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 15, 23:21)
aš jau nebežinau.. kai aš darau pastilažą, tai supilu ir 60 ml vandens, ir 70 ml, kai užsižiopsau, tai ir 82 yra buvę.. sveriu visada, kiek pilu. Bet man tai negadina pastilažo. Įberiu lyšną saują pudros, ir viskas.. tai aš jau antrus metus skaitau, kaip čia kam nesigauna pastilažas, ir man vistiek nedašunta, kaip jis gali nesigauti  blush2.gif
super grožis  wub.gif  einu slėptis po pernykščiais lapais  000054.gif
o čia kas? išdžiovintas pastilažo paveikslas?

Jūs abi su Migle79 duodat vaizdų iš multikų srities  wub.gif

dekui visoms:)
sandrulyte - fainas masiniukas:)

Naitai - tikrai taip, isdziovintas MMG....padariau plokstele ir apipaisiau ja...nieko sudetingo:) ai dar ikisau i rankas ir i pacia galva medinius pagaliukus, kad laikytusi ant torto...
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 06 16, 09:35)
Dianocka, wow  wub.gif

sandrulyte1975,
man čia toks klausimėlis kilo dėl rafaelo torto - kaip reikia jį kepti,kad tokią mašiną sukonstruoti  g.gif

Aciu mergaites. as kepu apvalius biskvitus,o paskui apipjaustau,ta prasme pasidarau forma kokia reikia ir sutepu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 16, 11:14)
Aciu mergaites. as kepu apvalius biskvitus,o paskui apipjaustau,ta prasme pasidarau forma kokia reikia ir sutepu mirksiukas.gif

man atrodo čia toks ilgas terliojimasis blush2.gif biggrin.gif man tai sunku būtų iš apvalaus biskvito mašiną padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Sandrulyte,simpatiska prikolna masinyte! tongue.gif -gal noretusi vaizdelio is sono,o tai is virsaus man labiau koki gyvuneli primena lotuliukas.gif
Dar karta mergytes klausiu,kur jus naudojat skysta gliukoze?
-is manes tokia kepeja,kad dar irgi nelabai suprantu kur galima labai jau naudoti ta gliukoze g.gif -as jos truputi dedu kai darau lipdymui mase (zelatina,vanduo,cukr pudra,rugstele ir truputi dapilu gliukozes),man tada lengviau lipdosi,tokia elastingesne pasidaro. Ir,kaip rasiau,atradau sau nuostabu buda palakuoti mases pavirsiu-truputi praskiedziu su degtine(nes didesniam pavirsiui ji per tirsta,sunku tepti) ir reikiama spalva,ir teptuku padengiu apdengta torta.. ax.gif
Gai yra ir dar kokiu,tikresniu budu ja panaudoti (aj dar yra Asseni mase dengimui ir lipdymui) ,bet as daugiau nezinau,gal kas dar pasidalins idejom.. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu paklausti del aisingo, gal kam ir kvailai nuskambes nepykit blush2.gif , bet kiek laiko ji plakate. Pirmutineje temoje be komentaru parasyta, kad reikia plakti 3val ir ilgiau (rankomis). Na rankom tikrai netureciau tiek sveikatos ir laiko. O kiek uztenka mikseriu? Ir pagal ka spresti, kad jis jau tinkamas. Zadu puosti taures ir be aisingo nelabai isivaizduoju kuo dar galima g.gif
Ir dar kiek mazdaug sviesto islyginimui sunaudojate 26cm skersmens tortui? Suprantu, kad priklauso nuo to kiek biskvitas nelygus, bet nors apytiksliai. Gal as per mazai patepu ir man tie tortai gaunasi tokie celiulitiniai doh.gif
Gavau prasyma iskept vestuvinius tortus, tai baisu truputi, norisi, kad viskas gerai pavyktu. Gerai, kad dar laiko nemazai turiu, tai gal spesiu issiaiskinti visus klausimus. Tikiuosi visu kepeju supratimo ir pagalbos 4u.gif
Atsakyti
gal galit isduot paslapti- kur LT nusipirkti zolytes antgali? Kaune senamiescio kepeju parduotuve neturi, arevitos iranga taip pat ne verysad.gif kur dar galeciau rasti? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 06 16, 10:37)
Sveiki,
noriu paklausti del aisingo  Zadu puosti taures ir be aisingo nelabai isivaizduoju kuo dar galima  g.gif

As tai icinga darau taip: i kiausinio baltyma iberiu truputi citr rugsteles(galima ir be jos),baltyma (paplaku su sakute ar sluotele) tik tiek ,kad jis issileistu,suskystetu (pora minuciu kokiu) ir po to dedu cukraus pudra iki tokios konsistencijos kokios reikia piesimui (jei pasidaro per tirsta-atskiedziu keliais lasais citr sulciu, jei skysta-dadedi truputi pudros) .Pasidarau maza tubele ir piesiu kaip piestuku.Taip kaledom piesiau kalediniu sausainukus ir namelius,su juo sulipdau visokias cukrines detales.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 16 birželio 2011 - 12:13