QUOTE(Rasskee @ 2011 06 15, 20:54)
Kai pirma kart dariau su 60ml vandens, tai naudojau Diamant firmos, nes ten ji gryna, be krakmolo (kadangi recepte reikia deti krakmolo, tai pamaniau, kad ji grynesne tiks labiau).
O siandien dariau is Dan Sukker, tik jau su 40 ml vandens, bet vistiek nieko nesigavo
MMG tai cia kur dengti tortams? Bet juk kaip suprantu ji neisdziusta iki kietumo
aš jau nebežinau.. kai aš darau pastilažą, tai supilu ir 60 ml vandens, ir 70 ml, kai užsižiopsau, tai ir 82 yra buvę.. sveriu visada, kiek pilu. Bet man tai negadina pastilažo. Įberiu lyšną saują pudros, ir viskas.. tai aš jau antrus metus skaitau, kaip čia kam nesigauna pastilažas, ir man vistiek nedašunta, kaip jis gali nesigauti
QUOTE(Dianocka @ 2011 06 15, 21:48)
kad ne tusciom, idesiu viena torciuka:
super grožis
einu slėptis po pernykščiais lapais
o čia kas? išdžiovintas pastilažo
paveikslas?
Jūs abi su
Migle79 duodat vaizdų iš multikų srities
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...