Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 06 15, 20:40)
man taip buvo kai dėjau ne pirktinį karamelinį o virtą namie kondensuotą  blink.gif

Arba dar variantas, gal ta nauja karamelizuota produkta, ar koks ten velnias atsirades, dejot?
Atsakyti
Sveikos merginos,

dar tik savites vidurys, o jau groziu pridejot!!! visom po balioncika 4u.gif

kad ne tusciom, idesiu viena torciuka:

varskes su persikais ir MMG...:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 15, 19:36)
O ne iskart visa kieki krakmolo ir pudros sudejot? Nes as dedu palaipsniui vis pridedant. Buna kad net maziau sunaudoju...

Aha, iskart... tai jauciu todel ir per daug buvo ir trupejo....
Tai pudra kuri geriau sitam pastilazui lipdymui, ar Dan Sukker ar Diamant? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 15 birželio 2011 - 19:56
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 15, 20:56)
Aha, iskart... tai jauciu todel ir per daug buvo ir trupejo....
Tai pudra kuri geriau sitam pastilazui lipdymui, ar Dan Sukker ar Diamant? 4u.gif

As tai viskam naudoju Dan Suker...
Atsakyti
[quote=Dianocka,2011 06 15, 18:48]
kad ne tusciom, idesiu viena torciuka:[QUOTE]
Dianocka,koks fainulka tavo torciukas,tokio nuostabaus melynumo.. wub.gif
O Mine cia tipo kaip aplikacija padaryta?

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 15, 19:43)
Arba dar variantas, gal ta nauja karamelizuota produkta, ar koks ten velnias atsirades, dejot?

Bijau cia kalbeti tortu tema, tuoj gausiu barti, bet dar atsakysiu ir nesdinuosi. As gyvenu UK, tai dejau karamelizuota kondencuota, tai as isivaizduoju, kad jis kaip Rududu.
Imeciau torta i saldymo kamera, apstings gal dar tas sviestas, jei ne, tai nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti
Dianocka,pasakiskai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 15, 18:54)
MMG tai cia kur dengti tortams? Bet juk kaip suprantu ji neisdziusta iki kietumo g.gif

Taip/ Bet man kuo puikiausiai viskas isdziuna ir laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 06 15, 20:54)
Kai pirma kart dariau su 60ml vandens, tai naudojau Diamant firmos, nes ten ji gryna, be krakmolo (kadangi recepte reikia deti krakmolo, tai pamaniau, kad ji grynesne tiks labiau).
O siandien dariau is Dan Sukker, tik jau su 40 ml vandens, bet vistiek nieko nesigavo sad.gif
MMG tai cia kur dengti tortams? Bet juk kaip suprantu ji neisdziusta iki kietumo g.gif

aš jau nebežinau.. kai aš darau pastilažą, tai supilu ir 60 ml vandens, ir 70 ml, kai užsižiopsau, tai ir 82 yra buvę.. sveriu visada, kiek pilu. Bet man tai negadina pastilažo. Įberiu lyšną saują pudros, ir viskas.. tai aš jau antrus metus skaitau, kaip čia kam nesigauna pastilažas, ir man vistiek nedašunta, kaip jis gali nesigauti blush2.gif

QUOTE(Dianocka @ 2011 06 15, 21:48)
kad ne tusciom, idesiu viena torciuka:

super grožis wub.gif einu slėptis po pernykščiais lapais 000054.gif
o čia kas? išdžiovintas pastilažo paveikslas?

Jūs abi su Migle79 duodat vaizdų iš multikų srities wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 15, 21:21)
aš jau nebežinau.. kai aš darau pastilažą, tai supilu ir 60 ml vandens, ir 70 ml, kai užsižiopsau, tai ir 82 yra buvę.. sveriu visada, kiek pilu. Bet man tai negadina pastilažo. Įberiu lyšną saują pudros, ir viskas.. tai aš jau antrus metus skaitau, kaip čia kam nesigauna pastilažas, ir man vistiek nedašunta, kaip jis gali nesigauti  blush2.gif
super grožis  wub.gif  einu slėptis po pernykščiais lapais  000054.gif
o čia kas? išdžiovintas pastilažo paveikslas?

neistebekite ir nesidyvinkite, nes bus kaip man unsure.gif unsure.gif unsure.gif , ir as skaitydavau ir galvodavau niu kaip gali nesigauti, ir ka jus galvojate, prisidyvinau, va paskutini karta kai dariau ir nesigavo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif, baisiai trupejo ir nieko nebuvo galima is jo padaryti , nors jau n kartu buvo darytas pastilazas ir visada gaudavosi.
Atsakyti
Dianocka,nu koks fainas tortukas thumbup.gif labai grazios spalvos.tikrai tenta pelyte tai isdziovinta aplikacija?
Atsakyti
jei trupa - reiksia mazai vandens ar aliejaus.. Galima pataisyti po truputi lasinant vandenuka, alieju.. Tik negalima pilti - reikia lasiukais biggrin.gif
Atsakyti