Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(p Raganyte @ 2011 06 14, 10:16)
DEKUI LABAI!  4u.gif  blush2.gif
Vien figureles dariau probegom 3 dienas. Ale yra kas veikt, bet labai patiko.  thumbup.gif Nuorodeliu is youtube.com prisiziurejau ir pridejau i kita forumiuka kaip lipdyti tokius zaisliukus.  thumbup.gif 
Pirktiniai biskvitai - puikiai atlaike dar ir sekancias pora dienu. Pabijojau rizikuoti su savo kepalais - jau vien pertepimais eksperimentavau.  doh.gif Jie truputi skoni turi svelnu. Mielai naudosiu ir kita karta, jei noresiu sumazinti rizika.
Pirktiniai kremai - labai saldus. Pirktinis icingas - labai saldus, bet lipdosi ir pjaustosi - labai gerai - nereikia ilgai minkyti. Va sitie du dalykai sakyciau labai gadino torto skoni, nes tas saldumas net per dantis einantis!  doh.gif Dauguma nesuvalge viso icingo zalio ir nukrapste dali. 
DEKUI LABAI uz patarima del sviestinio kremo! Kitakart butinai turesiu omeny. Net neisivaizdavau kad tokia reakcija gali buti - akyse po truputi tirpti pradejo! Net saldytuvas tik truputi padejo - pratempti laika.  blink.gif

labai grazus tortukas,daug darbo tikrai tenai padarei.O del pradejusios teketi mases tai kai perskaiciau juokas pradejo imti man ta pati istorija buvo su pirmu mano puosimu dengimo mase,tai prisiminiau save.Taip kad pirmas kartas uzveda dar labiau mokintis ir ieskoti naujoviu sekmes toliau nes jei pirmas toks saunus tai kiti manau dar grazesni bus torciukai.
Atsakyti
Migle pelyte nuostabi
Divia labai įdomi užrakintos širdelės idėja
vinesa , nuostabios kalijos, dailūs tortukai
raganyte , nepaisant visų nesėkmių, tortas puikiai žiūrisi
@adrij@, gal nuotraukoje ir ne taip atrodo kaip natūroje, bet viskas puiku, kaip visada
Aš su žymiai paprastesniu, kažkodėl nuotraukoje jis žalias, natūroje buvo melsvas,
Tortas „Vienetukas”
user posted image
Medaus biskvitai, pertepti grietinės kremu su persikais, viršus ir detalės pastilažas, šonai beze, svoris 2,9 kg
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 14, 19:45)
Vinesa, nuostabūs tortai wub.gif
@adrij@, nu nors kartą prie ko nors prikibti galima, bent prie akių fotografijos, o tai vis tobula tobula, nei paskatinti nėra kaip  lotuliukas.gif mes tai vis prikliockinam, tai šen tai ten vis kažkas ne taip, o Jūsų visada perfect  thumbup.gif

Nejuokink Olesta , matyt tas baltumas labai išryškėja fofo ....o šiaip , man iki veidų tobulumo , kaip iki mėnulio , ne mano tai arkliukas schmoll.gif .

Ačiū likta ....o žalias dėl to , kad kartais foto aparatas duoda pašiltinimo efektą ( gelsvą spalvą ) , todėl tapo žalsvu smile.gif .
Atsakyti
Likta,labai grazus vienetukas,kuklus,paprastas thumbup.gif
Atsakyti
Dekui labai uz komentarus mano torciukui - Mikepukuotukui ir draugams! blush2.gif
Kur jau man i jus lygintis - oi dar toli toli... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2011 06 14, 10:28]
boružėlė - NEREALAUS grožio wub.gif
Aciu NAITAI 4u.gif kad patiko boruzeliu seimyna,i uotrauka ziuredama matau sio torciuko trukumus,pats didziausias tai kad reikejo aisinga klijavimui pasidaryti spalvota,ta prasme kaip torto apdengima,nes labai svioecia tas baltas,ateityj taisysiuos doh.gif
VINESA nuostabus tavo vestuvinis ir antras garzus,gelytes simpatiskos,tik bendro apipavidalinimo nesuprantu labai,cia norejai sirdies forma padaryti ant virsaus?
@ADRIJ@ miela tavo didziaake balerina mirksiukas.gif
LIKTA,grazus,neperkrautas,tvarkingas tavo vienetukas, smile.gif
RAGANYTE,gera pradzia,kaip sakant daug ka lemia,idomus,savotiskas,jei butu pavyke lygiai padengti,tai butu super,kitas pasiseks geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 06 15, 09:18)
VINESA nuostabus tavo vestuvinis ir antras garzus,gelytes simpatiskos,tik bendro apipavidalinimo nesuprantu labai,cia norejai sirdies forma padaryti ant virsaus?

tas antras turejo but pirslienei,sake nori melyno ir su drugeliais,tai sugalvojau dar is juosteles sirdeles forma padaryt ax.gif nu man sunki tema buvo,nes vestuvems ir dar nedidelis pats tortas...
Atsakyti
Sveikos puosejeles, patrukdysiu dar karteli, vis stebiu tik apakus nuo jusu groziu, o siam kartui vel turiu nulipdyti ir net visus 2 biggrin.gif Su vienu manau, susidorosiu, o va antras man neduoda ramybes. Paaiskinkit kaip padaryti sita nuolydi? Jau is sulipdyto torto nupjauti dali ar kazkaip iamnoma tik biskvitus dar apipjaustyti? g.gif
Atsiprasau uz nuotrauka, pasiskolinau ir dar net nepamenu kieno, asmeniskai uzklausciau ax.gif
Atsakyti
sveiki, ikisu si karta nosi su klausimu. Is kokios mases jus darot batukus, kad netrukinetu paskui dziudami? labai buciau dekinga uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
kokia faina neformalė balerina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 15, 14:56)
Paaiskinkit kaip padaryti sita nuolydi? Jau is sulipdyto torto nupjauti dali

is sulipdyto torto pjautas. Nuotrauka gal Asseni g.gif

QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 15, 16:49)
sveiki, ikisu si karta nosi su klausimu. Is kokios mases jus darot batukus, kad netrukinetu paskui dziudami? labai buciau dekinga uz atsakyma aciuks.gif

o kada nors sutruko džiudami? netruksta gi pastilazas dziudamas. pirma karta girdziu apie trukinejimus.
Papildyta:
QUOTE(likta @ 2011 06 14, 22:54)
Aš su žymiai paprastesniu, kažkodėl nuotraukoje jis žalias, natūroje buvo melsvas,
Tortas „Vienetukas”

gražutis wub.gif . bandau nutuokti apie spalvas, kaip tas Knysliukas apie susprogusį balionėlį 4u.gif Gaila, kad anksčiau neįdėjai šito torto biggrin.gif Aš ant dienų kepiau vienetuką, pirmąjį savo, tai labai susimėčiau dėl jo proporcijų.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 15, 13:56)
Sveikos puosejeles, patrukdysiu dar karteli, vis stebiu tik apakus nuo jusu groziu, o siam kartui vel turiu nulipdyti ir net visus 2  biggrin.gif  Su vienu manau, susidorosiu, o va antras man neduoda ramybes. Paaiskinkit kaip padaryti sita nuolydi? Jau is sulipdyto torto nupjauti dali ar kazkaip iamnoma tik biskvitus dar apipjaustyti?  g.gif
Atsiprasau uz nuotrauka, pasiskolinau ir dar net nepamenu kieno, asmeniskai uzklausciau  ax.gif

si torta dariau is 24 skersmens biskvito, tisiog apipjoviau ji istrizai, kaip cia paaiskinus, su peiliu ejau nuo ten kur prasideda trasa istrizai zemyn, o palei kelia, graziai uzapvalinau...na sunku labai nupasakoti:)
Atsakyti