apie tulpiu daryma yra virsutineje papuosimu temoje-beveik paciam gale-tiksliai nepamenu
Labukas,
Nu va ir musu tortas is tortadieniuko jusu teismui.
Dariau kelis pries kokius 10 m...
Biskvitai - pirktiniai, icingas - pirktinis, dekoracijos lipdytos is pirktines mases ir is marshmalou padarytos. Pertepimai - apatinis vanilinis sluoksnia - pirktinis gatavas pertepimas ir virsutinis uztepimas sokoladinis - pirktinis; kiti gaivus pertepimai: vaisiniai, zale, varske, grietine + cukraus pudra + citrinos rugstele. Sonai aptepti grietines+ cukr pudros+ citr rugsteles mase ir apdekoruota pirktiniu icingu (kaip plastelinas), SITA KOMBINACIJA LABAI LABAI NUVYLE - jau po poros valandu sonai pradejo lydytis ir tirpti (zalias icingas).
Tiesa, tiltelis ir taip matosi truputi apluzes - per para nepakankamai apdziuvo. O figureles darytos pries savaite - kaip akmuo!
Biskvitai - pirktiniai, icingas - pirktinis, dekoracijos lipdytos is pirktines mases ir is marshmalou padarytos. Pertepimai - apatinis vanilinis sluoksnia - pirktinis gatavas pertepimas ir virsutinis uztepimas sokoladinis - pirktinis; kiti gaivus pertepimai: vaisiniai, zale, varske, grietine + cukraus pudra + citrinos rugstele. Sonai aptepti grietines+ cukr pudros+ citr rugsteles mase ir apdekoruota pirktiniu icingu (kaip plastelinas), SITA KOMBINACIJA LABAI LABAI NUVYLE - jau po poros valandu sonai pradejo lydytis ir tirpti (zalias icingas).
Tiesa, tiltelis ir taip matosi truputi apluzes - per para nepakankamai apdziuvo. O figureles darytos pries savaite - kaip akmuo!
QUOTE(meljola @ 2011 06 13, 20:32)
atnesu ir as viena savaitgalio darbeli,viduje Kirbes medutis,oruzeliu seimyna
boružėlė - NEREALAUS grožio
QUOTE(vinesa @ 2011 06 14, 10:47)
Sveikutes.senokai buvau uzsukus,nu tokiu groziu prisiziurejau ziuriu ir galvoju,kiek visos jau pazenge i prieki,vis grazesni,kruostesni darbeliai ir geles vis kitokios saunuoles merginos komplimentas VISOMS !
atnesu as dar savo du del ivairumo
snikersas, MMG
atnesu as dar savo du del ivairumo
snikersas, MMG
vestuvinis mielas..
QUOTE(p Raganyte @ 2011 06 14, 10:59)
Labukas,
iš principo - gražus darbas, ir DAUG darbo sudėta. Ar skanūs tie pirktiniai biskvitai ir kremai?
o ta kombinacija, kuri nuvylė.. tai taip ir turėjo būti. Nes kombinacija kuri nenuvilia, yra sviestinio kremo kombinacija - išplakti sviestuką su virtu kondencuotu pienu, arba su Rududu. Aš dedu proporcijas iš akies, kad nebūtų labai ruda ta kombinacija. Ir aptepu. Tada ir prilimpa prie jos kočiota masytė, ir jos neištirpdo pertepimuose esanti grietinėlė ar žele.
QUOTE(naitas @ 2011 06 14, 09:28)
boružėlė - NEREALAUS grožio
vestuvinis mielas..
iš principo - gražus darbas, ir DAUG darbo sudėta. Ar skanūs tie pirktiniai biskvitai ir kremai?
o ta kombinacija, kuri nuvylė.. tai taip ir turėjo būti. Nes kombinacija kuri nenuvilia, yra sviestinio kremo kombinacija - išplakti sviestuką su virtu kondencuotu pienu, arba su Rududu. Aš dedu proporcijas iš akies, kad nebūtų labai ruda ta kombinacija. Ir aptepu. Tada ir prilimpa prie jos kočiota masytė, ir jos neištirpdo pertepimuose esanti grietinėlė ar žele.
vestuvinis mielas..
naitas, niekaip su Jumis susisiekt negaliu:(
QUOTE(naitas @ 2011 06 14, 10:28)
...
DEKUI LABAI!
Vien figureles dariau probegom 3 dienas. Ale yra kas veikt, bet labai patiko. Nuorodeliu is youtube.com prisiziurejau ir pridejau i kita forumiuka kaip lipdyti tokius zaisliukus.
Pirktiniai biskvitai - puikiai atlaike dar ir sekancias pora dienu. Pabijojau rizikuoti su savo kepalais - jau vien pertepimais eksperimentavau. Jie truputi skoni turi svelnu. Mielai naudosiu ir kita karta, jei noresiu sumazinti rizika.
Pirktiniai kremai - labai saldus. Pirktinis icingas - labai saldus, bet lipdosi ir pjaustosi - labai gerai - nereikia ilgai minkyti. Va sitie du dalykai sakyciau labai gadino torto skoni, nes tas saldumas net per dantis einantis! Dauguma nesuvalge viso icingo zalio ir nukrapste dali.
DEKUI LABAI uz patarima del sviestinio kremo! Kitakart butinai turesiu omeny. Net neisivaizdavau kad tokia reakcija gali buti - akyse po truputi tirpti pradejo! Net saldytuvas tik truputi padejo - pratempti laika.
ačiu mergaites už komplimentus
greitukas todel kad buvo kvietku iš aksto sulibdytos
Migle pelyte labai fainai nulipdyta
Divia užrakinta širdele dar man tas blizgesys labai patiko kur yra to skysto gliukozes pirkt
greitukas todel kad buvo kvietku iš aksto sulibdytos
Migle pelyte labai fainai nulipdyta
Divia užrakinta širdele dar man tas blizgesys labai patiko kur yra to skysto gliukozes pirkt
QUOTE(zibute77 @ 2011 06 13, 13:22)
Bossi as tai buciau dariusi tada kelis torciukus, ta prasme du po du aukstus arba kad ir triju, bet tuomet dar viena vienaauksti, kad visiems uztektu. na, bet cia kiekivienas pagal save darom.
niekada tokia mintis nesove i galva kita karta zinosiu
QUOTE(Bijuna @ 2011 06 13, 15:52)
valgomas, jei ta cukraus mase kas valgo as tai ne
QUOTE(irisine @ 2011 06 14, 11:37)
naitas, niekaip su Jumis susisiekt negaliu:(
as neprekiauju, neimu uzsakymu is forumo. O puosimo subtilybes apsitariam cia.
vinesa , nuostabaus grožio vestuvių tortas , be galo gražios kalijos , antras taip pat gražus .
raganyte , kad ir nelaimėlis , bet man jo kombinacija labai patiko , labai gražus tiltelis .
O čia mano , balerina su akiniais , na velnias , gyvai gražiai atrodė , fotografijoj ...bet mergytė , pamačiusi , net rankytėm plojo , reiškiasi graži .
Tortas su braškėmis Margarita , pastilažas .
raganyte , kad ir nelaimėlis , bet man jo kombinacija labai patiko , labai gražus tiltelis .
O čia mano , balerina su akiniais , na velnias , gyvai gražiai atrodė , fotografijoj ...bet mergytė , pamačiusi , net rankytėm plojo , reiškiasi graži .
Tortas su braškėmis Margarita , pastilažas .
Vinesa, nuostabūs tortai
@adrij@, nu nors kartą prie ko nors prikibti galima, bent prie akių fotografijos, o tai vis tobula tobula, nei paskatinti nėra kaip mes tai vis prikliockinam, tai šen tai ten vis kažkas ne taip, o Jūsų visada perfect
@adrij@, nu nors kartą prie ko nors prikibti galima, bent prie akių fotografijos, o tai vis tobula tobula, nei paskatinti nėra kaip mes tai vis prikliockinam, tai šen tai ten vis kažkas ne taip, o Jūsų visada perfect