Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Medija - grazus tortukai , man tai knyga suuuuper, taip kad aukstyn galva ir daugiau fotkiu.
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės 4u.gif kiek wub.gif daug grožių sukūrėte wub.gif
Atsakyti
Sveikos meraites, gelbekit! gal galetu kuri nors pagaminti man cukrines mases 2 tortu (24 cm skersmens) uzdengimui iki siandien vakaro, arba blogiausiu atveju iki rytojaus... Zinoma sumokeciau..

Kaune
Atsakyti
[quote=Bossi,2011 06 12, 11:20]
Labai vargtas del karsto oro: rafaelo svajone, medutis, sokoladinis. MMG, aisingas. 8.5 kg. Formos mano netinkamos daugiauksciams, skersmenys ne tie, bet reikejo didelio didelio smile.gif

Bossi, tas leliukas valgomas ? blush2.gif

[quote=medija,2011 06 13, 13:26]
Sveikos, vis skaitau ir kepu tortus forume akimis tai nusprendziau parodyt keteta.Gal labai neispeiksit, nes kaip viena forumiete sake iki profu man kaip iki menulio, pesciomis... ax.gif

Meškinas thumbup.gif O knyga tai apskritai, viena iš gražesniu kurias mačiau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(juraBa @ 2011 06 13, 13:23)
stai mano nelaimelis

Kodel sakai nelaimelis,visai neblogai isejo thumbup.gif

Medija grazus tavo torciukai,o knyga tai wub.gif
Atsakyti
mergaites, gal zinote kur rasti siu batuku iskarpeles, ar ju nera g.gif Visokiu kitokiu radau, bet situ ne sad.gif Cia mano rodos @drij@ daryti ax.gif
user posted image

Atsakyti
Ačiū labai už atsiliepimus wub.gif

QUOTE(B&J @ 2011 06 13, 12:20)
Migle79 - tiesiog pasakiska Jusu Mine, kaip tik vakar ieskojau joutube kaip nusilipdyti , bet...taip nieko grazaus ir neradau. jeigu nesunku butu gal galetum nuotraukyte Mines is arciau ideti.
ACIU
Ačiū 4u.gif
Neturiu normalios nuotraukos iš arčiau. Gali nueiti į mano interneto psl. (http://www.flickr.com/photos/migle79/5805456489/in/photostream/) ir pažiūrėti pilno dydžio nuotraukas (pasirinkti original size).

juraBa, fainas tortukas! Galima būtų pridėti žuvytę ar vėžiukus, būtų spalvingesnis siužetas mirksiukas.gif

medija, gražūs tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 06 13, 17:42)
mergaites, gal zinote kur rasti siu batuku iskarpeles

kiek dariau basuciu,tapuku,visu iskarpas dariausi pati.imi popieriu ir piesi,kerpi,bandai prideti,ziuri kas netaip,vel kerpi...nera labai sudetinga mirksiukas.gif
Papildyta:
Y@smin,neramuole,naitas,sandrulyte1975,Dianocka,pasta222,Auksiuke,zibute77,Migle79,Divia,RIMVILMA,medija, nuostabus tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 06 13, 17:42)
mergaites, gal zinote kur rasti siu batuku iskarpeles, ar ju nera g.gif Visokiu kitokiu radau, bet situ ne sad.gif Cia mano rodos @drij@ daryti ax.gif

taigi imk kitų batukų iškarpas tik priekį nukirsk ir du trikampius iš šonų masės išpjauk, svarbu padas ir užkulnė yra, o daugiau fantazijos ir matavimų klausimas manau, @adrij@ tikrai yra sakiusi, kad darė pagal tikro batuko iškarpas...internete vargu ar rasit 4u.gif

per pastarąsias dienas pridėjote labai daug gražių tortukų, žaviuosi visomis auksarankėmis kepėjomis 4u.gif
Atsakyti
Labukas SM blush2.gif

Ar galiu jus patrukdyt? Gal galetu kuri padeti? Si sestadieni 18d. mano dukrytes krikstynos ir 2metuku gimtadienis kartu. Labai reiktu TORTUKO!!!!! 22 SVECIAMS. MES IS JONAVOS BET BUNAM IR KAUNE! SKOLOJE TIKRAI NELIKSIM! 4u.gif

P.S GAL GALIT MUM JI ISKEPT?????? LABAI LAUKTUME ATS. ZINOTUME KA DARYT TOLIAU.
Atsakyti
Nu saunuoles jus visos kepejeles,paskutini karta buvau ketvirtadieni uzsukus buvo tik 5puslapiai,dirbat isijuose,priziopsojau nuostabaus grozio torciuku.....atnesu ir as viena savaitgalio darbeli,viduje Kirbes medutis,oruzeliu seimyna smile.gif
labai dziaugiausi Sandrulytes roze,@adrijos visais daugiauksciais,Naito meskiukais,Olestos orhidejom,Pastos ir Dianockos torciukais,nuostabus sedziu amo netekus unsure.gif visu net neisminesiu dailusir kitu darbeliai..
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 13, 04:44)
rimvilma
grazu.
turiu klausima kaip toks stovas,man jis atrodo labai nestabilus,kaip ji tranportuoti?
ar vezama atskirai  tortai,o sventes vietoje sudeliojat ant virsaus?
ir padekliukus jau reikia atskirai pirkti,ar parduoda kartu su stovu?

dedi atskirai ant padeklo po torta,darai ant savo padeklo ir vezi po viena torta,po to kaip rasei dedi jau vietoje ant stovo
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2011 06 13, 08:31)
Labai grazus , mergaites, jusu tortukai, ziuriu kaip i meno kurinius 4u.gif
RIMVILMA gal pasakysit kaip tas "gipiuras "sukuo padarytas
Divia labai grazi sirdute, o jau roooze, su kuo ta blizgesi toki isgavot thumbup.gif

papuosimas is aisingo prisipiesi sustingsta po to po viena lipdai ir vel tvirtini aisingu,drugeliai irgi is aisingo siaip dazniausiai darau is sokolado.
Papildyta:
QUOTE(medija @ 2011 06 13, 11:26)
Sveikos, vis skaitau ir kepu tortus forume akimis tai nusprendziau parodyt keteta.Gal labai neispeiksit, nes kaip viena forumiete sake iki profu man kaip iki menulio, pesciomis... ax.gif
Medutis ir pimasis pastilazas...
user posted image
Medutis ir sviestinis kremas
user posted image
Medutis, kokoso drozles, pastilazas
user posted image
Tailandietiskas bananu,Minordijos mase, svietinis kremas
user posted image
Snikeris ir Minor. mase
user posted image
Snikeris ir rafaelo tortai, minor. mase ir pirmoji slapia bese...
user posted image
Svoriu nepaskysiu, nes prisimenu pasvert kai tortas jau ant stalo pjaustomas.. doh.gif  Esu Migles, Adrijos, Asseni, Olestos ir kitu kepejeliu gerbeja, manau atspesit is tortu nuo kurios kopijuota, tikiuosi autores nesupyks... blush2.gif

mergaites vis jau kelinta karta klausiu,kaip tos tulpes daromos man jos tokios grazios.Ir kazkaip nesulaukiu atsakymo gal galetumete man kokia nuorodele ar ka jau taip man jos istrigo ieskau kur butu parodyta ar as nematau na niekaip nerandu aciu labai.
Atsakyti