O man paskutiniai vestuviniai super. Ir tas kreminio blizgesio ir Wingailes su orchidejomis
QUOTE(airius @ 2011 06 05, 22:34)
Sveikutes, nauja temute, o as vel su tais paciais senu temu klausymeliais- taip ir nesigavo man tas Cipsiuko pastilazas, brandinau 2 val, bet man toks jausmas lyg zelatinos truktu, kai kurios jusu kaip sakoma konvejeriais tortukus kepat ir puosiat pastilazu, nu man nesigavo nors tu ka, ka ne taip padariau-
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti...
patarkit merginos kur suo pakastas
isbrinkinau 9gr zelatinos su 60ml vandens, ir dadejau sauksteli citrinos rugsteles granulem , dar silta supyliau i dirbtini medu, kurio 3 v s svere 32 gr, ismaisiau ir tada visa tai supyliau i cukraus pudra 500 gr sumaisyta su 120gr krakmolo, kai susiminke mase, tada uzpyliau 5 v s aliejaus ir iminkiau i mase , bet ji man trukinejo, uzdejau ant torto, tai ir liko kaip butu "strijos", mase pati tokia tystanti...
patarkit merginos kur suo pakastas
Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 06, 08:23)
Zelatina isbrinkini, tada sudedi medu, rugstele, ir kaitini iki karstumo. Nukeli nuo ugnies, ir supili i krakmolo, pudros misini, ismaisai, pili alieju, kvapu (jei norima), ir minkai, vis dadedant pudros. Zelatina dedu stipriaja, kuria perku Delonoj. Jos dedu nubraukta sauksta. Jei paprasta dedu, tada su kaupu.
Va sita tai isgirdau pirma karta , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba
QUOTE(airius @ 2011 06 06, 09:27)
Va sita tai isgirdau pirma karta , reiks bandyt is trecdalio normos pasidaryt, tiesiog pabandymui. ACIU merginos uz pagalba
Na cia ziuriu dauguma skirtingai daro... as taip...
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)
Labas iš pirmadienio
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ? Aij nesvarbu, TKK
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais ko dėti?
QUOTE(Griaustinė @ 2011 06 06, 08:54)
Labas iš pirmadienio
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ? Aij nesvarbu, TKK
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais ko dėti?
Vėl kažkas kažkur susipešė, kad gavosi maksimalūs 47 psl. iš 50 galimų ? Aij nesvarbu, TKK
Va šita masė labai domina, ar yra gyvų ją bandžiusių ir kokiais kiekiais ko dėti?
as bandziau vadinamaja ,,karaliskaja tortu dengimo,,mase-bet ten be sviesto,tai gal cia ne tokia kondensuotas,sausi pieno milteliai ir cukraus pudra,viskas lygiomis dalimis,pagal recepta,bet kiek pamenu,man kazkaip vis norejosi prideti daugiau sausu produktu,ir tai mase kazkokia tystanti,plystanti gavosi,bet cia gal kaip ir su pastilazu kazkam gaunasi,kazkam ne,bijau pameluoti,berods Srove dar naudodavo tokia mase
QUOTE(Noiraite @ 2011 06 06, 02:51)
Wingaile nu jei i atlapus nesikabinsi tai -kai ziuri i detales atskirai man viskas super duper padaryti,geles labai tikroviskos ir tiesiog nepriekaistingos,tortukai irgi lygus grazus bet ,kaip ir @adrij@ minejo man iskart krito i akis tortu dydziai,antram aukste geles pasislepe cia as ,kaip virtualus pirkejas, tobulejimui
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)
ar niekas nera bandes dengimo mases su kondensuotu pienu?(sviestas,vanila,kondensuotas pienas ir aisku cukraus pudra)
nesimusu as na galiu kartais, bet ne cia, cia mano mokykla taip kad TKK zinau kad nepraporcingas, bet svoris buvo ribotas, teko suktis kiek mano ribotos smegenys leidzia ACIU MERGAITES UZ IVERTINIMUS ir padekliukas truputuka kreivai stovejo nedasukiau,gal,, paskui patiesinau,sakau kad pirmas toks
Papildyta:
va dar vienas, naminis ,svogriui, atsiprasau uz foto, tik spejau nufotkint ir...... sprogo tortas, liko uodega snikersas, dengtas marcipanu
wingaile,zuvies forma grazi,bet spalva nea , o vat vestuvinis,tai
Mergytes,man reik jusu pagalbos sos temoj,apsilankykit ten PLYZ
Mergytes,man reik jusu pagalbos sos temoj,apsilankykit ten PLYZ
Merginos, sorry, ne i tema, bet liko valgomu Eur Į AŽ
Mergaitės, gal kuri kada važiuosit iki Minordijos, turėčiau diiiidelį prašymą (nu niekaip darbo metu negaliu ištrūkt ) AŽ jei ką
Man labai gražiai jūs visos tas žuvis padarot, kaip suprantu išformuojat pačios, ale kaip tai padaroma?
Man labai gražiai jūs visos tas žuvis padarot, kaip suprantu išformuojat pačios, ale kaip tai padaroma?
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi... kadangi tortai nesigavo pagal plana dengti saldainiu mase, pavyko tik virsu siaip ne taip apdengti, tai sonus apdzibavau slapia beze, viskas lyg ir gavosi, bet nuo vieno iš dvieju tortu sono beze nubego... tai turbut busiu per mazai sviestinio kremo aptepus? nes kitur laikesi dzibukai graziai, virsuneles apsicukravo, atrodo - viskas kaip turi. Ir dar su aisingu - papaisiau ant saldainiu sokoladines mases ir viskas labai lengvai, nuo paprasto kretelejimo transportuojant, nuluzinejo... kaip supratot - visiskas fiasko nuotraukas idesiu ryt
dar ateiciai klausimas - kuo dengti torta - ar slapia beze ar grietinele per siuos karscius? ir jei torta apliesiu sokoladu tirpintu su grietinele ir alaus puta padarysiu is beze arba grietineles, tai kaip galvojate koki ji rasiu po 30 min keliones per 28 laipsnius karscio? ar geriau tada torta dengti ganasu, bokala dengti saldainiu mase, puta - grietinele, užrasas - aisingas???? Jums turbut atrodo kvaili klausimai, bet as nieko nenusimanau apie turtu puosima. Man labai patinka tai daryti, bet gi niekas negimsta mokedamas
dar ateiciai klausimas - kuo dengti torta - ar slapia beze ar grietinele per siuos karscius? ir jei torta apliesiu sokoladu tirpintu su grietinele ir alaus puta padarysiu is beze arba grietineles, tai kaip galvojate koki ji rasiu po 30 min keliones per 28 laipsnius karscio? ar geriau tada torta dengti ganasu, bokala dengti saldainiu mase, puta - grietinele, užrasas - aisingas???? Jums turbut atrodo kvaili klausimai, bet as nieko nenusimanau apie turtu puosima. Man labai patinka tai daryti, bet gi niekas negimsta mokedamas
QUOTE(juraBa @ 2011 06 06, 14:42)
Pagelbėkit, merginos, patarkit... nesigavo saldainiu mase, niekaip nesikociojo, buvo kieta ir plyso, matyt per daug cukraus pudros?? nerandu niekaip tinkamo saldainiu mases receptuko - kuris virsutinej temoj yra tai niekas neparasete, kuom pakeisti kokosu sirupa ir citrinos miltelius, tad be tu produktu nesigaus, taip galima suprasti, dariau pagal kitame psl rastame recepte, tai vat ir nesigavo nieko, nes keistai aprasytas gaminimo procesa, vienu zodziu, o gal as per daug noriu, kad tokiai nemoksai kas nors gautusi...
Is manes tikrai patareja ne kokia, bet as irgi pirmus 2 dengiau marshmallow mase, tai tikrai nedejau jokio sirupo. Juk jis tik del skonio, o citrinos milteliai, tai citrinos rugstis, jei neturi, ilasink grynos. Man tai kuo puikiausiai pavykdavo si mase.