QUOTE(naitas @ 2011 06 13, 12:11)
aš dar nesu dariusi šlapios beze, tik tą tikrąją. Tačiau pamenu, kaip
Olesta pakomentavo susicukravimo problemą - jos manymu, reikia šildant gerai išmaišyti cukrų, įsitikinti, kad jis tikrai ištirpo ir tik tada tęsti šlapios beze gaminimą.
as dariau trecia karta, pirmas kartas buvo nesekmingas nes pasirinkau netinkama tara beze plakimui ir visa virtuve - sienos, grindys, lubos buvo padengtos baltai, tiek pykau ant saves, kad galvojau daugiau to tikrai nebedarysiu, bet smalsumas ir tobulumo siekimas nugalejo pykti ir dariau antra karta - issiplake super, stovejo graziai graziai, bet netoliese ant torto buvo zele ir vietomis beze prisiliete prie zele gabaliuku ir istirpo - cia jau mano
kvailumas, kad zinodama, kad beze bijo zele vis viena jos pribarsciau, na, tikejausi, kad neprisilies...
na o si karta nes i gala plakimo ji jau nebebuvo tokia kaip pirmus du kartus, jau itarimas kilo, bet rizikavau. nu dzin - yra kaip yra siam kartui, kaip jau sakiau, aciu dievui, kad niekas nezinojo, kaip is tiesu viskas turi atrodyti, tik as, tad teko apsimesti slanga
ir dar viena pacia diziausia beda turiu - turiu torto deze ir joje visuome transportuoju tortus savo, bet kad ir kaip stengciausi puosti tuos tortus, ta nelemta deze man visuomet apgana arba virsu, arba sonus. vis ieskau dideliu kartono lapu, kad pati pasidaryciau torto deze, kaip parodyta virsutineje temoje, bet randu tik A3, o toks formatas, man rodos, per mazas, ar ne?