sveikos, galeciau, zinoma nustoti klausineti vienu rozu ir anesti savo darbu, bet jie tooookie prasti, kad neleidzia sazine tersti tokio stebuklingo grozio puslapiu su Jusu tortu nuotraukom. Buvote teisios, kad blogam sokejui viskas trukdo - nu padariau, jau atrode, gera saldainiu mase, bet kai perkelinejau ja ant torto visa suplyso. kociojau dar karta, storiau, lyg ir uzsidenge, jau nekalbu apie celiulitus, cia mano maziausias rupesti
cukraus pudros man prireike tikrai daugiau nei recepte, kaip ir sokoladineje saldainiu maseje - ten is viso gal trigubai daugiau pudros sudejau. tai norejau paklausti ka padariau blogai, nes kociojosi irgi keistai - labai ta mase tampesi, gal cia taip turi buti??? as visai zalia - pirma karta su mase dariau kazka, ir db supratau, kad neveltui as jos bijojau.
nu bet kreivai sleivai - kazka isgimdziau. tai aciu dievui, kad gaminau draugams, kurie niekada nemate jusu sedevru
tai gyre, nors paciai tai gedu
buvo.
o paskiau plakiau dar slapia beze, tai va ir norejau paklausti kodel ji man taip greitai susicukravo - gal per pusvalandi kai apdzibavau torta, o kita diena kai jau turejome valgyti ji pradejo nuo torto byreti, skilineti - ka cia blogai padariau - gal per trumpai plakiau?
tai va, kaip supratote, esu baisi nelaimele ir turbut baisiai kvaila, kad po tiek nesekmiu (tiksliau - sekmiu dar nebuvo
) nepasiduodu. matyt ne man sitas uzsiemimas, nors man labai patinka, bet kartais to neuztenka