Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(Ulitka @ 2011 06 12, 22:47)

aciu nors uz tiek info .paslaptys tai paslaptys Adrija)
sorry uz  poster_offtopic.gif
wub.gif

Kartais visko nutinka .
Atsakyti
Na ka,savaitgalinis groziu paradas eina i pabaiga,lauksim naujos savaites pasirodymu tongue.gif
Mane labai zavi visokios geliu puokstes,vis svajoju ju prisilipdyti mirksiukas.gif -pasta222,tavo geles nuostabios! labai fainuciai lenktyniaujantys Auksiukes ufonautai, Migles tortai visada tokie mielikaip grazios atvirutes wub.gif (ir labai geros nuotraukos-nu niekaip man neiseina nieko panasaus)
Na o as ateinu i kompanija Zibutes sirdelei wub.gif su vyro jaunajai zmonai dovanojama sirdimi (rozes tesinys.. mirksiukas.gif )
Griliazinis,saldainiu mase,pastiliazas..
user posted image
user posted image
Nu vakarines sviesos spalvos..doh.gif
Atsakyti
Na labutis kepejeles.Va ir as su savo didziuoju darbeliu.Prasiau jusu pagalbos puosiant gyvomis gelemis.Idedu savo darbeli labai nepeikit nes puosime turiu tik 6 men. staza.Pirmasis mano rimtas puosimas tik sausio menesi buvo.Va is jusu visko mokinuosi uz ka jums didelis aciu visoms.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rimvilma
grazu.
turiu klausima kaip toks stovas,man jis atrodo labai nestabilus,kaip ji tranportuoti?
ar vezama atskirai tortai,o sventes vietoje sudeliojat ant virsaus?
ir padekliukus jau reikia atskirai pirkti,ar parduoda kartu su stovu?
Atsakyti
Sveikutes visu labai grazus tortai visada stebiu,ir pastebejau kad paskutiniu metuu apmazejo ju.Na man atrodo,kad jei ir paraso kritika tai didelis spiris yra kad reikia pasitempti dar.O visada visos visada pataria.Norejau paklausti is kur jus perkas tu drugeliu formas?
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 06 13, 02:59)
Na labutis kepejeles.Va ir as su savo didziuoju darbeliu.

yahoo.gif super wub.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 06 13, 08:44)
turiu klausima kaip toks stovas,man jis atrodo labai nestabilus,kaip ji tranportuoti?
ar vezama atskirai  tortai,o sventes vietoje sudeliojat ant virsaus?
ir padekliukus jau reikia atskirai pirkti,ar parduoda kartu su stovu?

kiek mačiau pirkti tokius stovus, tai transportuojamie jie "po pažasčia", padėkliukai perkami atskirai (čia kamštiniai padėkliukai, ar tai iš kokios kitokios a la mediena medžiagos, aptraukti folija), ir tortai sudedami šventės buvimo vietoje.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 13, 09:22)
yahoo.gif super  wub.gif
kiek mačiau pirkti tokius stovus, tai transportuojamie jie "po pažasčia", padėkliukai perkami atskirai (čia kamštiniai padėkliukai, ar tai iš kokios kitokios a la mediena medžiagos,  aptraukti folija), ir tortai sudedami šventės buvimo vietoje.

taip ir maniau.
aciukas wink.gif
Atsakyti
Migle- labai grazu. o ta mikimauza pati daret?

divia- wub.gif wub.gif wub.gif

rimvilma- laaaaaaaaaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 17:59)
O kad neateiciau tuscia,as ir atnesu savo kvietka "nepjaustoma"-tai pakolkas tik papuosimas-torciukas "Mano sirdis tik tau ,mylimoji  wub.gif " atsikele porai dienu veliau..

As ziuriu ziuriu ir vis nesuprantu, kaip imanoma tokius grozius daryti g.gif O sakykit kokia vielute jus tuos lapelius ir geles zieda sujungiat tarpusavy? Taip pat matau kad ta vielute apvyniota, bet niekaip nesurpantu kuom blush2.gif Taip reiktu man puostele daryti is cukriniu geliu, bet nesuprantu kaip su tom vielutem, ar jos neiskrenta, neatsiklijuoja, kaip jos is vis tvirtinasi.. blush2.gif

QUOTE(Dianocka @ 2011 06 12, 07:46)
medaus su zele gabaliukais apatinis aukstas, kiti du - snickersas, aisingas, MMG...

Visu tortai tiesiog fantastiski, bet sitas wub.gif Kazkas nepaprasto.. wub.gif Jau geliu grozis.. svajoju kada nors tokias geles pati lidyti, bet tai turbut ir liks svajones doh.gif As vis vargstu su masem gelems lipdyti, man jos nesigauna niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazus , mergaites, jusu tortukai, ziuriu kaip i meno kurinius 4u.gif
RIMVILMA gal pasakysit kaip tas "gipiuras "sukuo padarytas
Divia labai grazi sirdute, o jau roooze, su kuo ta blizgesi toki isgavot thumbup.gif
Atsakyti
RIMVILMA, labai dailu 4u.gif

Divia, faina širdelė 4u.gif Įdomi idėja su spynute.

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 13, 09:47)
Migle- labai grazu. o ta mikimauza pati daret?

Ačiū 4u.gif Visuomet lipdau pati mirksiukas.gif
Šį kartą labai sunkiai sekėsi nulipdyti rankas schmoll.gif , kurios susidėjo iš trijų dalių - sunknelės rankovių, rankų ir pirštinių.
Atsakyti
sveikos, galeciau, zinoma nustoti klausineti vienu rozu ir anesti savo darbu, bet jie tooookie prasti, kad neleidzia sazine tersti tokio stebuklingo grozio puslapiu su Jusu tortu nuotraukom. Buvote teisios, kad blogam sokejui viskas trukdo - nu padariau, jau atrode, gera saldainiu mase, bet kai perkelinejau ja ant torto visa suplyso. kociojau dar karta, storiau, lyg ir uzsidenge, jau nekalbu apie celiulitus, cia mano maziausias rupesti doh.gif cukraus pudros man prireike tikrai daugiau nei recepte, kaip ir sokoladineje saldainiu maseje - ten is viso gal trigubai daugiau pudros sudejau. tai norejau paklausti ka padariau blogai, nes kociojosi irgi keistai - labai ta mase tampesi, gal cia taip turi buti??? as visai zalia - pirma karta su mase dariau kazka, ir db supratau, kad neveltui as jos bijojau.
nu bet kreivai sleivai - kazka isgimdziau. tai aciu dievui, kad gaminau draugams, kurie niekada nemate jusu sedevru lotuliukas.gif tai gyre, nors paciai tai gedu blush2.gif buvo.
o paskiau plakiau dar slapia beze, tai va ir norejau paklausti kodel ji man taip greitai susicukravo - gal per pusvalandi kai apdzibavau torta, o kita diena kai jau turejome valgyti ji pradejo nuo torto byreti, skilineti - ka cia blogai padariau - gal per trumpai plakiau?
tai va, kaip supratote, esu baisi nelaimele ir turbut baisiai kvaila, kad po tiek nesekmiu (tiksliau - sekmiu dar nebuvo doh.gif lotuliukas.gif ) nepasiduodu. matyt ne man sitas uzsiemimas, nors man labai patinka, bet kartais to neuztenka verysad.gif
Atsakyti