Labas ir as prisistatau cia,nors tortukas bus kepamas tik siandien
Mergytes pupytes tortai tiesiog nuostabus visu be isimties ,man savaite nebuvus sunku isvardinti visas bet vienas tai istrigo visgi Asseni tavo
QUOTE(Bossi @ 2011 06 12, 13:20)
Labai vargtas del karsto oro: rafaelo svajone, medutis, sokoladinis. MMG, aisingas. 8.5 kg. Formos mano netinkamos daugiauksciams, skersmenys ne tie, bet reikejo didelio didelio
dievuliau dievuliau kiek darbelio čia sudėta
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 12, 13:44)
Nors as jau pradedu galvoti kam cia ir deti,jei pastebi tik kelios.
aš manau, kad pastebi, ir tikrai pastebi. O kitą kartą dar ir copy-paste padaro. tyliai pasigroži.
Lašas po lašo ir akmenį pratašo Jei nieko neparašo, tikrai ne iš piktos valios
QUOTE(pasta222 @ 2011 06 12, 14:48)
na ir maniskiai; medutis su vaisiais, mmg
QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 12, 15:54)
kad galeciau augti ir tobuleti (kad ir savam rate...),
man labai labai gražu su gelytėm
QUOTE(pasta222 @ 2011 06 12, 17:26)
greitukas medutis su vaisiais, mmg
nu jo.. su bijūnais, ir greitukas gražutis
balionai uz komentaus, as juos vertinu.
Va kaip pirstu i aki. As irgi dazani tyliai groziuosi, buna, kad kai kuris taip istringa, buna, kad nusikopijuoju. Bet dazani buna, kad tema verciu visa diena: kol peskaitau 5 puslapius. Laiko mamoms visada truksta
QUOTE(naitas @ 2011 06 12, 19:54)
aš manau, kad pastebi, ir tikrai pastebi. O kitą kartą dar ir copy-paste padaro. tyliai pasigroži.
Va kaip pirstu i aki. As irgi dazani tyliai groziuosi, buna, kad kai kuris taip istringa, buna, kad nusikopijuoju. Bet dazani buna, kad tema verciu visa diena: kol peskaitau 5 puslapius. Laiko mamoms visada truksta
isdrisiu dar karta paklausti koki morengi torta cia daznai kepate (vestuvems it taip toliau)
Koks grozis cia pas jus
aciu)
Koks grozis cia pas jus
aciu)
ir as dekoju visoms uz pastebejimus ir @drijos komentaras sirdi pagloste, nors i Jusu tortus pasiziuriu tik kaip i paveiksliukus, i nerealia nepasiekiamybe, bet vis tik kai kuriuos nusikopinu, b ent paprastom detalem pabezdzioniaut
is paskutiniu idetu tai man baisiai istrigo pastos222 greitukas
mama-mija man iki tokiu greituku, nors ner cia ko noret, jei reikia torta papuost per vaiko pietu miega, kuris duokdie trunka valanda, o kai paskaitau kiek Jus cia laiko prie vieno tortuko praleidziat, tai net pavydas suima, kada as tiek laiko turesiu...,
ir dar dianockos vestuvinis su bijunais, triju aukstu jergau jergau... kaip noreciau pas kuria kepejele kokia diena kaip blusa uz ausies patupet ir paziuret, kaip profai dirba....
is paskutiniu idetu tai man baisiai istrigo pastos222 greitukas
mama-mija man iki tokiu greituku, nors ner cia ko noret, jei reikia torta papuost per vaiko pietu miega, kuris duokdie trunka valanda, o kai paskaitau kiek Jus cia laiko prie vieno tortuko praleidziat, tai net pavydas suima, kada as tiek laiko turesiu...,
ir dar dianockos vestuvinis su bijunais, triju aukstu jergau jergau... kaip noreciau pas kuria kepejele kokia diena kaip blusa uz ausies patupet ir paziuret, kaip profai dirba....
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 12, 21:25)
isdrisiu dar karta paklausti koki morengi torta cia daznai kepate (vestuvems it taip toliau)
Koks grozis cia pas jus
aciu)
Koks grozis cia pas jus
aciu)
speju kad sitas morenginis tortas
QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 12, 22:08)
jergau jergau... kaip noreciau pas kuria kepejele kokia diena kaip blusa uz ausies patupet ir paziuret, kaip profai dirba....
ne tu viena
QUOTE(Ulitka @ 2011 06 12, 22:25)
čia vargiai kas reaguos į tokį klausimą, nes tai tema apie puošimą. Tortų kepimo receptus rasite TORTAI temoje. Arba TORTŲ RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS temoje. Kažkur pirmuose temos puslapiuose būna visi minėti receptukai sudėti. Man atrodo, čia RiMami yra padariusi šitą gigantišką darbą.
QUOTE(Auksiuke @ 2011 06 12, 23:08)
. kaip noreciau pas kuria kepejele kokia diena kaip blusa uz ausies patupet ir paziuret, kaip profai dirba....
aš irgi norėčiau..žiūrėčiau veizolus išpūtus.. tik kad čia nei viena blusų neprilaiko
QUOTE(naitas @ 2011 06 12, 22:35)
aš irgi norėčiau..žiūrėčiau veizolus išpūtus.. tik kad čia nei viena blusų neprilaiko
o gaila...
QUOTE(sssagis @ 2011 06 12, 21:33)
Ne , ne šitą .
QUOTE(sssagis @ 2011 06 12, 22:33)
na matote neatspejome kartu)bet aciu jums.
QUOTE(naitas @ 2011 06 12, 22:35)
čia vargiai kas reaguos į tokį klausimą, nes tai tema apie puošimą. Tortų kepimo receptus rasite TORTAI temoje. Arba TORTŲ RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS temoje. Kažkur pirmuose temos puslapiuose būna visi minėti receptukai sudėti. Man atrodo, čia RiMami yra padariusi šitą gigantišką darbą.
zinau ir perziurejau ir daug suradau(rafaelo , medutis ir tt) bet noriu butent TO morenginio kuri cia visi kepa )Bet aciu jums labai uz atsakyma .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 12, 23:12)
Ne , ne šitą .
aciu nors uz tiek info .paslaptys tai paslaptys Adrija)
sorry uz
Dianočka,tavo antras grožis su ta mergaite (Dora lyg ),sakyk,kokius dažus naudojai apatiniam aukštui?
čia antras klausimas.pirmas- iš kur gaut tą stebuklingą mašinėlę,kur banknotus spausdina
QUOTE(keno @ 2011 06 12, 15:52)
o,kasdien besipraktikuodama-kas man juos suniamnios
čia antras klausimas.pirmas- iš kur gaut tą stebuklingą mašinėlę,kur banknotus spausdina
QUOTE(naitas @ 2011 06 12, 19:54)
Sveikos, merginos,
Dianocka, gražūs, spalvingi, tvarkingi tortukai
Bossi, galima gauti reikiamo skersmens lakštus ir neturint reikiamos formos. Iškepi lakštus turimose formose, o paskui "apipjaustai" juos iki reikiamo skersmens pvz. lėkšte.
pasta222, labai gražios gėlytės
Auksiuke, linksmas vaikiškas tortukas Įdomi moteriško ir vyriško torto idėja
zibute77, labai daili širdelė
Atnešiau ir aš vieną tortuką
"Minnie Mouse":
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas.
Dianocka, gražūs, spalvingi, tvarkingi tortukai
Bossi, galima gauti reikiamo skersmens lakštus ir neturint reikiamos formos. Iškepi lakštus turimose formose, o paskui "apipjaustai" juos iki reikiamo skersmens pvz. lėkšte.
pasta222, labai gražios gėlytės
Auksiuke, linksmas vaikiškas tortukas Įdomi moteriško ir vyriško torto idėja
zibute77, labai daili širdelė
Atnešiau ir aš vieną tortuką
"Minnie Mouse":
Viduje - Snikersas, papuošimai - pastilažas.