Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 12, 10:44)
Bosi,tikrai nelabai ziurisi kai skersmenys neatitinka ax.gif

Nors as jau pradedu galvoti kam cia ir deti,jei pastebi tik kelios. Visos aikcioja tik nuo profesonaliu tortu,o mes liekam sone tik. Bent jau man tai skaudu pasidare,kai isvardijo visu tortus,o mano net nepastebejo verysad.gif . Nepykit,bet tai tiesa mirksiukas.gif

Nesusireiksmink taip, puikus tavo tortas. As daznai nepavardiju mergyciu niku, nes tiesiog pasimirsta, bet tortai ir lieka atminty arba isssisaugau. Reikia dar sugebeti padaryti nuostabiai grazia roze. kiek laiko jai uztrukai padaryti? ir kaip dengei, kad tie lapeliai taip graziai laikosi, dejai kazkokius sutvirtimus po kiekvienu lapu?
Atsakyti
aciu uz acakyma 4u.gif @adrija@
Dianocka vaje koks pirmas dailus thumbup.gif ir tos mergaites grazios bigsmile.gif

na ir maniskiai; medutis su vaisiais, mmg
user posted image
persikinis, mmg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 12, 11:44)
Bosi,tikrai nelabai ziurisi kai skersmenys neatitinka ax.gif

Nors as jau pradedu galvoti kam cia ir deti,jei pastebi tik kelios. Visos aikcioja tik nuo profesonaliu tortu,o mes liekam sone tik. Bent jau man tai skaudu pasidare,kai isvardijo visu tortus,o mano net nepastebejo verysad.gif . Nepykit,bet tai tiesa
mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 17:33)
o kur tortas? lens.gif matau tik labai labai grazia roze unsure.gif

QUOTE(sssagis @ 2011 06 11, 18:17)
fantastika bigsmile.gif 

o as kaip ir naitas pagalvojau kur tortas??? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 19:33)
.....  unsure.gif ...tortas kur ? .... na puiku  bigsmile.gif  thumbup.gif

Divia rožė nuostabi  wub.gif .

Bet noriu paklausti .... kuo jūs jas aptepliojate , kad jos kaip šlapios atrodo  unsure.gif .

Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 06 12, 12:39)
Nesusireiksmink taip, puikus tavo tortas. As daznai nepavardiju mergyciu niku, nes tiesiog pasimirsta, bet tortai ir lieka atminty arba isssisaugau. Reikia dar sugebeti padaryti nuostabiai grazia roze. kiek laiko jai uztrukai padaryti? ir kaip dengei, kad tie lapeliai taip graziai laikosi, dejai kazkokius sutvirtimus po kiekvienu lapu?

Aciu mergaites 4u.gif . as dariau ja taip: virsus man ejosi kaip per sviesta,iskociojau pastilaza,dejau maza lekstute,apipjoviau,tada aplink padariau kudres ir perpjoviau per puse.Tada pradejau delioti ant torto. O su sonais,tai jau vargau. Vel gi issikociojau pastilaza tik jau lekstute dejau siektiek didesne,apkudriavau,pjoviau per puse ir deliojau aplink torta.Prismegiau dantu krapstukais.Kai padariau jau visa roze,tada tarp ziedlapiu dejau maiselius suglamzytus,kad graziai isdziutu. A vot kazi kaip @adrij@ dare g.gif . O lipdziau apie 5h.

Pasta-labai grazu,ypac su violetinem lelijom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 12 birželio 2011 - 13:02
smile.gif Zinau, kad nelabai ziurisi kai netinkamo dydzio aukstai.

O pastabei, nepastebi. cool.gif As nelabai del to pergyvenu. Zinau, kad nepavysiu tu, kurios kepa kasdien ir gali mokytis ir tobulet. O kai kepi i menesi 1 torta, tai visu priemoniu nesusipirksi ir mokytis tekt daug ilgiau smile.gif Vienus rodau, kitu nerodau.
Atsakyti
Bossi , niekas negimė mokėdamas , ir tu , po truputi , po truputi , ir eini pirmyn , ir nuostabu , kad darai , nebijai rizikuoti , viskas ateis su laiku , pamatysi mirksiukas.gif .

pasta222 , perfekt wub.gif ...ypač rudas wub.gif .

Dianocka , tu mūsų grožių kūrėja , visi be išimčių puikūs wub.gif , o kad paimi mano idėją , man dar maloniau didis.gif .
Atsakyti
kad galeciau augti ir tobuleti (kad ir savam rate...), idedu kelis savo darbelius ir laukiu pastabu ax.gif varykit, kas kokias klaidas matot-man reikia zinot... aciu 4u.gif
"Ufonautu ralis". Medaus su zele. Svoris 3.5 kg. Papuosimai- marcipanas, gelytes-minordijos mase.
user posted image
Drauges gimtadieniui. Medaus su varskes-grietineles kremu. Minordijos mase ir dengtas tortas ir gelytes darytos. Tik man kazko ta mase plysta dengiant torta, ar kitoms irgi taip pat? g.gif
user posted image
Sitie du paskutiniai vyro ir zmonos gimtadieniams. Balius-bendras, ir tortu atskiru reikejo.
Moteriskas- varskinis su zele. 2.8 kg. Sokoladas, Minordijos mase.
user posted image
Vyriskas-griliazinis. 3.2 kg. Sokoladas, Minordijos mase.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 12 birželio 2011 - 14:02
o kad paimi mano idėją , man dar maloniau didis.gif .

Adrij@,o ta rozyte Jusu ideja?(aisku,cia tik siaip klausiu ax.gif ) nes jau seniai tokia rusu forume maciau tongue.gif

Papildyta:
merginos dailus Jusu visu torciukai wub.gif as irgi kepu,gal i menesi karta schmoll.gif su Bossi,mes tokios vargseles lotuliukas.gif o,noretusi labai tobuleti,juos kepant kasdien drinks_cheers.gif turiu daug reikmenu-tik va praktikos truksta doh.gif o,kasdien besipraktikuodama-kas man juos suniamnios rolleyes.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
idesiu ir as kukluti, kad ne tik rasineti ir nieko neparodyti.
jogurtinis su vaisiais, pastilazas dengimui.

user posted image
Atsakyti
greitukas medutis su vaisiais, mmg
user posted image
Atsakyti
pasta,ot koks grazus tas greitutis,eina sau wub.gif wub.gif wub.gif

zibuta,labai graziai thumbup.gif . Man taip graziai neiseina uzdengti...

auksiuke thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 06 12, 14:52)
o kad paimi mano idėją , man dar maloniau  didis.gif .

Adrij@,o ta rozyte Jusu ideja?(aisku,cia tik siaip klausiu ax.gif ) nes jau seniai tokia rusu forume maciau  tongue.gif

Papildyta:
merginos dailus Jusu visu torciukai wub.gif as irgi kepu,gal i menesi karta schmoll.gif su Bossi,mes tokios vargseles lotuliukas.gif o,noretusi labai tobuleti,juos kepant kasdien drinks_cheers.gif turiu daug reikmenu-tik va praktikos truksta doh.gif o,kasdien besipraktikuodama-kas man juos suniamnios rolleyes.gif  irnesakyk.gif

rusu forume truputi kitokia roze,ten ziedlapiu maziau ir virsus labai smailus smile.gif , o man adrij labiau patiko blush2.gif
Atsakyti
Taip radau kaip padaryti , bet ne rusų forume .

Aš kitaip lapus klijavau , nesmeigiau niekuo , tiesiog prilipinu , o tarp jų dėjau servetėlė , kai sustingo - išėmiau smile.gif

pasta222 , nuostabios gėlės wub.gif .

zibute77 , kokia daili , lygi širdelė wub.gif .

auksiukės tortai , paprastučiai , bet puikiai padaryti thumbup.gif , tiesūs , tvarka kvapia , nuostabu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 12 birželio 2011 - 16:44