Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 20:07)
Su tokiu ? user posted image

Milijona kartu atsiprasau uz suklaidinima stupid.gif pomidorai2.gif 000189.gif -pamacius jusu buteliuka nulekiau paziuret- ne tas! AS TEPIAU SU GLIUKOZE - blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 21:19)
Milijona kartu atsiprasau  uz suklaidinima stupid.gif pomidorai2.gif  000189.gif -pamacius jusu buteliuka nulekiau paziuret- ne tas! AS TEPIAU SU GLIUKOZE - blush-anim-cl.gif

Su tokia ? .... user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 20:30)
Su tokia ? .... user posted image

Panasiai-manau viduje tas pats-
user posted image-atsiprasau,bet nemoku pamazint nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
Ta pati , tik kitoks buteliukas mirksiukas.gif , puikūs daiktai wub.gif , kaip aš ankščiau be jų apsiėjau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 birželio 2011 - 22:04
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 22:31)
Panasiai-manau viduje tas pats-

kaip suprantu ten yra gliukoze skystam pavidale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 12, 00:22)
kaip suprantu ten yra gliukoze skystam pavidale blush2.gif

Dirbtinio medaus pavidale , gal net tirštesnė , skaidri kaip vanduo .
Atsakyti
Sveikos,

Labai smagu buvo perziureti jusu sukurtus grozius thumbup.gif

@adrij@ - be zodziu, jau daugiauksciu tortai tai patyliu kokie groziai, kiek darbo....nerealu, super!!!!
j@smin - kaip visada skoninga, tvarkinga, labai labai grazu 4u.gif
Neramuole - viskas gerai su tom orhidejom... skonigai padeliotos gelytes, tik va nebuciau dejusi balto krasciuko palei juostele, o siaip viskas liuks thumbup.gif
Saules zuiki - zaismingi vaikiski torciukai, zolyte tokia grazi smile.gif
Olesta - vestuvinis puikus, ka cia ir be sakyti!!! thumbup.gif
naitai- pakerejo meskiuku triaukstis tortas, jau spalvu gama nereali, ir meskiukui kokie faini thumbup.gif

cia mano keli darbeliai:

medaus su zele gabaliukais apatinis aukstas, kiti du - snickersas, aisingas, MMG...

user posted image

varskes su persikais ir MMG...

user posted image

pas mane Doru manija uzejo biggrin.gif dar vienas medutis ir MMG...

user posted image

Snickersas ir MMG...( kopija Migles79 blush2.gif ):

user posted image

Varskes su persikais ir MMG...( ideja @arij@, tikiuosi negausiu i rura blush2.gif , labai reikejo mergytei i darzeli, butent su rubeliu blush2.gif ):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 12 birželio 2011 - 07:48
Dianocka, kaip tik vakar tavęs pasigedau ir Akvilytės, tai įlindau šįryt laiko turėdama pašniukštinėti kur dingai blush2.gif ir apakau, jau pagyriau ir ten, kur mačiau, man tas tavo vestuvinis tai kažkas nerealaus, fantastiškai gražus wub.gif ir kiti be abejonės puikūs wub.gif
Atsakyti
as vis pasigendu kai kuriu mergyciu sedevru tarp ju ir dianockos ir akvilytes, asseni, migles ...., bet nezinau kur ilisti ir sniukstineti galeciaum o gaila- tai vis laukiu gal uzeis ir ikels koki meno sedevra cia biggrin.gif
Atsakyti
Nu man iki tokiu sedvru kaip Naito, @drij@, dianocka kaip iki menulio blush2.gif

Labai vargtas del karsto oro: rafaelo svajone, medutis, sokoladinis. MMG, aisingas. 8.5 kg. Formos mano netinkamos daugiauksciams, skersmenys ne tie, bet reikejo didelio didelio smile.gif

user posted image
Atsakyti
Bosi,tikrai nelabai ziurisi kai skersmenys neatitinka ax.gif

Nors as jau pradedu galvoti kam cia ir deti,jei pastebi tik kelios. Visos aikcioja tik nuo profesonaliu tortu,o mes liekam sone tik. Bent jau man tai skaudu pasidare,kai isvardijo visu tortus,o mano net nepastebejo verysad.gif . Nepykit,bet tai tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 12, 12:44)
Bosi,tikrai nelabai ziurisi kai skersmenys neatitinka ax.gif

Nors as jau pradedu galvoti kam cia ir deti,jei pastebi tik kelios. Visos aikcioja tik nuo profesonaliu tortu,o mes liekam sone tik. Bent jau man tai skaudu pasidare,kai isvardijo visu tortus,o mano net nepastebejo verysad.gif . Nepykit,bet tai tiesa mirksiukas.gif

Sandrulyte - nuostabi roze, tikrai as ja isidemejau, ruosiausi komentuoti, spalva tokia ryski...labai labai originalu thumbup.gif tavo darbeliai labai originalus, ir tikrai esi pastebeta ne karta 4u.gif kartais taip buna, kad pasimeti trap gausybes graziu torciuku smile.gif

Bossi - torto apimtys tikrai nelabai atitaikytos, pats torciuko papuosimas tikrai grazus, tik kita karta jau reiktu mazeti i virsu su tortu diametru... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 12 birželio 2011 - 12:09