Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 17:33)
o kur tortas? lens.gif matau tik labai labai grazia roze  unsure.gif

cia ir yra tortas blush2.gif
Atsakyti
Visi labai grazus,nuotaikingi torciukai!
Nuostabi roze "braskiu fanams",tik man pasikele klausimas-kaip pjaustosi toks tortukas,ar mase labai kieta gaunas,ar ja imanoma pjaustyti? g.gif
O kad neateiciau tuscia,as ir atnesu savo kvietka "nepjaustoma"-tai pakolkas tik papuosimas-torciukas "Mano sirdis tik tau ,mylimoji wub.gif " atsikele porai dienu veliau..user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 11 birželio 2011 - 18:00
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 11, 18:43)
cia ir yra tortas blush2.gif

fantastika bigsmile.gif

o as kaip ir naitas pagalvojau kur tortas??? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif mergaites , matau kad daznai darote morengini torta) Meskite pavadinima pilna) ar kur ieskoti)
aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 19:59)
Nuostabi roze "braskiu fanams",tik man pasikele klausimas-kaip pjaustosi toks tortukas,ar mase labai kieta gaunas,ar ja imanoma pjaustyti?

graži rožė wub.gif

o dėl torto.. tai jau tikriausiai kas tokį tortą užsako, tas jau neklausia, kaip valgyti biggrin.gif . gal nulaužia lapelius, gal kažkaip nuima.. bet labai labai gražus tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 17:33)
o kur tortas? lens.gif matau tik labai labai grazia roze  unsure.gif

..... unsure.gif ...tortas kur ? .... na puiku bigsmile.gif thumbup.gif

Divia rožė nuostabi wub.gif .

Bet noriu paklausti .... kuo jūs jas aptepliojate , kad jos kaip šlapios atrodo unsure.gif .
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif . O kaip pjaustyti,tai tikrai nezinau ax.gif . Kai sutiksiu uzsakova,butinai paklausiu kaip pjauste.
Atsakyti
Bet noriu paklausti .... kuo jūs jas aptepliojate , kad jos kaip šlapios atrodo unsure.gif .
Aciukas, @adrij@,naitai-labai noreciau,kad ir torciukas neprasciau atrodytu g.gif
As roze aptepiau teptuku su glicerinu,jis puikiai apdziuvo,o blizgesys liko lyg padengtas laku.
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 20:38)

As roze aptepiau teptuku su glicerinu,jis puikiai apdziuvo,o blizgesys liko lyg padengtas laku.

Sveika, o taip sugalvojai pati, ar kur uzskaitei blush2.gif
Atsakyti
Olesta koks vestuvinis grazus wub.gif
@adrija@ kokie gigantai vau thumbup.gif , darbelio apturejiai blink.gif klausimelis: auksiausias tortas be sutvirtinimu ax.gif ir kaip toki nugabeni g.gif
naitai meskinai kokie wub.gif

Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 06 11, 19:41)
Sveika, o taip sugalvojai pati, ar kur uzskaitei blush2.gif

Nezinau,gal ir yra kur parasyta g.gif ,bet po ranka kaip tik salia stovejo buteliukas su gliukoze,o nuo degtines ar brenduko man tas blizgesys kazkaip neuzsilaiko,tai ir sove kazkaip mintis pabandyti ax.gif .Na roze pas mane jau trecia diena stovi-blizga kaip ka tik palakuota ,pavirsius nelimpa-atrodo kaip dregna ar nulakuota.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 11, 19:38)
Aciukas, @adrij@,naitai-labai noreciau,kad ir torciukas neprasciau atrodytu  g.gif

Su tokiu ? user posted image

pasta222 , aš jokių sutvirtinimų niekada nedarau , tortą pati pristačiau ( mano tam tinkama mašina ) , jis nė nekrustelėjo smile.gif .
Atsakyti