Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

ir koki tortai tortai, kada jus ilsites ka?
Nuostabu, pritrukau ir epitetu @drijos tortams wub.gif wub.gif wub.gif

saules_zuikuti - katinas puikus, toks isdidus thumbup.gif

neramuole nematau kas blogai toms orchidejoms - juk ju yra daugybe rusiu ir neieskok ko nepametus, tikrai jos nuostabios ir tortas puikus.

Y@smin jusu tortukas kaip visada isbaigtas ir zavus, 4u.gif Noreciau pasiteirauti kaip jus apdorojate braskes kai dedeate i torta? ar dedate ne sviezias?
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2011 06 11, 11:13)
Olesta Adrija, Jasmin,naitai tortukai pasakiski, isreiksti susizavejimui pritrukau zodziu, noriu parodyti viena savo daryta tortuka, labai laukiu kritikos ir komentaru, atrodo kad ir labai stengiuos orhidejos man kazkokios ne tokios gaunas, pasakykit savo nuomone , aciu 4u.gif

Ačiū,Jūsų tortas man labai gražus ir ypač orchidėjos,kaip tikros wub.gif aš neturiu formelių joms gaminti,o nusipirkti neprisiruošiu.Ir išvis man tas gėlių tvirtinimas prie vielučių,puokščiųdarymas kažkokia mistika blush2.gif
Atsakyti
aciu mergaites ax.gif as sau labai kritiska esu, vis man kzkaip ne taip atrodo biggrin.gif lekiu geriau ant sluotos po namus paskraidysiu, o tai vel diena prie kompo prabegs
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 14:45)
naitai ieškai kabliukų , ane  new_russian.gif ..... ai tiesa , o kur tas tortas su voveriukais , kurie panašūs į kačiukus , o ryte tapo koaliukais , kotais nematau  lens.gif .

jo jo, zacepo ieškau new_russian.gif
noriu kilogramo drugelių nail.gif: slabo? ką? listen.gif

nu va tas tortas, kad jau tamstelė prisiminėt. Tie koalikai kaip nuo Šeeulių bachuriukai laugh.gif, su bitkėm.

user posted image
Atsakyti
Yasmin,labai grazus tortukas,sakykit visi jusu tortai turi svelnu blizgesi,cia ant virsaus koki blizgesi tepat ar dazai tokie?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 13:39)
jo jo, zacepo ieškau new_russian.gif
noriu kilogramo drugelių nail.gifslabo? ką? listen.gif

nu va tas tortas, kad jau tamstelė prisiminėt. Tie koalikai kaip nuo Šeeulių bachuriukai laugh.gif, su bitkėm.

Nea , bet darysiu ne iš savo cukrinės masės , bet pastilažo ....tinka ? liezuvis.gif , gausi per pus mažiau pagal svorį tongue.gif .

Na nežinau , nuo Šeeulių any , ar nuo Pautenas , bet faini gyviai wub.gif , tik koki tai nežinau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 16:27)
Nea , bet darysiu  ne iš savo cukrinės masės , bet pastilažo ....tinka ?  liezuvis.gif , gausi per pus mažiau pagal svorį  tongue.gif .

Na nežinau , nuo Šeeulių any , ar nuo Pautenas , bet faini gyviai  wub.gif , tik koki tai nežinau  biggrin.gif .

man galutinio svorio - kilogramo.. ir galėč eit zenytis biggrin.gif . Gyviai - tipo voverukai. tik jau labai negėdink, man ir taip reikėjo ilgai drasinti save, kad parodyč savo tortą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 15:38)
man galutinio svorio - kilogramo..  ir galėč eit zenytis  biggrin.gif . Gyviai - tipo voverukai.  tik jau labai negėdink, man ir taip reikėjo ilgai drasinti save, kad parodyč savo tortą  tongue.gif

o man tie jūsų voverkačiai labai mieli wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 11, 16:40)
o man tie jūsų voverkačiai labai mieli wub.gif  4u.gif

ačiū. Seimūnas Antanas lygtai apie kačiašunius dainavo.. o čia va kokie.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 15:50)
ačiū. Seimūnas Antanas lygtai apie kačiašunius dainavo.. o čia va kokie..  biggrin.gif

nu Seimūnui Antanui iki jūsų toli toli dar... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Vel daug graziu tortu prideta. kaip @adrij@ jus spejate tiek prikepti,as neisivaizduoju. Ikeliu torciuka,kuri nukopijavau nuo @adrij@,bet iki jos tobulybes man dar toli grazu ax.gif

tortas "braskiu fanams", pastilazas, 3,3kg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 11, 17:47)
Ikeliu torciuka,kuri nukopijavau nuo @adrij@,

o kur tortas? lens.gif matau tik labai labai grazia roze unsure.gif
Atsakyti