ir koki tortai tortai, kada jus ilsites ka?
Nuostabu, pritrukau ir epitetu @drijos tortams
saules_zuikuti - katinas puikus, toks isdidus
neramuole nematau kas blogai toms orchidejoms - juk ju yra daugybe rusiu ir neieskok ko nepametus, tikrai jos nuostabios ir tortas puikus.
Y@smin jusu tortukas kaip visada isbaigtas ir zavus, Noreciau pasiteirauti kaip jus apdorojate braskes kai dedeate i torta? ar dedate ne sviezias?
QUOTE(neramuole @ 2011 06 11, 11:13)
Olesta Adrija, Jasmin,naitai tortukai pasakiski, isreiksti susizavejimui pritrukau zodziu, noriu parodyti viena savo daryta tortuka, labai laukiu kritikos ir komentaru, atrodo kad ir labai stengiuos orhidejos man kazkokios ne tokios gaunas, pasakykit savo nuomone , aciu
Ačiū,Jūsų tortas man labai gražus ir ypač orchidėjos,kaip tikros aš neturiu formelių joms gaminti,o nusipirkti neprisiruošiu.Ir išvis man tas gėlių tvirtinimas prie vielučių,puokščiųdarymas kažkokia mistika
aciu mergaites as sau labai kritiska esu, vis man kzkaip ne taip atrodo lekiu geriau ant sluotos po namus paskraidysiu, o tai vel diena prie kompo prabegs
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 14:45)
naitai ieškai kabliukų , ane ..... ai tiesa , o kur tas tortas su voveriukais , kurie panašūs į kačiukus , o ryte tapo koaliukais , kotais nematau .
jo jo, zacepo ieškau
noriu kilogramo drugelių : slabo? ką?
nu va tas tortas, kad jau tamstelė prisiminėt. Tie koalikai kaip nuo Šeeulių bachuriukai , su bitkėm.
Yasmin,labai grazus tortukas,sakykit visi jusu tortai turi svelnu blizgesi,cia ant virsaus koki blizgesi tepat ar dazai tokie?
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 13:39)
jo jo, zacepo ieškau
nu va tas tortas, kad jau tamstelė prisiminėt. Tie koalikai kaip nuo Šeeulių bachuriukai , su bitkėm.
Nea , bet darysiu ne iš savo cukrinės masės , bet pastilažo ....tinka ? , gausi per pus mažiau pagal svorį .
Na nežinau , nuo Šeeulių any , ar nuo Pautenas , bet faini gyviai , tik koki tai nežinau .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 16:27)
Nea , bet darysiu ne iš savo cukrinės masės , bet pastilažo ....tinka ? , gausi per pus mažiau pagal svorį .
Na nežinau , nuo Šeeulių any , ar nuo Pautenas , bet faini gyviai , tik koki tai nežinau .
man galutinio svorio - kilogramo.. ir galėč eit zenytis . Gyviai - tipo voverukai. tik jau labai negėdink, man ir taip reikėjo ilgai drasinti save, kad parodyč savo tortą
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 15:38)
man galutinio svorio - kilogramo.. ir galėč eit zenytis . Gyviai - tipo voverukai. tik jau labai negėdink, man ir taip reikėjo ilgai drasinti save, kad parodyč savo tortą
o man tie jūsų voverkačiai labai mieli
QUOTE(Kristule05 @ 2011 06 11, 16:40)
ačiū. Seimūnas Antanas lygtai apie kačiašunius dainavo.. o čia va kokie..
QUOTE(naitas @ 2011 06 11, 15:50)
ačiū. Seimūnas Antanas lygtai apie kačiašunius dainavo.. o čia va kokie..
nu Seimūnui Antanui iki jūsų toli toli dar...
Sveikos merginos. Vel daug graziu tortu prideta. kaip @adrij@ jus spejate tiek prikepti,as neisivaizduoju. Ikeliu torciuka,kuri nukopijavau nuo @adrij@,bet iki jos tobulybes man dar toli grazu
tortas "braskiu fanams", pastilazas, 3,3kg
tortas "braskiu fanams", pastilazas, 3,3kg
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 06 11, 17:47)
Ikeliu torciuka,kuri nukopijavau nuo @adrij@,
o kur tortas? matau tik labai labai grazia roze