Mano koreguota''Žozefina'' 3kg. masyte,slapia beze
QUOTE(Olesta @ 2011 06 11, 07:14)
Jūs tai matosi, kad dirbot iki paryčių, aš tai miegojau kol mažasis nepakėlė, vakar anksti nulūžo, o šįryt rėkia prie ausies 6 ryto: mamaaaaaa, keliiiiii, maždaug, mama kelkis labai elegantiškas tortukas o va klausimas pasistojo, Jūs puošiat ir Jums iš kart atsiima??? tokiems dangoraižiams gi kiek vietos reikia šaldytuve
Bute laaaabai didelis , ir dar turiu pora kai kur pasistačiusi .
Ne , miegojau , keliausi 4 , ir padariau .
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 09:06)
Dariau panašų , ir kadangi turiu nuostatą nebekartoti tokio pat , nejutau jokio malonumo jį darant , bet ...... tai buvo gražiausias nuotakai tortas .
tie drugeliai mažai sveria. Aš būčiau prašius visą tortą nukloti drugiais
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 11, 09:34)
Mano koreguota''Žozefina'' 3kg. masyte,slapia beze
o koks garfildiškas katinas
Laba diena,gal patarsit,toki karsti orai,o labai noriu iskepti torta snikersa,bet kaip ji puost kad atlaikytu kelione 1,5 valandos?
jezau jezau adrijos ir olestos.... nu nusišauk vietoj. tie dangoraižiai kokie gražūs, tie batukai kur su tokiu raštu pasakiški... neturiu žodžiu kaip gražu. ir šiaip kitų mergaičių gražūs, tik vis pasimiršta vardai, cituoti tingiu
QUOTE(Glen @ 2011 06 11, 10:48)
Laba diena,gal patarsit,toki karsti orai,o labai noriu iskepti torta snikersa,bet kaip ji puost kad atlaikytu kelione 1,5 valandos?
vietoj ganaso,aptepti sviestiniu kremu ir dengti mase,pvz pastilazu dengimui. snikersas vasara man ir gerokai ilgesne kelione atlaike
jau snikersas viską atlaiko aną antradienį padariau snikersą, dengiau pastiliažu, išvežė mašina į daniją, sugedo kondikas, tai parą jis prastovėjo toje mašinoj, tada šalde danijoj jau, ir paskiau šeštad valgė viskas puiku buvo tad snikersas viską atlaiko
Aciu uz patarimus
Laba diena,
@adrija@,Olesta,Naitai,Saulės zuikuti,na ir grožybės Jūsų .Vestuviniai išvis žadą atima
Mano kuklas labai,14-metės gimtadieniui.
mascarpone su braškėm,cukrinė masė,pastilažinis kaspinas.Svoris 3,2kg.
@adrija@,Olesta,Naitai,Saulės zuikuti,na ir grožybės Jūsų .Vestuviniai išvis žadą atima
Mano kuklas labai,14-metės gimtadieniui.
mascarpone su braškėm,cukrinė masė,pastilažinis kaspinas.Svoris 3,2kg.
Neramuole, o kas joms negerai??? Man jos tobulos labai gražus tortas
ačiū visoms visoms
ačiū visoms visoms
naitai ieškai kabliukų , ane ..... ai tiesa , o kur tas tortas su voveriukais , kurie panašūs į kačiukus , o ryte tapo koaliukais , kotais nematau .
Y@smin , jau toks " kuklus " tortas , kad akių atplėšti negaliu .
neramuole , gražus neperkrautas tortas , kas dėl gėlių ..... gal man ( man ! ) jos truputi paplotos , norėtus , truputi , kad būtų daugiau išlenktos , ir nors pora pumpuriukų , bet daugiau nieko , visa kita puiku .
Y@smin , jau toks " kuklus " tortas , kad akių atplėšti negaliu .
neramuole , gražus neperkrautas tortas , kas dėl gėlių ..... gal man ( man ! ) jos truputi paplotos , norėtus , truputi , kad būtų daugiau išlenktos , ir nors pora pumpuriukų , bet daugiau nieko , visa kita puiku .