Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Mano koreguota''Žozefina'' 3kg. masyte,slapia beze
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 11, 07:14)
Jūs tai matosi, kad dirbot iki paryčių, aš tai miegojau  blush2.gif kol mažasis nepakėlė, vakar anksti nulūžo, o šįryt rėkia prie ausies 6 ryto: „mamaaaaaa, keliiiiii“, maždaug, mama kelkis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  labai elegantiškas tortukas wub.gif  o va klausimas pasistojo, Jūs puošiat ir Jums iš kart atsiima??? tokiems dangoraižiams gi kiek vietos reikia šaldytuve blink.gif

Bute laaaabai didelis , ir dar turiu pora kai kur pasistačiusi ax.gif .

Ne , miegojau , keliausi 4 , ir padariau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 birželio 2011 - 07:43
QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 11, 09:06)
Dariau panašų , ir kadangi turiu nuostatą nebekartoti tokio pat , nejutau jokio malonumo jį darant , bet ...... tai buvo gražiausias nuotakai  tortas .

tie drugeliai mažai sveria. Aš būčiau prašius visą tortą nukloti drugiais laugh.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 06 11, 09:34)
Mano koreguota''Žozefina'' 3kg. masyte,slapia beze

o koks garfildiškas katinas wub.gif
Atsakyti
Laba diena,gal patarsit,toki karsti orai,o labai noriu iskepti torta snikersa,bet kaip ji puost kad atlaikytu kelione 1,5 valandos?
Atsakyti
jezau jezau adrijos ir olestos.... nu nusišauk vietoj. tie dangoraižiai kokie gražūs, tie batukai kur su tokiu raštu pasakiški... neturiu žodžiu kaip gražu. ir šiaip kitų mergaičių gražūs, tik vis pasimiršta vardai, cituoti tingiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2011 06 11, 10:48)
Laba diena,gal patarsit,toki karsti orai,o labai noriu iskepti torta snikersa,bet kaip ji puost kad atlaikytu kelione 1,5 valandos?

vietoj ganaso,aptepti sviestiniu kremu ir dengti mase,pvz pastilazu dengimui. snikersas vasara man ir gerokai ilgesne kelione atlaike smile.gif
Atsakyti
jau snikersas viską atlaiko smile.gif aną antradienį padariau snikersą, dengiau pastiliažu, išvežė mašina į daniją, sugedo kondikas, tai parą jis prastovėjo toje mašinoj, tada šalde danijoj jau, ir paskiau šeštad valgė viskas puiku buvo smile.gif tad snikersas viską atlaiko biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
@adrija@,Olesta,Naitai,Saulės zuikuti,na ir grožybės Jūsų bigsmile.gif .Vestuviniai išvis žadą atima blink.gif blink.gif wub.gif

Mano kuklas labai,14-metės gimtadieniui.
mascarpone su braškėm,cukrinė masė,pastilažinis kaspinas.Svoris 3,2kg.
user posted image
Atsakyti
Olesta Adrija, Jasmin,naitai tortukai pasakiski, isreiksti susizavejimui pritrukau zodziu, noriu parodyti viena savo daryta tortuka, labai laukiu kritikos ir komentaru, atrodo kad ir labai stengiuos orhidejos man kazkokios ne tokios gaunas, pasakykit savo nuomone , aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Neramuole, o kas joms negerai??? Man jos tobulos wub.gif labai gražus tortas 4u.gif

ačiū visoms visoms 4u.gif
Atsakyti
naitai ieškai kabliukų , ane new_russian.gif ..... ai tiesa , o kur tas tortas su voveriukais , kurie panašūs į kačiukus , o ryte tapo koaliukais , kotais nematau lens.gif .

Y@smin , jau toks " kuklus " tortas , kad akių atplėšti negaliu wub.gif .

neramuole , gražus neperkrautas tortas , kas dėl gėlių ..... gal man ( man ! ) jos truputi paplotos , norėtus , truputi , kad būtų daugiau išlenktos , ir nors pora pumpuriukų , bet daugiau nieko , visa kita puiku wub.gif smile.gif .
Atsakyti