Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

Sveikos mielosios 4u.gif
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip? bandau įsivaizduoti jos skonį, nes noriu užsisakyti tortuką, papuoštą tokia mase. skaičiau jos receptus, bandžiau darytis ir pati, bet man ji labai neskani ir gavosi tampri kaip guma (kai pjauni tortą), tai noriu paklausti ar ji tokia ir turi būti??
ir dar klausimėlis ar yra kepejėlių iš Panevėžio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 10, 21:04)
naitai, jau meskiu grozis... wub.gif man jie labai patinka, atsiprasau uz isireiskima, tokiais 'po gimdymo' pilvais, na nukarusiais (kaip pas mane lotuliukas.gif tik meskiam jie tinka, o man ne lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) ar sunku juos lipdyt?

ačiū, nesunku, po pirmų 50.. biggrin.gif o dėl pilvų.. tai jau ir liks toks mano meškinų stailas
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 10, 21:11)
Sveikos mielosios  4u.gif
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip?

nesu dariusi, negaliu komentuoti. Tačiau kaip guma neturi gautis. Labai gražiai forumietės dengia savo tortus, lipdo geles..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 10 birželio 2011 - 19:31
QUOTE(naitas @ 2011 06 10, 18:55)

..... nėr už ką nail.gif , į sveikatą biggrin.gif .

Tortas ...... ai naitai , neiko nesakau heart.gif

Ačiū visoms , kad neišbrokinot bokštų 4u.gif

O čia dar keli smile.gif .

Krikštui , morengas ir snikersas , pastilažas .

user posted image

user posted image

Rafaelo , pastilažas .

user posted image

Na ir mini vestuvinis , morengas , snikersas , pastilažas , cukrinės gėlės .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 10, 20:11)
Sveikos mielosios  4u.gif
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip? bandau įsivaizduoti jos skonį, nes noriu užsisakyti tortuką, papuoštą tokia mase.  skaičiau jos receptus, bandžiau darytis ir pati, bet man ji labai neskani ir gavosi tampri kaip guma (kai pjauni tortą), tai noriu paklausti ar ji tokia ir turi būti??
ir dar klausimėlis ar yra kepejėlių iš Panevėžio? smile.gif

pie masės tamprumą jau atsakyta biggrin.gif

o kepėjėlių iš Panevėžio yra ir ne viena, Olesta, Spyglis2... na ir aš ax.gif gal dar yra kokia mergaitė, bet neužfiksavau blush2.gif

@drija@ einu nusišauti ohmy.gif tai per kiek laiko tuos bokštus ir dar šituos nulipdei? aš akerėta... nuo karščio ir taip aplydytas protelis visai ištęžo... umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 10 birželio 2011 - 20:15
apie Adrij@ nekalbu irnesakyk.gif bet Naito meskinai-taj thumbup.gif lotuliukas.gif primena MB lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olesta,Naitai,
@drij@
,puikus tortai......
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 06 10, 21:12)
pie masės tamprumą jau atsakyta  biggrin.gif

o kepėjėlių iš Panevėžio yra ir ne viena, Olesta, Spyglis2... na ir aš ax.gif gal dar yra kokia mergaitė, bet neužfiksavau blush2.gif

@drija@ einu nusišauti ohmy.gif tai per kiek laiko tuos bokštus ir dar šituos nulipdei? aš akerėta... nuo karščio ir taip aplydytas protelis visai ištęžo... umn.gif

Julioske, šitokia informacija viešai gal nelabai teikiama, tam yra az 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir nuostabumai cia! 4u.gif -jau tokie visi grazus,elegantiski (labai man patoko Olestos svocios pyragiukas ax.gif ),o jau spalvu ryskumas (meskiai wub.gif ),@adrij@ -jusu kuriniai uzburiantys bigsmile.gif -sakukit,o kaip padaryti tie batukai -atrodo kaip nerti?
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 06 10, 21:51)
Na ir nuostabumai cia!  4u.gif -jau tokie visi grazus,elegantiski (labai man patoko Olestos svocios pyragiukas  ax.gif ),o jau spalvu ryskumas (meskiai  wub.gif ),@adrij@ -jusu kuriniai uzburiantys  bigsmile.gif -sakukit,o kaip padaryti tie batukai -atrodo kaip nerti?

Ačiūūūūū visoms aciuks.gif

Silikono įspaudu , toks panašus , kaip leliuko smile.gif .
Atsakyti
fantastiškai gražūs @adrijos@ tortai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 11, 05:22)
fantastiškai gražūs @adrijos@ tortai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif ..... , žiūriu tamsta irgi dirbi iki paryčių bigsmile.gif , ale koks malonumas ta vėsa user posted image .

Paskutinis ( jei kam ko nors neprireiks doh.gif ) , ir einu gerai išsimiegoti .

Dariau panašų , ir kadangi turiu nuostatą nebekartoti tokio pat , nejutau jokio malonumo jį darant , bet ...... tai buvo gražiausias nuotakai tortas .

Rafaelo , Margarita , Persikinis , pastilažas , cukriniai drugeliai .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 birželio 2011 - 07:07
Jūs tai matosi, kad dirbot iki paryčių, aš tai miegojau blush2.gif kol mažasis nepakėlė, vakar anksti nulūžo, o šįryt rėkia prie ausies 6 ryto: „mamaaaaaa, keliiiiii“, maždaug, mama kelkis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai elegantiškas tortukas wub.gif o va klausimas pasistojo, Jūs puošiat ir Jums iš kart atsiima??? tokiems dangoraižiams gi kiek vietos reikia šaldytuve blink.gif
Atsakyti