Sveikos mielosios
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip? bandau įsivaizduoti jos skonį, nes noriu užsisakyti tortuką, papuoštą tokia mase. skaičiau jos receptus, bandžiau darytis ir pati, bet man ji labai neskani ir gavosi tampri kaip guma (kai pjauni tortą), tai noriu paklausti ar ji tokia ir turi būti??
ir dar klausimėlis ar yra kepejėlių iš Panevėžio?
QUOTE(julioske @ 2011 06 10, 21:04)
naitai, jau meskiu grozis... man jie labai patinka, atsiprasau uz isireiskima, tokiais 'po gimdymo' pilvais, na nukarusiais (kaip pas mane tik meskiam jie tinka, o man ne ) ar sunku juos lipdyt?
ačiū, nesunku, po pirmų 50.. o dėl pilvų.. tai jau ir liks toks mano meškinų stailas
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 10, 21:11)
Sveikos mielosios
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip?
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip?
nesu dariusi, negaliu komentuoti. Tačiau kaip guma neturi gautis. Labai gražiai forumietės dengia savo tortus, lipdo geles..
QUOTE(naitas @ 2011 06 10, 18:55)
..... nėr už ką , į sveikatą .
Tortas ...... ai naitai , neiko nesakau
Ačiū visoms , kad neišbrokinot bokštų
O čia dar keli .
Krikštui , morengas ir snikersas , pastilažas .
Rafaelo , pastilažas .
Na ir mini vestuvinis , morengas , snikersas , pastilažas , cukrinės gėlės .
QUOTE(Veja Feja @ 2011 06 10, 20:11)
Sveikos mielosios
Aš turiu klausimėlį, o ta saldainių masė, gaunasi kaip kažkokia guma, ar kaip? bandau įsivaizduoti jos skonį, nes noriu užsisakyti tortuką, papuoštą tokia mase. skaičiau jos receptus, bandžiau darytis ir pati, bet man ji labai neskani ir gavosi tampri kaip guma (kai pjauni tortą), tai noriu paklausti ar ji tokia ir turi būti??
pie masės tamprumą jau atsakyta
o kepėjėlių iš Panevėžio yra ir ne viena, Olesta, Spyglis2... na ir aš gal dar yra kokia mergaitė, bet neužfiksavau
@drija@ einu nusišauti tai per kiek laiko tuos bokštus ir dar šituos nulipdei? aš akerėta... nuo karščio ir taip aplydytas protelis visai ištęžo...
apie Adrij@ nekalbu bet Naito meskinai-taj primena MB
Olesta,Naitai,
@drij@,puikus tortai......
@drij@,puikus tortai......
QUOTE(julioske @ 2011 06 10, 21:12)
pie masės tamprumą jau atsakyta
o kepėjėlių iš Panevėžio yra ir ne viena, Olesta, Spyglis2... na ir aš gal dar yra kokia mergaitė, bet neužfiksavau
@drija@ einu nusišauti tai per kiek laiko tuos bokštus ir dar šituos nulipdei? aš akerėta... nuo karščio ir taip aplydytas protelis visai ištęžo...
Julioske, šitokia informacija viešai gal nelabai teikiama, tam yra az
Na ir nuostabumai cia! -jau tokie visi grazus,elegantiski (labai man patoko Olestos svocios pyragiukas ),o jau spalvu ryskumas (meskiai ),@adrij@ -jusu kuriniai uzburiantys -sakukit,o kaip padaryti tie batukai -atrodo kaip nerti?
QUOTE(Divia @ 2011 06 10, 21:51)
Na ir nuostabumai cia! -jau tokie visi grazus,elegantiski (labai man patoko Olestos svocios pyragiukas ),o jau spalvu ryskumas (meskiai ),@adrij@ -jusu kuriniai uzburiantys -sakukit,o kaip padaryti tie batukai -atrodo kaip nerti?
Ačiūūūūū visoms
Silikono įspaudu , toks panašus , kaip leliuko .
fantastiškai gražūs @adrijos@ tortai
QUOTE(Olesta @ 2011 06 11, 05:22)
fantastiškai gražūs @adrijos@ tortai
Ačiū ..... , žiūriu tamsta irgi dirbi iki paryčių , ale koks malonumas ta vėsa .
Paskutinis ( jei kam ko nors neprireiks ) , ir einu gerai išsimiegoti .
Dariau panašų , ir kadangi turiu nuostatą nebekartoti tokio pat , nejutau jokio malonumo jį darant , bet ...... tai buvo gražiausias nuotakai tortas .
Rafaelo , Margarita , Persikinis , pastilažas , cukriniai drugeliai .
Jūs tai matosi, kad dirbot iki paryčių, aš tai miegojau kol mažasis nepakėlė, vakar anksti nulūžo, o šįryt rėkia prie ausies 6 ryto: mamaaaaaa, keliiiiii, maždaug, mama kelkis labai elegantiškas tortukas o va klausimas pasistojo, Jūs puošiat ir Jums iš kart atsiima??? tokiems dangoraižiams gi kiek vietos reikia šaldytuve