Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanestus Nr63

QUOTE(@adrij@ @ 2011 06 10, 15:43)
Labas visoms , su karčiais Lietuviškais  biggrin.gif .

vau ,kokie auksti ir grazus tortai!
Atsakyti
O bože @adrij@ swoon.gif na ir tortų gražumas wub.gif
Atsakyti
eikit svilpt ohmy.gif irnesakyk.gif meginos,kokie tortai wub.gif Olesta,Adrij@ 4u.gif kitu merginu nepamenu-blogai jau man su atmintim hihihi.gif
na,triju aukstudar "ikasciau"bet,kur ten 5 irnesakyk.gif
Atsakyti
aš ir galvoju, kur @adrija@ įlindus, o jinai dangoraižius statė gi visą savaitę, dieve tokiam karšty morengus darėt, kiba ant palangės džiovinot, jaučiu net orkaitės nebereikia lotuliukas.gif sorry, už juodą jumorą, bet bent jau pas mane nerealiai karšta, vaikai net susirgo per karštį unsure.gif

kam aktualu dėl svorių, tai mano triaukštis 30/24/18, kantai ne patys plačiausi kaip matosi, svoris 8,1 kg 4u.gif jei su mase dngiama, tai 200 kaip uoga žmogui, aš valgomų po 150 skaičiuoju, nes apsivalgymas gi biggrin.gif
Atsakyti
@drija@..... (čia ta prasme aš be žado) penkiaaukčiai !!!!! kaip dar tokį nuvežt reikia? nors tai ir mūsų reikalas tongue.gif
Atsakyti
Olesta, @drij@, labai grazus vestuviniai 4u.gif

man irgi tirpsta mmg nuo karscio, tiksliau sviestinis kremas pradejo tyzti kol glosciau ir pradejo plysti unsure.gif
Atsakyti
Olesta-wau koks grazus vestuvinis,labai grazios orhidejos. O man tie kringeliai labai patinka thumbup.gif . Svocios labai graziai padarytas,tos rozytes apdazytos labai pagyvina torta. o sakykit kokie ten bordo dazai? rusiski?

Saules zuikuti- grazus torciukas wub.gif

@adrij@- daugiauksciai kokie grazus thumbup.gif
Atsakyti
dėkoju visoms visoms už atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dažai Sugarflair Claret 4u.gif gėlių apačia tiesiog iš širdelių, o vidurys iš penkialapės gėlės su burbuliuku viduje 4u.gif
Atsakyti
Labas vakars,

nulijo.. ačiū Aukščiausiam.. gal baigsis šitas beprotiškas karštis..

QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 12:09)
nu žiūriu vien tauškaliukai liko iš temos, tai gal Jums leidus aš pagyvinsiu kolegės vestuviniu tortuku

aha... negirsiu tortų, nes ne mano nosiai juos vertinti biggrin.gif Tiesiog super.

Tik kaip aš dabar gailiuosi dėl tokio stiklinio padėkliuko.. nugis čiupinėjau, laikiau rankose ir nepirkau.. verysad.gif o taip gražiai atrodo.. thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 17:41)
tai mano triaukštis 30/24/18, kantai ne patys plačiausi kaip matosi,

man aktualu diametrų skirtumas tarp aukštų. Aš užvakar dariau 3 aukštų, 12/18/24. Tai man labai trūko erdvės šonuose. Atrodo, kad neliko ten tų turėjusių būti 3 cm doh.gif Na nelabai aš gaudžiau ten centimetrus, nes dėjau tokius kaip kelmą ant kelmo, bet visą laiką galvojau, o ką aš daryčiau, jeigu man reiktų padaryt dailų triaukštį unsure.gif

Adrija.. nu kaip sakau.. nieko nesakau.. tiesiog super.
Atsakyti
man norėtųsi bent 10 cm skirtumo tarp aukštų, tada normalūs kantai gautųsi manau, o gal atrodytų labai laiptuotai, vat nepabandžius nesužinosi žmogus, nors vieną skardą ant kitos sudėjus dugnais aukštyn, turėtų pasimatyti +/- kaip atrodytų tortas...
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 06 10, 20:46)
man norėtųsi bent 10 cm skirtumo tarp aukštų, tada normalūs kantai gautųsi manau, o gal atrodytų labai laiptuotai, vat nepabandžius nesužinosi žmogus, nors vieną skardą ant kitos sudėjus dugnais aukštyn, turėtų pasimatyti +/- kaip atrodytų tortas...

che che.. tai aš taip ir sudėjus buvau tas savo skardas. Tikrai, laiptai mažai matosi. Galvoju, gal tarp aukštų 8 cm būtų pats tas gazas aukštams atskirti..
Dariau į darželį va šitą tortą, su skirtumais tarp aukštų 6 cm. Iš tikro, tai dirbau karštyje, nors ir naktį. Bet vistiek tas sviestinis kremas lydėsi ore, nelipo prie grietinėlės.. geriau jau būčiau dar pašildžius ir apliejus tuo kremu, ko gero lotuliukas.gif Taip man trūko vietos meškinų dubciams padėti.. Dabar kai pagalvoju, tai gal galima buvo keletą meškinų padaryt a la kopiančių į kitą aukštą.. na yra kaip yra.

user posted image

Adrija, notworthy.gif
Atsakyti
naitai, jau meskiu grozis... wub.gif man jie labai patinka, atsiprasau uz isireiskima, tokiais 'po gimdymo' pilvais, na nukarusiais (kaip pas mane lotuliukas.gif tik meskiam jie tinka, o man ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) ar sunku juos lipdyt?
Atsakyti