Na va, sendien pastininkas atnese mano Gelaco rinkinuka
Nekantrauju isbandyt, tik lempa dar pas druage, 'atvaziuos' tik popiet
Nusilakuosiu ir papasakosiu kaip man laike, o gla ir klausimu bedirbant kils
QUOTE(Padangėje @ 2011 07 23, 11:54)
Ir į ką reikia labiausiai atkreipti dėmesį perkant lempą?
Kaina
vos uz 40lt jau galima rasti 36W ir dar su laikomaciu. Aisku, geriau jau profesionales atsakytu, o ne as, diletante, bet manau, kad geriau kai lempos isdestytos ir is virsaus ir is sonu, tada galima vienu metu dziovinti visus nagus, iskainant nyksti, kai lempa tik viena, pradziai tenka isdziovinti 4 nagus, o paskui atskirai nykscius.
QUOTE(egzzzotika @ 2011 07 24, 20:19)
Sveiki, noreciau paklausti kai jus darot ta ilgalaiki lakavima, jus nago skuoksni nuslifojat su dilde ar ne, nes priauginant nagus nuslifoja. As labai noreciau sau pasidaryti ilgalaiki, taciau nenoriu kad nuslifotu nago sluoksni, nes siaip nagui tai negerai.
Kazkur skaiciau kad tas slifavimas nebutinas, isvis vargu ar tai galima vadint slifavimu
tik siokiu tokiu pasiausimu, ka dnagu lakas geriau 'sukibtu'.
QUOTE(Vicious_L @ 2011 07 25, 20:12)
O kiek visos tos priemones galioja, nes galvoju, lakuojant kas menesi, tai tu priemoniu visai amzinybei uztektu, bet jei galioja neilgai tai nekas
Vat sitas ir mane domina
Na, base ir top coat turbut isnaudosiu, o kaip su spalvom neaisku, jeigu lakas laiko bent 2 savaites, per metus prireiks vos 25 manikiuru
o ir ta pacia spalva vargu ar noresis naudoti visus metus - zodziu, jei tik lakas nesutirstes, tai turetu uztekti laaaabai ilgam.
Bet jeigu lakas dziusta ne ore, o UV spinduliuose, gal turetu ilgiau nei iprastas lakas pastovet?