Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(_sala_ @ 2011 09 26, 22:07)
Man šita spalva labai graži, nes matinė, nes blizgančios gana greitai, manau, atsibostų.
Gelish
Gelish Stand out

wub.gif klasika- grazu wub.gif

Alice in wonderland O velnias-tai klube nuo savo diedo nepasisleptum, bo pagal nagus rastu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 19:54)

zinok tikrai vieno sluoksnio uztenka  4u.gif
user posted image

Kaip gražu bigsmile.gif Kas dėta ant viršaus, kad tokia graži spalva? smile.gif
Atsakyti
Ojei kiek tu laku ir firmu dabar spoksau, kad net ORLY isleido serija geliu laku blink.gif Orly Gel FX GELFX Nail Lacquer
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 20:51)
tai vel pas rudaplauke leksi ?

blush2.gif aha lotuliukas.gif

QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 20:55)
uj nemyliu jokiu perlamutru, nors daug kam patinka, o va man tai nea, cia toks perlas kaip suprantu 
o vasaros kolekcijos noreciau, dailes pritaikyciau kazka, kita vasara islakuociau, iseina kad spalva apie 30 lt gausis

nu bliamba ikalbejai, jauciu rausiu kokia gelac'o spalva

Jo ale perlas smile.gif Neziurejau shipo,bet mazdaug tiek ir gausis mirksiukas.gif Geras gelacas,viskas su juo gerai.Gal pas tave koks nevykes lakiukas papuole ir tos brokuotos serijos g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:03)
hah.gif

Kuri cia kalbejo apie vasaros serija? Atsiduociau nedraugavus uz sita HARMONY GELISH TIKI TIKI LARANGA - ORANGE 01475 Tik va ar realiai jis toks zavus  biggrin.gif

lotuliukas.gif zavus,sviesi kaip lempute lotuliukas.gif Ale dabar kaip apsimoketu juos griebt. bigsmile.gif

QUOTE(_sala_ @ 2011 09 26, 21:07)
Man šita spalva labai graži, nes matinė, nes blizgančios gana greitai, manau, atsibostų.
Gelish
Gelish Stand out

Labai grazu bigsmile.gif Ale ot velnias,dar ryte atrode kad nieko nebereikia doh.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 26, 21:08)
jie šviečia neoniniai prie neoninės lempos, tai čia tokie daugiau klubiniai geliai  blink.gif

Mano drauge buvo vyrui padarius manikiura ir pati to nezinodama nulakavo permatomu kuris sviesia neonkej,nuejo zmogus su draugais i disce,ot gedos turejo lotuliukas.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:10)
:Alice in wonderland O velnias-tai klube nuo savo diedo nepasisleptum, bo pagal nagus rastu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:03)
Kuri cia kalbejo apie vasaros serija? Atsiduociau nedraugavus uz sita HARMONY GELISH TIKI TIKI LARANGA - ORANGE 01475  blush2.gif  laugh.gif  laugh.gif  Tik va ar realiai jis toks zavus  biggrin.gif

nu va ir ja gyvai apziuresiu, pranesiu bigsmile.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 26, 21:08)
jie šviečia neoniniai prie neoninės lempos, tai čia tokie daugiau klubiniai geliai  blink.gif

na bet jei neini i kluba tai niekas niekur nesvies, tai visai gal nieko thumbup.gif
QUOTE(cindy @ 2011 09 26, 21:14)
Kaip gražu bigsmile.gif  Kas dėta ant viršaus, kad tokia graži spalva? smile.gif

cia zinok as turiu special savo lakavima blush2.gif ji net mano vardu drauges pavadino lotuliukas.gif
pirmas sluoksnis pink smoothie, tada ant jo tassles, nuima ta ruzavuma ir tada baltas galiukas smile.gif ir jei gerai pamenu dar vegas nights ant virsaus dejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:18)
Ojei kiek tu laku ir firmu dabar spoksau, kad net ORLY isleido serija geliu laku  blink.gif Orly Gel FX GELFX Nail Lacquer

eina kakot cia su jais nespesi doh.gif bet va kad ta ivairove siek tiek ir kainas mazintu butu isvis lafa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 22:27)

Papildyta:

eina kakot cia su jais nespesi  doh.gif bet va kad ta ivairove siek tiek ir kainas mazintu butu isvis lafa  thumbup.gif

Ateityje manau , kad faktas, jog ,mazins thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 22:20)
blush2.gif aha lotuliukas.gif

lotuliukas.gif zavus,sviesi kaip lempute lotuliukas.gif Ale dabar kaip apsimoketu juos griebt. bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif wahahahaaaa, imesk man i az nuoroda ju , kur ten kas kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:30)
Ateityje manau , kad faktas, jog ,mazins  thumbup.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wahahahaaaa, imesk man i az nuoroda ju , kur ten kas kaip wink.gif

Imeciau,oi kokia faina spavyte tavo tiki tiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 19:50)
Kaip sutraukia? g.gif Nesupratau.Niekas man nesutraukia g.gif
user posted image
nu va 2 sluoksniai ploni,ant virsaus bespalvis.Jokio perejimo nera ir galas normalus g.gif

mm, labai labai graziai padaryti. Ir taip lygiai. Kaip man taip padaryti lygiai, nes jei paprasta balta laka tepu, tai naudoju tas tokias formeles, o jei naudociau gelini, kaip tada?!
Na, bet labai graziai.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GitutePav @ 2011 09 27, 09:02)
mm, labai labai graziai padaryti. Ir taip lygiai. Kaip man taip padaryti lygiai, nes jei paprasta balta laka tepu, tai naudoju tas tokias formeles, o jei naudociau gelini, kaip tada?!

Praktikos cia reikia tongue.gif O beto ir budu yra spec, kaip pasidaryti lygiai frencha thumbup.gif Prancuzo technika
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 21:18)
Ojei kiek tu laku ir firmu dabar spoksau, kad net ORLY isleido serija geliu laku  blink.gif Orly Gel FX GELFX Nail Lacquer

oho, neblogai čia visai biggrin.gif

QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 21:20)
Mano drauge buvo vyrui padarius manikiura ir pati to nezinodama nulakavo permatomu kuris sviesia neonkej,nuejo zmogus su draugais i disce,ot gedos turejo lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cha cha, čia tai geras. Įsivaizduoju tą situaciją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GitutePav @ 2011 09 27, 08:02)

blush2.gif aciukas,svarbiausia kad rankos nedrebetu biggrin.gif O jei rimtai tai tepu iprastai,ne per karta taip gavosi 4u.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 27, 08:09)
Praktikos cia reikia  tongue.gif O beto ir budu yra spec, kaip pasidaryti lygiai frencha  thumbup.gif  Prancuzo technika

Oi sitaip zaist negaleciau,bandziau viena karta,su paprastu laku,nieko man nesigavo doh.gif

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 09 27, 08:46)
oho, neblogai čia visai  biggrin.gif
lotuliukas.gif  cha cha, čia tai geras. Įsivaizduoju tą situaciją  lotuliukas.gif

Jo,mums juokas,o vyras parleke ispustom akim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 26, 22:07)
Gelish
Gelish Stand out

as sita turiu laka,pats einamiausias.labai grazi spalvyte.diena jis skaistus o vakare patamseja.
Atsakyti