Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 19:19)
Man užtenka vieno, atrodo lyg nelygiai dengiasi, bet kol džiūsta gražiai pasiskirsto:) pradzioj dedavau pirma plona ir dar antra, bet man labai stori galiukai gaudavosi, tai dabar dedu viena ir tikrai baltumo užtenka. Hunny skirta eiliniam baltam lakavimui, bet tikrai ne frenchui, bent man taip sakė nagavitoj, tai aš jo net nepirkau

va va, o kaip uzpildyt poto ta perejima, jei galiukai stori, juk duobute matos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 16:25)
g.gif mmm va cia ir dilema  unsure.gif  jauciu jei storiau tepi-tai sutraukia kaip ir spalvas bet kurias..velnias biggrin.gif

Kaip sutraukia? g.gif Nesupratau.Niekas man nesutraukia g.gif

QUOTE(viliuosi @ 2011 09 26, 17:56)
Ne, nebūna  schmoll.gif
Antrąją spalvą turiu, tai ten tie blizgučiai daugiau geltoni, nei rudi. Pirkdama kitaip tą spalvą įsivaizdavau. O Good Gosip pardaviau visai neseniai, nesusidraugavau su ja  doh.gif

user posted image
nu va 2 sluoksniai ploni,ant virsaus bespalvis.Jokio perejimo nera ir galas normalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 13:05)
dar sita grazi Gelish Midnight Caller
user posted image

bet cia blizgutis kazkoks ant virsaus uzdetas, nes siandiena pas drauge buvau tai ji su situ midnight caller buvo tai toks dailiai pilkas bigsmile.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 15:06)
Jo turiu, noriu be blizgucio, kad matine butu..tamsiai baklazana beveik juoda is gelaco turiu...O va kazko tokio tamsesnio vyshninio reik paieshkot g.gif

na zi8nok vysniniu yra nemazai
http://www.nailetc.c...berry-1418.html
mano pries tai mineta rose garden nebloga ir tas vampyras nu biggrin.gif

QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 15:40)
biggrin.gif Dar kokia savaite as jos lauksiu,kazkaip neskuba siuntinukai.Seniau greiciau eidavo doh.gif
My Webpage biggrin.gif
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Nu tik del paskutines turbut jau neimsiu mirksiukas.gif
O jei ant jos pabandyt randona uzdet? g.gif Kazi kas gautusi.
Per rudaplauke,4 gelac ir 1 gelish atsejo 153 litus smile.gif Kiek kievienas atskirai tiksliai nepasakysiu,nes bendra suma gaunu.Bet mazdaug po 30 litu.

aciu, bandysiu gal ir as per ja uzsakineti, nes radau moteri kuri uz 50 parsiustu unsure.gif
melynas wub.gif dar ocean wave nieko man, bet manau jis sviesesnis
http://www.uvnailpol...ish-Polish.html
tiger blossom, tai man pats paciausias vasarai wub.gif labai graziai ant koju nagu atrodo thumbup.gif
na vegas nights vienas is mano favoritu wub.gif
o apie pilka irgi jau pasakiau, as imciau 4u.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 18:22)
va va, o kaip uzpildyt poto ta perejima, jei galiukai stori, juk duobute matos  doh.gif

zinok tikrai vieno sluoksnio uztenka 4u.gif
user posted image

o cia black shadow su good gossip
user posted image
tik man kazkaip juodas aplieja odeles, niekaip su juo ''nesusikalbu'' verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 18:54)
bet cia blizgutis kazkoks ant virsaus uzdetas, nes siandiena pas drauge buvau tai ji su situ midnight caller buvo tai toks dailiai pilkas  bigsmile.gif

na zi8nok vysniniu yra nemazai
http://www.nailetc.c...berry-1418.html
mano pries tai mineta rose garden nebloga ir tas vampyras nu  biggrin.gif
aciu, bandysiu gal ir as per ja uzsakineti, nes radau moteri kuri uz 50 parsiustu  unsure.gif
melynas  wub.gif  dar ocean wave nieko man, bet manau jis sviesesnis
http://www.uvnailpol...ish-Polish.html
tiger blossom, tai man pats paciausias vasarai  wub.gif labai graziai ant koju nagu atrodo  thumbup.gif
na vegas nights vienas is mano favoritu  wub.gif
o apie pilka irgi jau pasakiau, as imciau  4u.gif

zinok tikrai vieno sluoksnio uztenka  4u.gif
user posted image

o cia black shadow su good gossip
user posted image
tik man kazkaip juodas aplieja odeles, niekaip su juo ''nesusikalbu''  verysad.gif

Zinok as irgi galvoju kad blizgutis,ir ne lakas net,o turbut ilietas g.gif Va va,as maciau realiai ta blossom,nu ziauriai nuotaika kelia,ypac ant idegusios odos tai laaabai grazus.Nei ryskus toks,nei blankus,i akis nekrenta labai kaip yprastai oranzine buna.
O tu storiau dedi ta balta gal?Nes man plonu sluoksniu tolygiai nepasidengia pirmas sluoksnis,del to kad susilygintu dedu antra g.gif
Nu grazu bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image
cia tas caller su priklijuotais blizguciais,cia ne lakas ant virsaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 19:06)
Zinok as irgi galvoju kad blizgutis,ir ne lakas net,o turbut ilietas g.gif Va va,as maciau realiai ta blossom,nu ziauriai nuotaika kelia,ypac ant idegusios odos tai laaabai grazus.Nei ryskus toks,nei blankus,i akis nekrenta labai kaip yprastai oranzine buna.
O tu storiau dedi ta balta gal?Nes man plonu sluoksniu tolygiai nepasidengia pirmas sluoksnis,del to kad susilygintu dedu antra g.gif
Nu grazu bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image
cia tas caller su priklijuotais blizguciais,cia ne lakas ant virsaus schmoll.gif

na nepasakyciau, kad storiau, bet ir ne labai plonai, du sluoksnius kazkada sau uzsidejau tai ziauriai man storai gavosi, nes du sluoksniai rozinio po apacia ir du balto tai jau gaunasi viso 6 sluoksniai su fundationu ir topu.
o tas lakiukas tai laaabai, bet kazin kokie cia tie blizgiukai deti g.gif tipo uzlakuoja paskutini pilko sluoksni, tada deda blizgucius, dziovina ir tada topa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 19:09)
na nepasakyciau, kad storiau, bet ir ne labai plonai, du sluoksnius kazkada sau uzsidejau tai ziauriai man storai gavosi, nes du sluoksniai rozinio po apacia ir du balto tai jau gaunasi viso 6 sluoksniai su fundationu ir topu.
o tas lakiukas tai laaabai, bet kazin kokie cia tie blizgiukai deti  g.gif tipo uzlakuoja paskutini pilko sluoksni, tada deda blizgucius, dziovina ir tada topa  g.gif

Ai matai,tu po apacia dedi rozini,as tiesiog dedu balta gala ir ant virsaus bespalvi,del to pas mane normaliai gaunasi g.gif
Raso kad deda 2 sluoksnius to pilko,tada prie to lipnaus kur lieka beria plizguti ir prispaudzia ji prie nago,tada arba topas arba pries topa bespalvis,bet labai jau storas gausis jauciu g.gif
Jo raso kad po tu blizguciu topas ir viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 26 rugsėjo 2011 - 19:33
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 19:28)
Ai matai,tu po apacia dedi rozini,as tiesiog dedu balta gala ir ant virsaus bespalvi,del to pas mane normaliai gaunasi g.gif
Raso kad deda 2 sluoksnius to pilko,tada prie to lipnaus kur lieka beria plizguti ir prispaudzia ji prie nago,tada arba topas arba pries topa bespalvis,bet labai jau storas gausis jauciu g.gif
Jo raso kad po tu blizguciu topas ir viskas g.gif

Kuri spalva yra bespalve? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 19:47)
Kuri spalva yra bespalve? g.gif

simpel sheer smile.gif
Atsakyti
na as sekmadieni darysiu pirmus savo gelinius lakavimus draugems...pastebejau, kad niekur nemineta spalva gelish Exhale-atrodo toks pavadinimas-to laukiu, nes pasirode grazi spalvyte... niekas neturi? g.gif ir black cherry berry? jetau kaip sunku laukti, kai supranti kad internetine nuotrauka retai atspindi tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 26 rugsėjo 2011 - 19:59
QUOTE(Morgan @ 2011 09 26, 19:53)
simpel sheer smile.gif

O parodyta kaip rozine... Va ir nesuprasi unsure.gif
QUOTE(ritukas1 @ 2011 09 26, 19:55)
na as sekmadieni darysiu pirmus savo gelinius lakavimus draugems...pastebejau, kad niekur nemineta spalva gelish Exhale-atrodo toks pavadinimas-to laukiu, nes pasirode grazi spalvyte... niekas neturi? g.gif ir black cherry berry? jetau kaip sunku laukti, kai supranti kad internetine nuotrauka retai atspindi tikra.

Ir ta ir ta mačiusi gyvai, pati neturiu, bet ir viena ir kita man patinka ax.gif
mane domina Reserve, neturit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 19:54)
mano pries tai mineta rose garden nebloga ir tas vampyras nu  biggrin.gif

turiu gardena, alia man jis nelabai biggrin.gif va vis zadu su Morgan spekuliuot, bet amzinai laiko ner lakstyt po miesta doh.gif biggrin.gif O vampyras man nepatinka schmoll.gif kaip tik siandien Reserve nete ishkojau zvalgiaus dairiaus irgi patrauke aki g.gif,bet is toks kaip gelsvas kazkoks....A nebus grybeliniu nagu ispudis poto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 rugsėjo 2011 - 20:27
QUOTE(ritukas1 @ 2011 09 26, 19:55)

Exhale tokia blankoka atrodo,nebent maisyt su kazkuo g.gif Bent jau man.
O berry tai man labai patiko bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(Indrushka @ 2011 09 26, 20:03)
O parodyta kaip rozine... Va ir nesuprasi  unsure.gif

Ir ta ir ta mačiusi gyvai, pati neturiu, bet ir viena ir kita man patinka  ax.gif
mane domina Reserve, neturit?  g.gif

Ji ir buteliuke rozine mirksiukas.gif Tik kai uzsitepa nesimato.

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 26, 20:12)
turiu gardena, alia man jis nelabai biggrin.gif va vis zadu su Morgan spekuliuot, bet amzinai laiko ner lakstyt po miesta doh.gif  biggrin.gif  O vampyras man nepatinka  schmoll.gif kaip tik siandien Reserve nete ishkojau zvalgiaus dairiaus irgi patrauke aki  g.gif

biggrin.gif
Atsakyti